דעתם חשובה....

חבל על האנרגיה

אוי מסכנונת, זה ממש לא קשור אלייך, אני בטוחה שאת היית בסדר, הדבר שאני בטוחה לגביו הוא שאת היית כנה בשפת הגוף שלך ובמה שאמרת לו, אם יש למישהו בעיה כאן אז הבעיה היא של זה שמשדר דבר אחד אבל חושב על דבר אחר לגמרי. אל תייסרי את עצמך, את לא תביני אותו לעולם וככל שתחשבי על כך יהיה לך יותר קשה להבין, אם זה נורא מטריד אותך אולי כדאי שתשאלי אותו ישירות אבל אם זה דורש יותר מידי אומץ מבחינתך תמשיכי הלאה ונסי לחשוב על זה כמה שפחות. next. עד שבסוף תמצאי את זה שמתאים לך.

ד נ י ת3

New member
יאללה בובה,

עזבי אותו, לא מתאים? תגידי תודה, הציל אותך ממערכת יחסים לא טובה. להכיר לך מישו?

avidan29

New member
טורטית היקרה.

כרווק כפנוי אני מכיר את הנושא מאד מקרוב.יושבים מדברים מתחבקים ואז לפתע יש את הציפיות ופתאום הכל נעלם.זה אומר שהצד השני לא מספיק בוגר לא מוכן לבוא לקראתך ורוצה שהכל יילך לפי איך שהוא רוצה.זו לא דרך לבניית קשר אמיתי.את לא אוהבת המוניות מעולה זה מראה שאת קצת יותר בוגרת ויותר רוצה להרגיש את הקרבה ואת החמימות.אולי אותו בן זוג פוטנציאלי בעינייך לא חשב ככה.קשר נבנה על אמון ואמון נרכש בצעדים קטנים של מחוות ולפי תאורייך זה לא מה שהיה פה.תעשי מה שאת רואה לנכון אבל אל תתפשרי אל יחס הולם והוגן.במיוחד אחרי כזה ערב.

natiku

New member
מנקודת מבט גברית../images/Emo89.gif

אז ככה..אני מאמין שמה שאנחנו מרגישים מתאים למציאות ואם הרגשת שזה טוב אז זה טוב
מה השתנה ולמה, לא ממש מעניין למרות התסכול, אז אם זה לא משהו שחוזר על עצמו דפדפי הלאה ושיהיה אחלה יום

D e c e m b e r

New member
טורטית יקירה

הסימפטום שתיארת מראה על דבר אחד... הוא הקדים תרופה למכה... הוא פירש את היציאה מההמולה של הבאר, כניסיון שלך לסיים את הערב הלא מוצלח (שהוא חושב שאת חשבת)... כל הנסיעה חזרה הוא שתק, כי במוחו רצות "מה אשיב לה אם היא תגיד שלא מתאים לה"... וה SMS היה במפורש הקדמת תרופה למכה, הוא חשש שתשלחי לו SMS כזה, אז הוא רצה להראות שהוא גבר ולא לצאת נחנח, הוא החליט לשלוח ראשון.

avidan29

New member
במילים אחרות יצא פראייר

בחיי אני לא מבין.אומנם אני לא מכיר את טורטית אבל לנקוט בצעד כזה?? וגם אם הייתה אומרת לו לא?.אבל לחתוך?? סתם פחדן שקיפל את הזנב.

למעלה