דפוס הכוסית

ערסlight

New member
דפוס הכוסית

ולא שלא ידעתי קודם. אבל, חוויה מהיום עשתה לי את זה ברור יותר. מדובר בדפוס התנהגותי. דפוס נשי בעיקרו שמשמעו לעשות קופה מחולשה. אני מתכוון, שאם את נאה ומחוזרת... זה הכלי שאיתו את מפלסת לעצמך דרך. אני מתכוון שאם נגיד מישהי כזאת צריכה עזרה... הכי יעיל לה להפגין חוסר אונים, קול מתחנחן והכרה תת מודעת בכח שטמון בכך והמושתת על נסיון קודם... וכבר יבוא הגברבר התורן ויעשה בשבילה את הנדרש. הדפוס הנגדי... הוא הדפוס הגברי [בד"כ] של המושיע. הג'נטלמן האבירי שיעשה ככל יכולתו לעשות למענה. היום הסעתי את בני בכורי לקנות לו מכונית [ראשונה בחייו]. בעלת הרכב היא מין כוסית כזאת. ילדה שלא מבינה כלום באוטואים. רק הציגה בפניינו את שוקי ואת לימוני... שני כלבי פרווה המונחים על לוח השעונים של האוטו. חייכה חיוך מקסים לבן שלי ו...בערך זהו. התפקיד ישב כלכך טוב עליה שאני נשבע שהיה חסר מודעות לחלוטין. היה מעניין לראות [לא התערבתי]. היא לא יודעת איך מוכרים... הבן שלי מכר לעצמו לבד [ובהצלחה] את המכונית שלה. ואני? בחיים לא יצא לי למכור ככה אוטו

רות 2

New member
זה ניקרא שיווק ו...

שימוש בכלים שלא תמיד .... נחוצים במקום או בזמן ..אבל לא מזיק אם הם שם

מצוטטת

New member
רק לפניי פחות מחודש

הכרנו..... תאמין לי השרמנטי "יורק" ממני דם.... עד עכשיו.... טוב אבל מודה , שזו חוכמה ני3לתי בקטנה ת'עובדה הזו... דיי גאה , האמת זה לא ייחשב לי כ"חטא גאווה", נכון? מצו' לפ'מים {גם} מחייכת כשקוראת אותך....:))

מצוטטת

New member
לימדו לי....

שגם לקבל מחמאה צריך לדעת וניתן ללמוד זאת {עודני בתהליך למידה, אגב} ובלא כלום לא אסיים את שהתכוונתי מלכתחילה.... למשפט ==>>^^זה הכלי שאיתו את [כאן יש לטעמי מקום להוסיף } ג-םמפלסת לעצמך דרך.... יתרונות שיש לנו או שרכשנו נכון ואין כל "פסול" לעשות בהם שימוש כל עוד עוזר ומקדם אותנו! ~לילה טוב~

../images/Emo2.gif

אני מפלסת את דרכי בחיים..אם חינחונים..ועיפעוף ריסים.. קצת מוציאה קולות של חסרת אונים ניענוע ישבן חולצת מחשוף עמוקת וי וקולות של מציצה... תאמין.לי את זה עשיתי רק מול המראה שהייתי בת 16... חושב שיש לי סיכוי היום למכור בלי שיש לי פאה על הראש? למה אתמול עצרתי את התנועה ליד הים בלי ..הקרחת שלי היתה הכי יפה ברדיוס של הים!!!!!לדעתי כמובן!!!

מזל חי

New member
תאר לך שהיה לך פרצוף זין

לא היית הולך בראש מורם? מצטערת אחרי שאני קוראת את המילה "כוסית" זה המשפט שעולה לי בראש

האמת שלא.

המילה שמתארת בחורה יפה..מילה גסה שלעצמה..רק שהתרגלנו. אז אם היו אומרים על גבר..שהוא זיין..היה יפה? למה לא קוראים לבחורה חתיכה..ויג'אינה? ולמה בכלל זה ניכנס לאוצר המילים ..כאילו כוסית זה מלה מחמיאה? קבלנו מילה מאיבר אינטימי והפכנו אותה למחמאה...לא אבסורד?

יערית

New member
את יודעת מיכל

כוסית זו מילה שנמצאת בלקסיקון מזה ביליארד שנות חיים או בשפת המרוקאי הצ'חצ'ח "שאפה", לא רגישה למילה הזו ולא תירגמתי לי אותה בצורה שלילית כמוך או כמו זו בפצחה בנמוך, למען האמת, אם יקראו לה כוסית, אני בטוחה שהיא לא תוריד את החיוך שלך לשבוע.

חושבת

ששאפה..חתיכה..היה מתאים לי יותר. כוסית התרגלתי. אבל בהחלט לא חושבת שזו מחמאה..מחמאה. פשוט התרגלתי. לא מעבר לזה. סלנג מכוער. אם היית אומרת לי: מיכל את אשה יפה..החיוך היה נשאר חודש, ואם היית אומרת לי: שפיפה..גם בסדר.. ושווה..אולי..כי זה גם מאוד סקסיסטי. חושבת שלגבר באמת אין סלנג מעליב כזה. תחשבי על המילה..ותדמייני את עצמך בתור כ...ותחליטי אם זה מתאים לך כמחמאה. במקרה זה חי צודקת. לעניות דעתי בלבד.

מצוטטת

New member
קודם כל יש!!!!!!!!!!

זה רק לידע הכללי עלבון והעלבות צריך שיהיה להם שני פרמטרים על מנת שהם יקרו הקונוטואציה {ההקשר} שבה נאמרת המילה ובחיים המימיקה והכוונה.......... אז ניסיתי פה ספציפית לעשות עם עצמי דימיון מודרך......ושוב זה רק העלה לי חיוך............ כנראה זה הקור של הבוקר שהקפיא לי את הרגישות יתר בוקר))))))))))))))))))))))))))))))) יאללללה לחייך אנשימים לא ככה מקבלים את פורים

חייכתי לעצמי

וזה נכון. כי בהתחלה..המילה כוסית, ממש הכעיסה אותי. הגעילה והכיעסה כאחד. אחר כך בגלל הילדים התחלתי להתרגל..ולאסף ורועי שלי..כולן קראו להם: כוסונים. זוכרת שהיה לי כאן דיון שלם בנושא. בכל אופן..עיניין של הרגל..וייתכן שאם היית קוראת לי כוסית ..חיוך היה עולה מכוח ההרגל. חושבת שאם היית אומרת לי מיכלי את סתם נקניקיה..גם הייתי מחייכת...

קליל 1

New member
לדעתי..המילה הזו נכנסה

ללכסיקון בעקבות תגובות נשים לשם תואר זה.. מן הסתם יש נשים שאוהבות שקוראים להן כך..יש נשים שצווארן מזדקר כשהן שומעות ברחוב מלמול שכזה מצד גבר/גברים.. ולכן מילה זו נכנסה ללקסיקון. ישנן נשים שהן יותר אינטליגנטיות ומודעות לעצמן..ויחד עם זה נראות נהדר..ויש להן גוף סקסי..אך אינן אוהבות את המילה הזו..וכשהן שומעות מילה כזו..הן מביעות שאט נפש.

ב ד י ו ק

התבטאות מגעילה שהשתחלה אל סדר היום וכאילו כלום. התרגלנו. כמו שהתרגלנו לשחיתות. כמו שהתרגלנו להרבה התבטאויות והתנהגויות נמוכות ודוחות ואנחנו חיים איתם. אבל העובדה שחיים עם אלמנטים דוחים אלו אינה מטהרת אותם. הם נשארו מגעילים.

קליל 1

New member
גועל..זה עניין סובייקטיבי

יש כאלה בנות שאוהבות שקוראים להן כך.. וזה לא שאני משתמש בסלנג הזה.. ובטח לא מכיר "כוסיות"..אבל עם עובדות..אי אפשר להתווכח

קליל 1

New member
../images/Emo6.gif האופטימיות של הצעירים

מעניין לשבת עם הילד..ולשחזר את התהליך שעבר לו בראש בתהליך המכירה..האם היה מודע למה שקורה? האם אפשר להראות לילד..את התמונה שבוגר רואה באותו מצב?

ב ד ר ך

New member
../images/Emo13.gif לא חושבת

שזה פונקצייה של גיל, נראה לי יותר שזה קשור להתאמה. אני יכולה לדמיין את האב מגיע לרכוש רכב יחד עם בנו ופוגש אישה בגילו (+-) , אישה יפה ומרשימה שמפלבלת בעינייה מעניין אם האב יהיה מודע לתהליך ולמה שקורה. הבן בטוח יסתכל מהצד בחיוך זה קצת כמו לצפות בערוץ 8 כשזה לא ממש נוגע אלייך.

למעלה