דפנה ושתי עוגיות

clyps

New member
אין צורך לנזוף בכם שנית../images/Emo46.gif

עשיתי זאת כבר בפורום רוק ישראלי

בע"ה המורה שלי למתמטיקה../images/Emo85.gif

תהיה חולה ביום שישי ויתבטלו לנו 3 שעות מתמטיקה ואז נשתחרר ב10 ו25 דקות
ואז אני אהיה בהופעה
. א-מ-ן
.

בשביל שהמורה לא תבוא../images/Emo85.gif

היא צריכה להיות חולה
|אחות|
הלוואי ויקרה לה מה שקרה לי עם הבטן
היה לי וירוס... ובוקר אחד הקאתי בבוקר, אז יצאתי מהבית בשמונה ורבע
מתי שיש בדיוק צלצול בגלל שכל הבוקר התבזבז על "להקיא על כל מה שבלעתי" [ותודה לנינה] ואז רצתי לבצפר כמו לא יודעת מה והגעתי תוך 5 דקות!!!!!!! ואזזז
השומר היה בסריקה!!!! והוא חזר רק אחרי רבע שעה
. ואז הגעתי לכתה והיא צעקה עליי הכלבונת הזאת!!! על זה שהבאתי לה אישור מאמא בSMS
וכל הכתה כמובן יצאה עליה...אבל זה לא עזר... קיצור, שלא תבוא. ונאמר, א-מ-ן
.

Fuhrer

New member
OMG זו אקוסטית! אה ויש שאלה

מותר להכניס מצלמת וידאו ? כדי שכל פעם מחדש יהיה אפשר להתענג על המופע האקוסטי ויווו אם זה כמו המופע שהיה אז בפורים זה בכלל יהיה שווה :] "קח אותה רק תקח אותה היא תהיה לך אישה ... "

danamr

New member
אבוי לבושה בנות הפורום!1../images/Emo69.gif

אתן עושות אפליה בין אחוות הזובלסקים? 1. טל כל כך חתיך שזה כואב. 2.אמונתו לא משנה, למרות שלדתי זה בצחוק. הוא מתלבש יפה מדי בשביל להאמין לשטויות האלה. 3.אור *-* והוא לא בפוסטר בדיסק@$!% אוף.

חחח עוד אחד/ת../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

נמאס לי כבר לחזור על עצמי
. אני מאוהבת קשות בטלזובלסקי ואחרי שנודע לי שהוא סוגד לשטן נרתעתי ושאלתי בפורום. ואחרי שהבנתי שזה היה דיי בצחוק, הבנתי את גודל הטעות שלי
קאפיש?! אם לא הבנת, תקרא/י שנית את השרשור
וכן, אוזובלסקי
שולט, וענבל, טוב נו, זאת ענבל
.

נעמקה19

New member
שיט.

מספר מקומות מוגבל :( כמו שאני מכירה את עצמי, אני לא יודעת לשמור על מקומי בתורים וידחפו אותי ואני אשאר בחוץ להאזין לדפנה מבעד לקירות

נעמקה19

New member
אוי../images/Emo2.gif

עכשיו שמתי לב. מה זה אומר "דפנה ושתי עוגיות"?! מי לא בא? O:

לפני כמה ימים../images/Emo85.gif

קראתי באתר הישן.. שטל זובלסקי סוגד לשטן
. אמאלה. אותי זה הלחיץ
יכול להיות שהוא סתם התלוצץ

נעמקה19

New member
גם אני קראתי לפני כמה ימים ../images/Emo3.gif

(הכי הצחיק אותי כשלחצתי על ה-"666", ומתתי מפחד ממה שאני הולכת לראות.. ואז זה פותח לי את המדיה פלייר והייתי בטוחה שאני הולכת לראות את הדבר המפחיד של החיים שלי, ופתאום אני שומעת את דפנה והעוגיות שרים
יואו איזה הקלה!) בכל אופן, ברגע ששמעתי את כל ה(וסלחו לי) פוזה הזאת של טל, אמרתי לחברה שלי שאני דורשת להוציא אותי מרשימת האנשים היפים X: (כשתהיו בשיעורי לשון ותמותו משיעמום גם לכם הצד השטחי יתפרץ החוצה, תאמינו לי). אבל היא כמובן לא הסכימה עם הטענה האינטלגנטית - שהוא יפה מדי כדי לצאת מהרשימה
. וכן נועה, גם אותי זה הבהיל, אבל אם תשאלי אותי, זה פוזה. (די, לא להתנפל עליי מעריצי-טל-למניהם). תודו שאור יותר שווה ^_^

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifמוותתתתתתת

ככה את מלכלכת על טל?! הוא הכי שקסי בעולם והעובדה שהוא סוגד לשטן עושה אותו רק יותררררררררררר [סילחי לי אבל, מה את אהבלה? לא הבנת שזה בצחוק?]

למעלה