דף הבית

מה שקראת על סופר-הירוז אולי

will come in handy אם יהיו לך ילדים...

אני כבר מומחה לא קטן רק בזכות ההרצאות המעמיקות שקיבלתי משני הבנים שלי, למרות שאני לא חובב קומיקס ולא קראתי אפילו חוברת אחת.
נגיד, אני כבר יכול לאמר Mister Mxyzptlk במהופך, ויודע היטב את הסגולות של אדמנטיום ...

אור302

New member
כן, צריך משהו סמלי, לא משנה מה.

אבל צריך להיות משהו מזוהה: סימטה ביפו נראית כמו סימטה בקהיר. עזריאלי - שאני אעשה לו פרסומת? נו, צריך לחשוב.

היה נדמה לי שיד ושם יותר יתאים לענייך, לא?

BigMatilda

New member
אנשים משחקים מטקות בחוף הים

או איזו תמונת נוף יפה מאיזור עובדת

אור302

New member
רעיון מצוין! ואפילו יותר טוב:

לחבר שלוש תמונות - שורה ראשונה אני, שורה שנייה התמונה של בן גוריון עושה עמידת ראש בחוף הים, שורה שלישית המטקות. הבעיה היא שהתמונה של בן גוריון היא מוקדם בבוקר. מי משחק מטקות בשעות האלה?

(איך בא לי פתאום ללכת לחוף, מטקות, שש בש...)

tsrs

New member
דווקא בדף שלך זה נראה לי קל...

הייתי מוסיפה לינקים לקומיקסים מעניינים וכו'.
זה נראה לי ממש הנושא שבו אפשר לדאוג שדף הבית יהיה גם אקדמי, גם מעניין, וגם יתן ערך מוסף לקו"ח יבשים.
נשמע אחלה נושא.

Sonic hedgehog

New member
מאוד מפתיע אותי שדוקטורנטים ופוסטים

הם בעלי דף בית. למה בעצם יש לכם כזה?

ABD2b

New member
לעיתים קרובות,מעסיקים עתידיים מסתכלים על זה

את מגישה אפליקיישן ולפני שהם מחליטים לראיין אותך, או לפני הראיון כהכנה מצידם הם יכולים לעשות עליך גוגל ולקבל עליך מידע זה. אור (או משהו אחר?) כתב למעלה שזה פעם השיג לו ראיון עבודה כי משהו סתם נתקל באתר שלו ונהיה מעוניין. אני יודעת שכשהגעתי לראיון במקום הנוכחי שלי, הראש חוג פתאום העלתה דברים שלא היו בכלל באפליקשיין שלי אבל היא מצאה עלי באתר שלי. כשחיפשתי פוסט-דוק, אני יודעת שמי שראיין אותי לא הסתפק בלראות את ה CV ששלחתי לו אלא הלך לאתר שלי וזה תרם להתרשמות שלו ממני ולהחלטה להזמין אותי לראיון.

22ק ו ס ם

New member
לי אמנם אין אחד כזה אבל די ברור למה כדאי

דף בית כזה הוא הפנים שלך. את יכולה להפנות כל מי שמבקש מידע על מאמרים שלך או על המחקר שלך קודם כל לדף שיתעדכן. יותר מזה, זה כלי שיווק מצוין כשמחפשים עבודה ומאפשר ללמוד עלייך מעבר לאפליקציה. בהנחה שהוא אחת התוצאות הראשונות בגוגל, זה מהווה כרטיס הכניסה שלך לאקדמיה. אני יודע שחברי ועדות קבלה מגגלים את שמות המועמדים לפעמים ועדיף שימצאו משהו שאת שולטת בו ורוצה להציג ולא דברים אחרים פחות מחמיאים שאחרים כתבו עלייך.

Sonic hedgehog

New member
אני משערת שמי שמחפש את המאמרים שלי פשוט

יפב-מד אותי. לא נראה לי שזה נפוץ בתחום שלנו, לדעתי רק למעבדות ולראשי מעבדות יש דפי בית (שבו במקרה והם מודכנים גם יש את רשימת האנשים במעבדה).
לכן בפרט התפלאתי לשמוע שלFPNH היה כזה בתור פוסט.

22ק ו ס ם

New member
אבל לא כולם אקדמאים שיש להם גישה למאגר

היום אגב להרבה סטודנטים לתואר שני יש דף בית. זה משהו שדי קל לעשות אותו והוא נותן להם נראות לעומת אחרים.

Sonic hedgehog

New member
לכולם יש גישה לאבסטרקטים

אבל למה שמישהו לא אקדמי יתעניין במאמרים שלי?

FPNH

New member
זאת לא היתה יוזמה או החלטה שלי

קצת אחרי שהגעתי העמידו אותי לקיר בשביל צילום תמונה. ראש המעבדה רצה שבאתר של המעבדה יהיה דף לכל אחד. הוא הכניס את התמונה ואת הכתובת ונתן לנו אפשרות להוסיף עוד דברים. מאחר ולדעתי אם כבר יש דף אינטרנט אז הוא צריך להראות נורמלי ומעודכן אז השלמתי באותו סגנון שהיה לרוב חברי המעבדה.

באתר שלי עכשיו אין דפים לסטודנטים. האמת שהם יכולים לעשות לעצמם כחלק מהאנשים שעובדים במחלקה, אבל לא נראה לי שיש למישהו מהם עניין בזה, הם בפייסבוק.

עוד בעניין מאמרים

אפשר גם ליצור פרופיל בגוגל סקולר שירכז את המאמרים שלך. כשעושים פרופיל כזה אפשר גם להוסיף מאמרים שגוגל סקולר לא מצא לבד.
היתרון: מלבד רשימת המאמרים הוא גם נותן מידע על ציטוטים ומחשב h-index שזה מדד שמשום מה נוטים לייחס לו חשיבות (והוא בעצם חסר משמעות אם אין נקודות ייחוס)
החסרון: בגוגל סקולר יש הרבה "רעש". שנית צריך שם משתמש בגוגל בשביל זה (= כתובת ג'ימייל.) עוד אחת מהדרכים של גוגל לרכז כמה שיותר מידע עלינו אצלם.

d a p h n a

New member
כדי שאם מישהו יחפש אותי בגוגל

הוא ימצא משהו שמציג את הנתונים המקצועיים שלי בדרך שאני רוצה שהם יוצגו.

tsrs

New member
כדי שימצאו בקלות את המאמרים שלי

כדי שידעו על מה אני עובדת עכשיו - גם אם זה לא פורסם.
כדי שכשאני אגיש מועמדות למשרה יכנסו לדף ויתרשמו מאישיותי המלבבת ומהמחקר המרתק שלי :)
בכל מקרה - אצלינו לכולם יש ובישראל גם למסטרנטים.
זה דף שנמצא באתר של המנחה וגם לו חשוב שנעדכן את הדף. (אם כי התכנים לא ממש מעניינים אותו)

אור302

New member
גם קחי בחשבון שאתר האוניברסיטה מוגבל

ומשתנה, כשאת עוזבת את מאבדת את עמוד הבית שלהם. האתר שלך נשאר שלך. אפשר גם לייצר כתובת אימייל לאתר.

למעלה