דפוס הכוסית

קליל 1

New member
גם יכול להיות..

ואז הבן קולט את התגובה של האב..הרי הילדים שלנו יודעים באינטואיציה עלינו ועל מצב הרוח שלנו הרבה יותר ממה שאנו יודעים שהם יודעים..ואז הילד מגיב בהתאם..קרי.. אם במצב זה האב התלהב מהמוכרת..ולמרות שאולי ניסה להסתיר זאת..הבן קלט את זה..ופעל בהתאמה..

ערסlight

New member
השיחזור

הבן הזה שלי, הוא בחור מסודר. מאלה שלומדים את הנושא. קבע לעצמו מספר דגמים מועדפים, מחירים, העדפות, התיעץ ויצא למצא את האוטו המושלם מבחינתו. כבר הייתי איתו פעם אחת קודם במצב הזה... המוכר היה גבר. הבן שלי היה חשדן, ממוקד, לא ויתר על כלום ובעליל היה "קונה קשה". כשחזרנו מהקניה האחרונה, אמרתי לו שהוא פלירטט איתה. היה במיטבו... שנון, מצחיק וידען. הוא חייך... לא התכחש והבנתי שהאופציות נותרו פתוחות מבחינתו. יש לנו, לגברים [לרובנו] את הקטע הזה... להיות זה שיודע, שמבין, ששולט בעניינים. [זה השיווק שלנו לאומת מלכודת הדבש שהנשים "הנשיות" פורשות לפניינו] מין משחק מקדים כזה כשבאויר יש מצב של פוטנציאל של אפשרות. לדעתי, זה מצב ששניהם רוצים משהו אחד מהשני. זה לא חייב להיות דווקא קטע זוגי למרות שהשימוש בבירור הולך על הקטע המיני. מה שכן, מה שאני קורה לו דפוס הכוסית, זה משהו שעובד רק עם יש נתונים בסיסיים לכך [הכוסית צריכה להיות כוסית... זו מישהי שהכלי הוא לגיטימי ע"פ השקפת עולמה וגם לא מישהי שתיעלב מהמילה] ועוד משהו... זה לא סתם שרב הפמיניסטיות הן אלה שהאופציה הזו פשוט לא קיימת מבחינתן.

seg sug

New member
היא...השתמשה

ב"כלים" שהיו בסביבתה מבלי שנדרשה או אולי חשבה מלכתחילה, והוא ...שכח להשתמש בכלים המתאימים לקניה, זנח חשיבה מעמיקה ומאבחנת והשתמש בכלים אחרים מבלי חשיבה ממוקדת. אבל מרוצה עם הוא חיוך הוא יצא. כך נראה ...לפי ציורך.

יוווווו אז אני לא כוסית

הלך עלי... מאידך אני גם לא פמיניסיטית לגמרי מאמינה רק בשוויון ...אז מה אני..לפי דעתו של הערס?למה התבלבלתי לגמרי...

אני דווקא חושבת

שגם מירב מיכאלי - מניפת דגל הפמניסטיות (נגיד..) (שלדעתי ניראת טוב , אגב) כשעוברת ברחוב ואומרים לה כוסית- אז אולי נובחת בקול -בשביל הפרוטוקול אבל בפנים עמוק מחייכת לה בהנאה.... טוב...נושא הכוסית די מוצה...שנעבור לגברים..? ודרך אגב, אותי זה לא מעליב....אז אתם מוזמנים לברך...

כוסית

להלן מיגוון הטיות: כוסית- במלעל כוסית- במלרע כוסייה - (כו- שורוק) כוסונית תהנו בנות- לקראת חג פורים הקרב ובא , חרגתי ממנהגי והתייחסתי למילות הסלנג השגורות בפי הציבור אנא מכם....אינני בקיאה בניב השגור בפי הרחוב ולכן אינני נוהגת להיתייחס בימים אחרים אבל...הוא שאמרתי ...פורים בפתח ומיצווה היא על עם ישראל כולו לשמוח, להתבדח ולצחוק אולם אחדול כאן...(מטעמי צניעות ) חג פורים שמח לכל חברי הפורום מקווה אני יקיריי ויקירותיי כי בשנה הבאה ניפגש בפורום חתונות ואזכה לראותכם תחת חופה וקידושין (ולא בתחפושת) שאו ברכה!

מצוטטת

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחרררררררגתתתתתתת אותי..................... הנה יוסוף קרמר זכה
ענק)))))))))))))))

פארדוקס הכוסית ../images/Emo141.gif

מסכים איתך שזה דפוס התנהגותי, חולק על קביעתך שמשמעו "לעשות קופה מחולשה". מראה חיצוני מצודד, כזה שרובנו הורגלנו לקשר עם בריאות ועם נעורים, אינו חולשה. להיפך. לדעתי, יש בדפוס ההתנהגות הזה משהו פרדוקסלי, הפוך-על-הפוך כזה. כי הבחורות שמקבלות תשומת לב בזכות המראה שלהן מתלוננות אחר כך על זה שזה כל מה שרואים בהן, בחורות בעלות מראה מצודד ומיניות מוחצנת. כי אני עוד לא שמעתי מישהו משתמש בתואר "כוסית" כשהוא מתייחס מדבר על מיקי חיימוביץ', או יונית לוי, או עלמה זק. כולן נשים יפות מאד (בעיניי, לפחות), אבל לא זו התכונה שהן משתמשות בה כדי למשוך אליהן תשומת לב.

קליל 1

New member
כוסית נקראת ונחשבת

אחת כזו שדואגת להראות כך.. לא יונית ולא מיקי מתנהגות כ"כוסיות" לפי מה שאני מבין מערס לייט הוא מתכוון לכאלה שמודעות היטב להשפעת המראה החיצוני שלהן על גברים..ויושדעות לזהות התלהבות שכזו אצל הגברים..למרות שהם הגברים מנסים או ינסו להסתיר זאת..ומשתמשות בגוף ובלשון הגוף ככלי להשיג מטרות..תוך הבטחה"סמויה" לתמורה..

אז לדעתכם

כוסיות = פריחות במובן השלילי? או שזו מחמאה? האם אשה שמתנהגת כשפה..חתיכה..פריחה או כוסית..שמשדרת את המיניות שלה..שמתמשת במראה שלה..היא פריחה=כוסית? כי מה שאתם אומרים כאן זה למעשה..אשה יפה כמו מיקי לא צריכה להשתמש במיניות שלה..הווה אומר..לגלות שדיים מסיליקון ולשרבב שפתיים של בוטוקס(שפתי דג או שפתיים של מוצצת), על מנת להיות אשה יפה..חכמה..שמשדרת את אשיותה דרך הראש ולא דרך ה ....כ.... סתם שואלת..כי הדיון כאן זה על ה"מחמאה" כביכול שכולן כאן מחייכות כאשר שומעות אותה..אולי רק אני ומזל האדיוטיות...

יש בזה מרכיב מחמיא ../images/Emo141.gif

כי אם קוראים למישהי "כוסית", יש בזה הכרה בהיותה "יפה" ו"מושכת", וזה בוודאי מחמיא. מצד שני, יש בזה גם אמירה על הבחורה, שהיא מאד השתדלה שישימו לב לכמה שהיא "יפה" ו"מושכת" ולא לאף תכונה אחרת שאולי יש לה, וזה כבר פחות מחמיא. אני לא חושב שיש קשר בין "כוסית" ל"פריחה". "פריחה" (כמו בן זוגה ה"ערס") היא מישהי שמתבלטת בקולניות ובטעם רע, בלי שום קשר לאיך שהיא נראית. "חתיכה" ו"שאפה" הן מלים שיצאו משימוש זה מכבר.

ןזה הסיכום של המליניום לשפה העברית?

מסקנה שווה=כוסית אוקי. הבנתי. עדיין "מחמאה מאוד סקסיסטית". אי אפשר היה להמציא שם אחר..לכוסית? מהו יורת קלאסי..יורת מכבד..יותר מעריך? רק כוסית?

וודאי שאפשר היה ../images/Emo141.gif

ואני מניח שגם המציאו, אבל השם האחר לא תפס, ו"כוסית" כן תפס. ביטויי סלנג תופסים אם הם עונים על צורך, והם נעלמים אם הצורך בהם נעלם. כנראה לא הסברתי את עצמי היטב אם הבנת ממה שכתבתי שהמסקנה היא: שווה = כוסית. שווה <> כוסית
שווה זיון = כוסית

ערסlight

New member
פער מנטלי

שווה זיון = שווה. [נקודה] שאחרת... אני מכיר מלא גברים שהיו עשויים להיות עדיפים.

למעלה