דעתכם

../images/Emo23.gifבנות בנות שימו לב!!!!../images/Emo115.gif

במסגרת עבודתי 3 שנים בקליניקה און כמזכירה רפואית (ותו לא..!!) הרבה פעמים גברים התקשרו ושאלו האם ניתן להגדיל את ה@@@@@@ התשובה שאני הייתי נותנת זה...(וזה אמיתי)לעשות מקלחת חמה מאד, להתעטף במגבת, לרוץ לפלדלת, לפתוח, לשים אותו שם לסגור מהר ולרוץ אחורה... אבל ברצינות, נגד @@@@קטן אין מה לעשות אך ידוע לי שיש היום ניתוחים להגדלת הפין. יש עוד גברים בעולם, גם ג'נטלמנים והשאר כך שהמאמץ לא כדאי,הוא לא!!! יגדל לעולם... אלה אם כן הוא בן 12 ביי, ליאורה.

ערסlight

New member
ואני נזכר...

שחברה מאד טובה שלי סיפרה לי שהיה לה מאהב עם זין ממש קטן. היא נשבעה לי שהוא היה המאהב הכי טוב שהיה לה. [ויש עליה... ]. בקיצור, בעיה טכנית ניתנת לפתרון. אם לא בא לך עליו... אבוד.

אם הבעיה היא הביצוע...........

אז מספר פעמים זה עדיין מוקדם מכדי להחליט. אם תסבירי לו בדיוק מה הדברים המענגים אותך, נקודות התורפה שלך, אני בטוחה שהוא ישתדל ללמוד לענג אותך על הצד הטוב ביותר, בעיקר אם הוא גבר מפנק. אחד כזה עדיף על אחד שעל ההתחלה הביצועים שלו מדהימים, אבל הוא לא מסתפק בלבצע זאת עם אשה אחת, ומחליף נשים יותר מאשר גרביים. לגבי הגודל, אולי זה עניין אחר, קצת קשה לי לענות לך. אם כי אני בטוחה שקודם כל מה שחשוב במין זה הראש. כי הראש הוא מוביל בכימיה המינית בין 2 בני זוג. אם יש לו ראש פתוח ויצירתי, את תיהני ממנו, גם אם השטרודל שלו קטן וגם תהני ממני אפילו ללא חדירה, אלא באמצעים יצירתיים יותר, ולא חסרים האמצעים לעינוג הדדי. הכל, אבל הכל, צריך לבוא מראש פתוח, חופשי, דמיוני, ייצרי, ויצירתי. בהצלחה לך או בעצם לכם.

bibi122

New member
תשובה לעיניין

אם היה רק פעם אחת.......אז בטח לתת צאנס עוד כמה פעמים בכדי לראות שלא הייתה התרגשות או אי נעימות מאינטימיות ראשונית או כל מיני דברים של פעמים ראשונות..... אם לאחר מספר פעמים נשאר אותו הדבר......שבי ותחשבי בצורה בוגרת.... מה את רוצה זיין לטיני אתלטי יפה....שיש סיכוי שבגלל מעלותיו גם יבגוד ואו...... או שאת רוצה בן אדם טוב שיש להתפשר בו..... כל אחד יקבל את זה אחרת..... וההחלטה היא שלך בלבד.... בהצלחה

הוצאת את המילים מפי. . .

את צריכה לקחת בחשבון שהתרגשות בפעמים הראשונות גורמות למצוקה אצל בן זוגך. . . ולגבי הגודל? תתנסו בתנוחות שונות אשר יפצו על גודלו. . . בהצלחה

lirke

New member
קיומי משהו השאלה ....../images/Emo8.gif

בגדול לא נשארים, @@@@@@@@@@@2 זה חלק חשוב מזוגיות/ חברות או איך שתקראי לזה ומבאס את החיים להישאר תחושת פיספוס שפעם ישתפר ונעבוד על זה כי פעם זה בעצם עכשיו .... בסוף תתחילי לחפש סיפוקים במקום אחר ( מקרר - מגירת הירקות המבורכים, חברים , וכיוב' ) הוא לפחות מפנק = מפצה עם לשון ידיים ורעיונות לא שגרתיים ? טוב די הגזמתי בכל מקרה בהצלחה

Gefen

New member
תגובתי...

המיידית, מהבטן - עזבי אותו, @@@@@@ זה חשוב ביותר לכל הדעות.. מהלב- תשארי, אם הבחור מקסים ויכנס לך ללב אני בטוחה שתסתדרי עם הקטן וה- @@@@@ ישתפר גם הוא פלאים. היה לי קשר עם גבר כזה, גבר גדול, מעל מטר שמונים, רחב ומרשים.... והיה לו כזה קטן שכמעט בכיתי בפעם הראשונה. אבל נתתי לזה עוד צ'אנס, ועוד אחד, ואז כבר רציתי אותו, וזה לא ממש שינה את מבינה? ה- @@@@@@ יכול להיות מצויין גם עם @@@ קטן, ואם יתפתחו בינכם רגשות אז בכלל השמיים הם הגבול. זהו, סופית עכשיו החלטתי להצטרף לעמותה למען גברים עם @@@ קטן ו- @@@@@@ נפלא..
בהצלחה

woman39

New member
לאחר שקראתי את כל התשובות

אומר לך גם מניסיון חיים וגם מתחום המקצוע שקשר לא יבנה לעולם כאשר אין סקס טוב, לא אומרת סקס טוב מאד אבל חשוב שיהיה סקס טוב מלא תשוקה, חום ואהבה. ובקשר לגודל, אכן הגודל קובע וזאת את זו שצריכה להתאים את עצמך מבחינה פיזית לגודל, אכן הביצוע קובע, ההנאה וכל האקט עצמו. בסקס גם צריכה להיות תקשורת, שאחד ידבר עם השני על הרצונות, על ההנאות והפנטזיות. תשימי לב שרוב הבגידות נובעות מחוסר סקס או מסקס לא טוב או לא מספיק בבית או עם בן הזוג.הרבה קשרים נגמרים בגלל חוסר התאמה בסקס או ממעט סקס. עצתי שתעברי הלאה.

תודה

לכל מי שענה והתייחס לשאלתי. ממרבית התגובות לקחתי משהו לתשומת ליבי ולמדתי דברים חדשים על ראיית החיים והתיחסותכם לבעיה שאני מניחה שאולי הטרידה חלק מכם. ושוב תודה.

ע פ ר ל ה

New member
קאמה-סוטרה

מיון הגברים והנשים ע'פ מידות אברי המין @גברים ניתן למיין לשלושה סוגים,בהתאם לגודל הלינגה:ארנב,פר,רמך.
נשים ניתן למיין לשלושה סוגים,בהתאם לגודל היוני:אילה,סוסה,פילה
כך שיש לנו שלוש אפשרויות לזוגות תואמים בגודל אברי המין,ושש אפשרויות לזיווג במידות לא תואמות. @משגל של פר ואיילה,או בין רמך וסוסה,נחשב למשגל-על. משגל בין רמך ואילה,באופן הנכון,הינו משגל על-עילאי. משגל בין ארנב וסוסה,או בין פר ופילה,נחשב למשגל דל. ככל שהמשגל הינו מהנה יותר-כך הוא מוצלח יותר. @ניתן למיין גברים ונשים גם על פי עצמת הפורקן המיני שלהם:חלש,בינוני,וחזק:גם כאן מקובלים כללי הזיווג שהוזכרו קודם. @ישנו גם מיון נוסף,לפי אורך הזמן הנדרש לגבר ולאישה להגיע לפורקן.גם כאן נקוטים כללי הזיווג שהוזכרו. @אם נערוך תיאומים וזיווגים לפי שלושת המיונים גם יחד,נגיע למספר אפשרויות רב מספור. @תפקידו של הגבר,ובמיוחד הבעל,לנקוט בכל דרך כדי שהמשגל יהיה מהנה ככל היותר. במשגל הראשון בין גבר ואישה,הגבר מגיע לשיאו במהירות רבה,בעוד שמאוחר יותר זמנו בידו.ההיפך נכון לגבי האישה-תחילה היא איטית ואחר מהירה יותר בהגעה לשיאה. @ אז יאללה חבר'ה,לעבודה!

אם אחרי בדיקה מעמיקה../images/Emo9.gif

הייתי מגיעה למסקנה ש"אין חבור", לא הייתי ממשיכה בקשר. דגש על המעמיקה, ענת

לכן חושב עדיף ישר

על הספה ובלי אף מילה...כמו חיות להסניף קצת זעה,ולזין לאחד השני את הצורה.אחר כך קמים וממשיכים משם...זאת כמובן תחת ההנחה,שיש לאן...

r e d head

New member
אם הייתי פוגשת מישהו

שהוא באמת כל מה שכתבת " כל מה שחיפשתם ,מקסים, שנון, גנטלמן, מפנק ודואג" שזה דבר שלא מכירים כל יום אם בכלל לא הייתי מסתפקת במספר פגישות לחרוץ גורלות כי הרבה בעיות במיניות ניתנות לפיתרון, החל מטיפול בבעיות פיזיולוגיות וכלה בסדנאות מגעים וסדנאות טנטרה שזה בכלל חויה משותפת ללמוד אחד את השני. אני חושבת שהמדד היותר קובע זה מידת החושניות של האדם, אך הוא נוגע בך, אך הוא מנשק ועוד ככה זה בעיני.

למעלה