דפנה ושתי עוגיות

נעמקה19

New member
למרות שאני אעדיף שדווקא מה שאת אמרת

נאמר בצחוק

חחחחח גמלי זה קרה!!../images/Emo85.gif

אני קולטת "מידה 666" אמא:| אני לוחצת על זה ואני כולי אוטומת אזניים משהו מלחיץ..פתאום אני כזה שומעת מקהלה מזמרת
לא צריך להוציא אותו מרשימת האנשים היפים, רק צריך לקוות שבאמת זה רק פוזה... הוא פוזאיסט, זה כן [בהופעות במיוחד
] אבל זה האופי שלו וסבבה. ואני ממש ממש ממש מקווה ש..1.הוא לא קורא את זה כי אם הוא כן סוגד לשטן זה סופי כי הוא יחטוף רותי ויכריח אותי לרצוח חתולים שחורים
ו-2.שזה באמת היה בשביל הפוזה. וכן, אורזובלסקי שולט
אמרתי את זה מההתחלה

טל לא פוזה! מה זה השטויות האלה?

אנשים זה היה בצחוק! הופעה זאת הופעה, בהופעה צריך להקפיץ את הקהל וצריך להתנהג אחרת, אין מה לעשות. דיברתי עם טל כמה פעמים אחרי בופעות של יוני בלוך ושל דפנה וזה והוא ממש אחלה של בן אדם. כל העוגיות בעצם.

למה ניראה לך אני בשוק!?!?../images/Emo85.gif

כי זה הקטע, כשגם אני דיברתי איתו אחרי הופעות, וגם לי הוא ניראה אפילו יותר מסבבה והוא מצחיק וחמוד והכל. ואם אני רואה שיש בו פוזה זה זכותי, ואתה ממש לא יכול להגיד לי על זה שטיות, במיוחד לא כשלא רק אני חושבת ככה. הייתי בשוק בגלל שעד כמה שאני מכירה את טל, זה ממש לא ניראה לי הוא ובסה"כ רציתי לדעת אם זה נכון או לא. אז סבבה, הבנתי, קלטתי והפנמתי. טל זובלסקי לא סוגד לשטן. הבנתי. אבל בחיית, מה נסגר?

clyps

New member
אנשים אנשים אנשים...

וגם אם הוא סוגד לשטן... so fucking what?! (סלחו לי על המילים הגסות) חח.. הוא גיטריסט בחסד.. למי אכפת אם הוא סוגד לשטן? שיסגוד למרמיטות מצידי... הוא מעולה..

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifאוח נו באמת

זה היה בצחוק, צ-ח-ו-ק. טל כפרה של בנאדם והכי לא פוזאיסט. לא כל בנאדם ששומע מטאל סוגד לשטן. ולא כל בנאדם שיודע לעשות גראולינג כמו הסולנים במטאל סוגד לשטן [וטל יודע לעשות זאת מצוין, כפי שהוכח בגירסתו המעולה למי צריכה יותר של יוני בלוך]. רדו מזה, זה ויכוח אידיוטי וזו רשמית ההודעה האחרונה שאני הולכת לכתוב בנושא. ו"העוגייה של דפנה" יקיריתי, אם הוא לא קורא את זה, אני בטוחה שעוגיה אחרת קוראת ושהוא יקרא את זה במוקדם או במאוחר [היי טל וכל עוגיה אחרת!] זובלסקים שולטים, זה הרי ברור.

אוף נו מה נסגר איתכם?../images/Emo85.gif

דבר ראשון קוראים לי נועה. דבר שני, זה היה כתוב באתר שלהם, זה לא שאני באתי ביציאה שלא קשורה משומקום ש"טל זובלסקי סוגד לשטן"... יאו. בסה"כ רציתי לדעת אם זה נכון או לא....אני לא מבינה את הבעיתיות שבזה. ואם את חושבת, או בעצם, למה רק את, כל אחד פה חושב שאני מזלזלת בטל זובלסקי הוא טועה ובגדול, כי למי שיש את המסננ שלי יכול לראות שהתמונה שלו לא יורדת לי מהתצוגה [חוץ מברגע זה שהתמונה היא "אין מנוס מלהודות-גמני מכור לעוגיות"...] אותי אישית זה קצת מפחיד כל הקטע עם השטן וכאלה, אז רציתי לאמת את מה שהבנתי. והבנתי שטעיתי. לא כזה ביג-דיל. ואם כבר מדברים על צחוק, אז מה שכתבתי על זה שטל לא יקרה היה בצחוק. סתם, שתדעי. מבחינתי פה נגמר הדיון.. חפרנו. שיהיה לכם יום מצויין

../images/Emo207.gifהיום שמעתי את הדיסק../images/Emo85.gif

של דפנה והעוגיות בחנות לשווארמה
. עברתי כזה בדרכי לבצפר ופתאום-לפתע-פתום אני שומעת לי "אני ילדההה עם אנרגיה פוטנציאליתתתת" וזה היה כה נחמד
ואז הלכתי לזה שמוכר את השווארמה, ואמרתי לו: "אתה שומע דפנה והעוגיות!?" אז הוא אמר לי "כן...יש בעיות???" אז אמרתי לו, לא להפך
זהו עכשיו זה מקום נסגד
כל פעם שיתחשק לי שווראמסיקה אני קונה משם
[ובואו נתעלם מהעובדה שאני צמחונית]

נעמקה19

New member
טדם טדם נהניתי נורא D:

הכל התחיל כשהגעתי למקום בלווית חברותי הנאמנות (אופיר, עדי ודפנה. תירגעו! לא דפנה קינן) ומתנו מרעב. בכל אופן, נכנסנו, וראיתי את החנות מלאת הפוסטרים של דפנה והעוגיות D::: לאחר כמה שניות של בהייה ותכנון איך ניקח אותך לפני שהשאר יחטפו, נגלה לעינינו הפלא הגדול מכל - דפנה פוסעת לעברינו עם דנג'ה. כן כן רבותי. אני, כהרגלי, לא שמתי לב, אבל אופיר אמרה לי "נעם, הנה דפנה
" ואני כזה "מה?! איפה?
" ומאותו רגע הרעב הפסיק, וכאב הבטן הוקדש כולו להתרגשות. נשארו לנו עשר דקות, אז רצנו למקדונלדס וניסיתי לדבר בקול רם ולהבהיר לעובדים שם שאנחנו מאד מאד ממהרות. אבל כמו תמיד, זה לא כל כך הזיז להם. אז כדי להרגיש שאני מועילה התחלתי לנזוף בחברות שלי לקחת את האוכל יותר מהר, ורצנו אל החנות. אחרי כמה דקות קראו לנו להכנס ועלינו למעלה. החדר הזה היה בערך בגודל של החדר שלי (טוב, זה לא ממש עוזר לך לאור העובדה שמעולם לא הייתם בחדר שלי ^^). לחשתי לעדי שאני מקווה שהשיר הראשון יהיה "אליהו", ובאמת, כמה דקות אחרי שהתיישבנו ואופיר הוציאה את המצלמה שלי והתחילה לעשות בוק לדפנה, ולאחר שהמקום התמלא עד אפס מקום... דפנה התחילה לשיר את אליהו
. כולי קולנית ושמחה יותר, רוצה לשיר אבל לא יכולה מרוב הלם, אז פשוט... בהיתי בדפנה שרה. נו טוב, גם זו חוויה. הביצועים היו מקסימים, ובמיוחד הביצוע לדפנה פיק היה מדהים בעיניי
דפנה היתה משעשעת כהרגלה, ובסוף... היה את אנרגיה פוטנציאלית. אופיר באופן נאמן ביותר צילמה למעני את דפנה בוידאו כשהיא שרה, אבל בגלל זה ניגמרה לי הבטרייה. בסוף כשכולם הלכו ניגשתי לדפנה וביקשתי ממנה לחתום לי על הדיסק, היא היתה ממש מתוקה D: ואז "אהה.. ואפשר תמונה?
" דפנה: "כ.." אופיר קוטעת את דפנה: "נעם
אין לך בטרייה!" אני: "אה, אז.. אי אפשר תמונה
" ועפנו משם. לאחר שנייה דפנה (החברה שלי) מגיעה אליי עם עט שאפשר לכתוב איתו על דיסקים. אני: "אפשר בקשה אחרונה, תחתמי לי על הדיסק?
" דפנה: "אוקיי אז לכתוב את השם שלי?" אני: "כן
" וזהו בערך. ממש נהניתי, וזה עלה על כל הציפיות שלי D: מה שכן, התאכזבתי שלא תיאמתי עם כמה מכם מראש ואולי היינו אומרים היי אחד לשני, כי לא היה לי שמץ של מושג מי מהפורום ומי לא, אם בכלל
. תמונות מהבוק הרציני שאופיר עשתה לדפנה אני אעלה בהמשך XD.

נעמקה19

New member
לאור התגובות הנלהבות,

החלטתי להעלות לכאן את התמונות. האיכות יצאה מזעזעת, ובחצי מהתמונות השחור מככב בכל התמונה. אני מעלה לפה את התמונות היותר טובות שיצאו, למרות שגם הן לא משהו XD. מקווה שזה יעניין מישהו, ואני לא עובדת סתם, נעם.

ninelives99

New member
../images/Emo70.gifמה? שרשור חדש!!!../images/Emo70.gif

גם אני הייתי היום בהופעה האינטימית והמעולה ביותר שראיתי מזה שנים רבותתתתת... היה אגדי ויש לי מלא מה לספר. אז יאללה, לפתוח שרשור חדש! ואני אצרף אפילו את התמונות האינפנטיליות והמשולהבות עד מאוד שלי.

למעלה