דפוס הכוסית

חולק עליך

הסימן האלגברי המתאים הוא סימן ההכלה, לא סימן השיוויון. ומהי רבותא ? גם אני מכיר מלא גברים שווים.

ערסlight

New member
כוסית זו לא פרחה.

כוסית זאת משהי ששווה במובן של אובייקט מיני. אצל המקבלת? תלוי מי היא. [ראי התגובות] ואישית? מעולם לא הייתה לי בת זוג שיכלה להעלב מהכינוי. מי שלא מעניין אותה להיות אובייקט מיני בשבילי, לא מעניינת אותי כבת זוג [... מותר לה לתקן לי ת'אוטו, או להקריא לי חדשות]

שלי 9

New member
"מי שלא מעניין אותה להיות אובייקט

מיני בשבילי לא מעניינת אותי כבת זוג"..האמנם? ההגדרה הזו צורמת משהו.. למה לא תגיד נגיד.. אני רוצה שבת זוגי תהיה מינית..תאהב לעשות איתי סקס..תהיה חושנית..רגישה וקשובה לצרכיי המיניים..(וההפך כמובן:) אבל למה להגיד "אובייקט מיני"?.. משהו בביטוי הזה..איך נאמר לא נשמע טוב..יש פה איזה צמצום של כל ההוויה הנשית למימד המיני..

מצוטטת

New member
יכול להיות

כך, אבל יכול גם אחרת.... מהדרך בה אני {לפחות} מתייחסת לכוונה כאן {ובשרשר בכלל} ה"אובייקט" איזה שלא יהיה אינו המיימד היחיד, אלא....הינו עוד מיימד! ואגב, גם נשים מתייחסות בדרך זו למין הגברי ~דעתי! {ללא כוונה להכליל}

ערסlight

New member
בחירת הניסוח

אינה מקרית. כתבתי מה שהתכוונתי. ודווקא מהמקום שכנראה שמפריע לך.

ערסlight

New member
כוסית

זה נכון ש"חולשה" היא לא אמיתית. זהו כלי רב כח ברגע שנופל על הקהל הנכון. ואלה שנתת כדוגמה? שניינו לא יודעים. אנחנו רואים "תפקיד". מה שהן באמת... רק בהיכרות אישית אפשר לדעת. אגב... אם כבר מדברים... הכוסית האולטימטיבית הייתה מרילין מונרו.

וודאי שאנחנו רואים "תפקיד" ../images/Emo141.gif

ברם, ה"תפקיד" (או מוטב, התדמית) שאדם בוחר קשור קשר הדוק למה שהאדם "באמת". וכן, גם לדעתי מרילין מונרו הייתה הראשונה שהביאה את התדמית הזו למקומות שאף אחת לפניה לא הביאה. אבל במקרה שלה, החולשה הייתה אמיתית לגמרי.

קראתי משו, משו

..."להיות "כוסית" משמעו לחיות את המראה החיצוני רזון ו ה ציצי הגדול , הדיאטות הבלתי נגמרות, העיסוק סביב כמה אכלתי ומתי, מה אסור ומה מותר, כמה ספורט עשיתי או לא. נשיות לא מקבלת את הכוח המגיע לה, כולן רוצות לחזור ולהיראות כמו שהיו בתיכון ונלחמות להיכנס לג`ינס מגיל 17 במקום ללמוד לראות ולהעריך את הנשיות הבשלה , החכמה, העמוקה והמנוסה של התהליך הנורמלי והיפה כל כך שנקראה "התבגרות". וזה בדיוק זה, לנשיות אין ערך בכלל- הערך שלה הוא מה שמלמדים ושוטפים את המוח בישראל דהיינו : להיות צעירה, רזה,ציצי גדול ואחרי כל זה, להיות נשואה ואמא. זהו, אבל באמת זהו..." יש בזה ...

מצוטטת

New member
תרגעי מידיתתתתתתת../images/Emo88.gif

ותחזרי לקרוא שוב ת'שרשר....שמעת????? כולו עוד מותג מרשת הסלנג זהו ותו לא מעבר.................. הבנת)))))))))))))))))))) נירגעת

מצוטטת

New member
../images/Emo67.gif

ת'פקשש לי.......... אבל לא משנה, זכית תכוונתי לזה............. כאן צריך לגרד לי מה-floor הנה

miki1209

New member
חייכת אותי ...

התאור נפלא וממצה... ואותי - נשים כאלה ממש משעשעות .

Snarc

New member
דפוס הכוסית דורש באופן אוטומט

את קיומו של דפוס הפראיאר התורן. אישית לא מתלהב ולא קונה לא מזו ולא מזה...

למעלה