שיט... התעוררתי רק באיזה רבע לאחת היום... למה זה תמיד קורה לי?
ה העוגייה של דפנה New member 28/10/06 #41 יאו. איזה כיף!!!../images/Emo85.gif אני שמחה שנהנית..!!! איזה חמודה דפנההההה ולא ביקשת מטלז ומדנג'ה תמונה/חתימה האו קו(ל)ד יו לא חשוב . ואני שונאת את מקדולנלדס! לפני שבוע ניסיתי לאכול שם סלט קליפורניה והיה רע. לא חשוב . וחפיף התמונות החויות שלך שוות הכל!!!
יאו. איזה כיף!!!../images/Emo85.gif אני שמחה שנהנית..!!! איזה חמודה דפנההההה ולא ביקשת מטלז ומדנג'ה תמונה/חתימה האו קו(ל)ד יו לא חשוב . ואני שונאת את מקדולנלדס! לפני שבוע ניסיתי לאכול שם סלט קליפורניה והיה רע. לא חשוב . וחפיף התמונות החויות שלך שוות הכל!!!
נ נעמקה19 New member 28/10/06 #44 אני מתה על דפנה../images/Emo99.gif ולא ביקשתי מהן כי גם ככה הרגשתי סופר-תקועה שם
C clyps New member 29/10/06 #45 דפנה../images/Emo13.gif יצא לי לראות אותה פעם בזמן שנסעתי באוטובוס בת"א בדרך לשיעור בס... היא נסעה באוטו ליד יחד עם בחור מזוקן
דפנה../images/Emo13.gif יצא לי לראות אותה פעם בזמן שנסעתי באוטובוס בת"א בדרך לשיעור בס... היא נסעה באוטו ליד יחד עם בחור מזוקן
S stimpy2 New member 27/10/06 #36 היה מרנין בהחלט! וזה הקטע שבו אני נדחפת לפורום שאליו אני לא שייכת, ומביעה את דעתי האישית. D: כיף, כיף, כיף. אינטימי ומהנה.
היה מרנין בהחלט! וזה הקטע שבו אני נדחפת לפורום שאליו אני לא שייכת, ומביעה את דעתי האישית. D: כיף, כיף, כיף. אינטימי ומהנה.