דעתכם

N D R

New member
סוף סוף נפתחת קצת

כאן חיוך שם חיוך ובקרוב תגיעי לפתיחות מלאה שתבוא בצורת צחוק גדול בהגיע השטרודלים. לא מבטיח שהוא יבין למה את צוחקת

naama78

New member
הובנת...

אז, אם כלום לא יעזור, והנושא כאוב, תמשיכי הלאה... לא ככה????

י עלה

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

ישנה סברה שאומרת שכל הבחורים המקסימים,אינטליגנטים,ג'נטלמנים, שנונים,מפנקים- ממש כל מה שאישה מחפשת לעצמה מתגלים כגרועים במיטה. לא יעזור דבר-התחיל גרוע יהיה תמיד גרוע בשיפורים קלים. <תמיד אפשר להיסתפק בזיוני שכל>

מחוזרת

New member
../images/Emo124.gifאם כבר עלה הנושא../images/Emo4.gif

מה עושים כשהוא
גדול מדי
זה כבר באמת כואב

N D R

New member
כן, אפשר להרחיב

אפילו להעמיק כן! בהחלט יש סיכוי שפעולות שכאלו תיפתורנה את הבעייה

אשתאר1

New member
אתה מבריק רק היום או שבדרך כלל

אהבתי את התשובות.ניראה מבין עיניין

הקשר שבין סקס טוב לגודל האיבר.

הייתי פעם בהרצאה שנתן סקסולוג (כמובן שהוא פירסם את הויאגרה בעקיפין). הוא אמר משפט מעולה: הסקס אצל הגבר מתחיל מיד בשלב שהוא מתפשט. אצל האישה זה עוד בשלב של הכלים בכיור ! ברור שזה כוללני מידי, אבל הכוונה היא שאישה צריכה הכנה ארוכה יותר ועל מנת שתיהיה פנויה לסקס טוב היא חייבת לדעת שדברים אחרים הושלמו. האיבר הכי חשוב בסקס הוא המוח ולא יעזור כלום ! בחור יכול להיות עם איבר גדול והסקס יהיה רע ויכול להיות עם איבר קטן והסקס יהיה מעולה. וההיפך ! אגב, כנ"ל נשים, משום מה אף פעם לא מדברים על האיבר הנשי... גם שם יש צרות יותר ורחבות עד מאוד. אז זה אומר שלא ניתן להנות ?! מעטים הם המקרים של נשים שגומרות מחדירה (לפחות לגבי מה שאני פגשתי). וסקס טוב רק לדעתי כמובן בסופו של דבר מורכב מ 90% אווירה, מצב רוח, הכנה טובה ומשחקים ארוכים ומהנים ורק 10% של חדירה. זו הייתה חוות דעתי הצנועה. אין לראות בכך המלצה ולפני השימוש יש להוועץ ברופא.

חושב שאתה טועה

או בעצם רוצה לחשוב ככה כי בסופו של דבר לגודלו ולרחבו של האיבר יש משמעות אולי לא הכי הכי אבל עדיין חשוב ויקום הגבר שיגיד לי שהוא נהנה למרות שהוא פשוט נבלע....

אם יורשה לי

אולי לגבי הגודל אוכל להסכים אם הסתייגות קטנה. אבל כאשר איבר המין הגברי פעם פועל פעם אינו פועל(יענו לא עומד) ובנוסף גם קטן אז הבעיה הכפילה את עצמה.

את כל פעם מורידה לו לבנה נוספת בראש

וואלה מסכן הבחור. לא עומד לו. קטן לו. הסקס לא טוב איתו. מותר לשאול שאלה ? מה את רוצה לדעת ? זה באמת ישנה אם יכתבו לך לברוח ממנו או לא ??? ועוד שאלה קטנה, כמה פעמים היה לכם סקס? אני אסביר למה אני שואל, לפעמים המפגשים הראשונים הם ממש ממש על הפנים! בעיקר הגברים, יש כאלו שנורא נלחצים ואז הביצועים לא מי יודע מה !(חרדת ביצוע) חחח
אגב, גם אצלכן זה קורה אבל לא רואים לכן !!! אם זה משהו קבוע אני לא הייתי חי עם בחורה שהסקס איתה גרוע. לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים בעולם! (אחרי אוכל, שינה וכמובן מזגן).

ומוסיף

עם כל מה שכתבת עליו על התכונות נראה שזה גבר ששווה את המאמץ אולי יצא מזה משהו טוב איך אומרים יגעתה ומצאת תאמין.

שירלי6

New member
אם יורשה לי

חושבת שצורת ההתבטאות שלך מעידה על חוסר בגרות וחוסר הערכה כלפי הגבר שאת תיארת כגבר נפלא. ו.. מתוקה, על ויאגרה, שמעת? לסקס טוב צריך קצת יותר מזין גדול.

שירלי

אין לי מושג איך החלטת שצורת ההתבטאות שלי אינה בוגרת וחוסר הערכה לגבר שאיתי ,אבל נניח לזה לרגע. בגילי "המופלג" שמעתי על ויאגרה וצאי מתוך הנחה שנעשו דברים בכדי לשפר. השאלה באה ממקום של התלבטות אמיתית.

התלבטות

אמיתית לא צריכה דאלוג של שוק.לפחות לא בהנחה ומצפים שממנה יצא,משהו טוב...התשובה, במידה והיא בכלל התרוץ,נמצאת אצליך.לא במילים של אחר.

למעלה