דעתם חשובה....

דעתם חשובה....

באמת שאני לא מהמיואשות או מהמתלוננות, אבל.. אתמול היתה לי פגישה ראשונה עם עלם חמודות. בחור מושך, גבוה, נראה טוב, משכיל, כל מה שבחורה יכולה לבקש.. עשה רושם שהוא ממש לא מאוכזב ממה שהוא רואה, היה ג'נטלמן, חיכה לי מחוץ לרכב, פתח את הדלת באלגנטיות, החמיא לי.. הלכנו לבר, בהתחלה היה יחסית ריק ושקט, אך תוך כדי הפגישה הוא הפך לרעשני במיוחד ולמלא באנשים. במהלך הפגישה הרגשתי שהיתה אינטימיות, הבחור נגע לי בידיים, התקרב אליי... היה נחמד. בשלב מסויים, כשהבר נעשה ממש צפוף, הצעתי ללכת מאחר והרגשתי שאני סובלת מהאנשים שעולי ם עליי ומהמוסיקה. הבחור לקח אותי הביתה ומאותו הרגע שעלינו לרכב, כאילו השתנה 180 מעלות. היה מאוד מרוחק וכמעט ולא דיבר (למרות שבמשך שלוש שעות רק דיברנו ודיברנו...) גם לא יזם שום מגע פיזי. היום קיבלתי הודעת סמס שאומרת שהיה נחמד אבל זה לא מתאים לו.. אני כל היום מסתובבת עם תחושה של "אבל למה???"... הבחור ממש לא נראה סובל במהלך הערב, נהפוך הוא, לדעתי אם לא הייתי יוזמת את סיום הפגישה, היינו ממשיכים. היתה שם משיכה. ללא ספק. אז למה?? לא עדיף לנסות עוד כמה פגישות ואז להחליט?? זה היה כזה "לא" מוחלט שהוא ויתר על הרעיון של עוד פגישה. אני עד עכשיו לא מצליחה להבין מה פיספסתי...

ברצינות הפעם...

כנראה שהוא הבין שאת לא ממש מסתדרת עם רעש והמוניות, אולי זה מה שלא התאים לו, יכול להיות שהוא טיפוס שיותר אוהב חברה, רעש וחשב בעקבות התגובה שלך שאת ההיפך ממנו בקטע.

האמת?

אלו מסוג השאלות, שמזמן אימצתי להן את התשובה "ככה" כמה שלא תחשבי כמה שלא תנתחי כמה שלא תשחזרי בחיים לא תדעי מה בדיוק עבר לו בראש מה בדיוק הוא הרגיש מה בדיוק הוא חשב שורה תחתונה? הוא לא רוצה יותר? ביי ביי... NEXT זה שהוא נגע בך אגב, לא מחייב שהיתה משיכה יכול להיות שהוא אחד שאוהב לגעת יכול להיות שהוא טיפוס חם שבחר לעשות לך נעים כי הוא חשב שאם הוא יגע בך יהיה לך נעים יכול להיות שהוא בדק אם יהיה נעים לו לגעת בך יכול להיות שהוא ניסה להדליק אותך ולהפוך דייט לא מוצלח מבחינתו לסטוץ.. את יודעת כמה אופציות עוד יש? וזה רק לגבי הנגיעה... עשי לעצמך טובה, דלגי הלאה ממי אל תשברי את הראש, אולי אפילו הוא בעצמו לא יודע את התשובה אז את רוצה לדעת אותה?

אני יודעת :)

מכירה את מצויין את ה"אבל למה" הזה.... אבל נוכחתי לדעת שלפעמים זה באמת פשוט "ככה..." דבר אחד בטוח, זה לא אומר עלייך שום דבר רק דבר אחד שלא שאלתי מקודם, ולא ברור ממה שכתבת... כתבת בגדול, שנעשה רועש וביקשת ללכת.... אם נעשה רועש לך שם, למה לא ביקשת לעבור אחר? למה היית צריכה למצוא את עצמך בדרכך הביתה? אולי אולי אולי הוא חשב שזו דרכך לסיים את הדייט? והוא מיהר להקדים תרופה ומכה וסגר עניינים בגלל זה? יש מצב? מה בדיוק היה שם?

תראי ישבנו בפאב הזה שעתיים

זה נראה לי מספיק זמן בשביל לסיים את הערב. לא חושבת שפגישה ראשונה אמורה להיות 5 שעות, אפשר בכיף להשאיר טעם של עוד... אני באמת מתסתובבת עם המחשבות של "אילו לא הייתי חותכת" אולי דברים היו מתפתחים אחרת.. אבל זה לא משפר את ההרגשה...

שאלה

את חתכת את הערב "בתירוץ" שנעשה צפוף ורועש? הוא יודע שזו הסיבה או אחת הסיבות? או שזה רק משהו שאת מספרת לנו?

הוא יודע את הסיבה האמיתית

הסברתי לו היטב בסוף הערב שאשמח לפגוש אותו שוב במקום קצת יותר שקט ופחות המוני. אין מקום לתהיות.

אז יש מצב שזה באמת היה לו קצת מוזר

כמו שנסיך אמר, והוא חשב שזה אומר עלייך משהו. אבל זו רק אופציה אחת... אני מניחה שאם היית מאוד מאוד מוצאת חן בעיניו (אל תקחי את זה אישית) הוא היה מתגבר, ולא שם לב עדיין לפרטים קטנים משהו לא הסתדר לו קורה..

תשמעי משהו... לא טל, טורטית ../images/Emo13.gif

אם לדוגמא אני אפגוש מישהי שהיא מאד אוהבת ללכת למסיבות, טראנסים, פסיכודלי וכאלה? אז אם אני אגלה את זה במהלך דייט- כמובן שלא יהיה דייט שני
יכול להיות שאצלכם קרה ההיפך,. אגב, אני גם אוהב מקומות שקטים

magenta73

New member
גם לי היה מן אחד שכזה

מהמם. חתיך. שיחה מטריפה. חיבור מטורף. חיבוק. נשיקה סוערת. והלך מבלי שוב... למה? ככה. מה לי ולמה לי להיכנס לזה? אל תחשבי על זה יותר מידי. את לא עשית שום דבר לא בסדר. זה הכל. זה לא קשור אליך. יכול להיות שהוא עוד לא לגמרי סגור על הקשר האחרון שהיה לו והוא נכנס לסרטים. יכול להיות שהעלת לו איזה נושא שהוא לא רוצה להתמודד איתו. יכול להיות שהוא חשב שהולך להיות זיון קל, והתבדה, יכול להיות שאלף ואחד דברים. אז..?...? מבאס? כן. מאוד. אבל ככה זה.

magenta73 הציעה שאולי העלתי

נושא שלא בא לו לדבר עליו. יכול להיות כיוון שתוך כדי הפגישה התברר לי שהוא גרוש). אז יכול להיות שזה היה העניין, אבל פשוט בצורה לא ברורה פיספסתי את הנתון הזה בכרטיס שלו (יכול להיות הייתי המומה מהתמונה..) אבל זה לא קצת היסחפות לחתוך כי התעניינתי בנושא?

תראי

לא הייתי שם , אני לא יודעת איך בדיוק הגבת, יכול להיות ששידרת לו אנטי מוגזם אפילו בלי לשים לב....זה מאוד קשה לענות לך... פעם הבאה תסריטי את הדייט :) עזבי בובי, ככל שאני חושבת על זה זה פשוט מאוד הוא אמר לך "היה לי נחמד, אבל לא מתאים לי" לא מתאים לו, אז לא מתאים לו אין מה לעשות... עלייך זה לא אומר כלום ולכן, ההתעסקות עם התשובה לשאלה "למה" לא תועיל לך בכלום כי גם אם יש בך משהו שהוא לא אהב,זה רק אומר שהוא לא אהב את זה..זה לא אומר שזה לא בסדר, ואחר כן יאהב כנראה... ולכן, את לא צריכה לשבור את הראש, למרות שקיווית אחרת

למה לך להתעמק בזה?

היתה לכם פגישה אחת, זהו, זה לא שנפגשתם כמה פעמים ואת כבר התחלת להיקשר אליו, אני מבין שהנה כבר יש משהו ביד וזה נשמע טוב והולך נחמד, אבל זה כנראה לא זה. לדעתי יותר טוב לא לדעת ולהמשיך הלאה, לא קרה כלום, סיימתם בצורה בוגרת ומנומסת, היה לכם דייט נחמד, זהו. תמשיכי הלאה במקום לחשוב למה- כי תשובה לזה רק לאיש הזה יש, אותה את כנראה לא תדעי, והשערות רק יעשו לך לא נעים בלב ..

magenta73

New member
יכול להיות...

אז מה?... לא מתאים לו. עדיף לדעת את זה מוקדם ממאוחר יותר. לא?

ניתוחים, ניתוחים

עושים רק בחדר ניתוח. לכי תביני מה עבר במוחו הקודח. ואל תנסי גם לשחזר את כל מהלך העניינים של אותו ערב, כי זה יטריף אותך. האווירה של הבר היא מחרמנת, את היית נעימה לו, הפסקת את הכל אולי ברגע שהרגיש שהוא דווקא מתחבר אלייך. אין טיימינג לזמן פגישה, אם השעתיים נראו לך די והותר, ייתכן שאולי לא ממש היה לך נחמד, כי כשנעים לנו כל ה"רעש" מסביב הופך לשולי ומתגברים עליו. איך אומרים, "לא כל הנוצץ זהב". יהיה בסדר

למעלה