דעתכם......

seeyou

New member
צודקת אבל הכוונה שלי...../images/Emo13.gif

שכאשר יש חובות מעל ומעבר ואין מטרה משותפת,הבנה, בין בני הזוג מתחילים סדקים בחומת הנשואים- אשר מתרחבים בגלל החובות ברור שגם לאנשים עמידים-עשירים יש בעיות בזוגיות.

seeyou

New member
לבלות עם אנשים עשירים לא הופך

אותך לעשיר! אם כרווק יכולתה ללכת אותם מקומות ,להתלבש כמוהם, אחרי החתונה יש סדר עדיפויות שונה- הוא נקבע לפי היכולת שלך ולא שלהם! כול אחד עם המעמד החברתי שלו.

seeyou

New member
בקשר לחותנת העתידית-../images/Emo6.gif בדיחה!

*************בדיחה שקיבלתי הבוקר! הייתי כל כך שמח. יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים עזרו החברים תמכו ורק דבר אחד הציק לי וזו הייתה חמותי לעתיד. היא הייתה אישה מצליחנית וגם יפה וחטובה מאד ומדי פעם הייתה נותנת בי מבטים שהשאירו אותי נפעם והמום. עכשיו כבר היינו באמצע ההכנות לחתונה כשהיא הזמינה אותי לבוא ולבדוק איתה את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמותי לבד. היא קיבלה אותי בחיוך ואמרה לי:"תראה,בעוד חודש תהיה איש נשוי. בוודאי שמת לב למבטים שאני לוטשת אליך. אני מרגיש כלפיך משיכה מינית עזה והייתי רוצה לפני שתתחייב עם ביתי,לבלות פעם אחת איתך במיטה. "אני נשארתי המום לחלוטין וקפוא במקומי ואז היא הוסיפה:"תבחר-אתה יכול לצאת דרך הדלת וללכת למכוניתך או להיכנס אחריי לחדר השינה. כך אמרה כשהיא נעה בהליכה סקסית לכיוון חדרה. חשבתי ואז החלטתי.........יצאתי החוצה לכיוון מכוניתי. להפתעתי פגשתי בחוץ את אבא של חברתי. הוא חייך,חיבק אותי וביקש לדבר איתי בתוך הבית. נכנסנו והנה חמותי לעתיד יוצאת מחדר השינה מחייכת גם היא והאבא מסביר לי:"זה היה מבחן בשבילך,עכשיו אנחנו יודעים שאתה הבעל המתאים לבת שלנו-עברת את המבחן" ואני חושב לעצמי: "תמיד...........אבל תמיד..............תשמור את הקונדומים בתא הכפפות של האוטו שלך"

אמירה קצרה לאחר דיון ארוך

יש כאלו שחיים בלי חשבון. אצלך החשבונות מביאים אותך להימנע מחלק חשוב בחיים. שביל הזהב הוא כמובן במקום כלשהו באמצע. תדע למצוא אותו אם תהיה פחות כבד ואם תהיה מוכן גם לקחת סיכונים (מחושבים כמובן), כאשר גם לרגש יש משקל ולא רק לראש. בהצלחה בהצלחה.

kanb

New member
מה נסגר איתך?

אתה בן 23 לעזאזל אתה נשמע כמו מישהו שנשוי עשרים שנה ואתה בעצם ילד. אולי יתמזל מזלך ותוכל להרשות לעצמך חיים טובים יותר. אל תתייאש לראות ילד מאושר וישן במיטתו שווה עולם ומלואו. לישון עם האישה שאתה אוהב שווה עולמ ומלואו. זו הגישה ועם זה תנצח.

זה החלום שלי

למי אין ת'חלום הזה לקום כל בוקר ולראות את האישה שהוא הכי אוהב בעולם ולהכין סנוויצים לילדים לפני שאני יוצא לעבודה ולדעת שאני חוזר בערב מחכים לי אישתי והילדים . נשמע יותר מידי מושלם? אה . כאילו זה קטע מסרט , אבל אני לא מבקש הרבה. יש לי חברים מסביבי שפשוט מתמוטטים אחרי גירושים . ועוד שחיי הנשואים שלהם על הפנים ואולי מזה אני פוחד

kanb

New member
טבעי לפחד

אבל תמיד תמיד חייבים להיות אופטימיים כי אחרת לא נשרוד בחיים האלו. מי יודע? אולי תיצור תקדים ותגרום לאנשים להאמין שאהבה יכול לנצח? אם זה באמת חשוב לך אתה יכול?

shirlyar

New member
ממי אני לא יודעת מאיפה קבלת את

את הרושם שככה מתנהלים חיי הנישואים, זה ממש אבל ממש לא ככה, ואיך שאתה מסדר או בוחר לחיות את החיים ככה הם. יש משהו בדברייך זה לא שאני לא מסכימה איתך בכלל אבל אתה יצאת קצת מפרופורציה, לא הכל מתחיל ונגמר בכסף, נכון שזה מקל אבל זה לא העיקר וזוגיות טובה נמדדת לא כשיש כסף אלא כשאין כסף או כשישנם קצת קשיים וככה רואים מי עומד לצד מי ועד כמה האהבה באמת שם, וכל אחד למען השנייה. אז זהו כנרהא שאתה עדיין צעיר בכדי להבין זאת או שאולי הבית שבו גדלת לא הראה לך את הצדדים החיוביים שבנישואים. אני בכל אופן חושבת שנישואים זה דבר מדהים ובכלל זוגיות, כי תמיד הוא שם בשבילי ואין את תחושת הבדידות ומצד שני יש לי גם את החיים שלי הפרטיים, וכבוד והנאה. והמתכון הוא פשוט מאוד לבחור את הבחור או הבחורה המתאים מתאימה ביותר בשבילך.....ולזכור תמיד שאין מה לעשות אם לא תישן באמצע המשמרת אתה עלול לשלם על זה .....

shirlyar

New member
סליחה טעות

התכוונתי שאם ישנים באמצע משמרת אז עלולים לשלם על זה ביוקר...

כמו שאמרת

זוגיות טובה. אני וחברה שלי יוצאים חמש וחצי שנים ואולי היא לא משדרת לי שבקשיים היא תעמוד לצידי , ופה הבעיה אז קל להגיד תחליף . אישה זה לא דיסק כמה שקשה לפעמים אי אפשר עם ואי אפשר בלי.

תשמע אולי אני תמיד מטיפה לפרידות

אבל אתה לא צריך לעמוד בפני תסכולים ומחשבות כאלה בגיל כל כך צעיר. זאת הסיבה שלא מומלץ להתחתן לפני שהולכים ללמוד ומוצאים עבודה וחוסכים קצת. חבל לעבור לגור עכשיו ביחד ולהתחיל לדאוג לפרנסה וחסכונות לעתיד כשאתה עדיין צעיר ויכול לגור עוד קצת עם ההורים עד שתתבסס. לא תהיה מליונר אבל לפחות יהיה לך על מה לעמוד... עצם העובדה שאתם ביחד המון זמן לא אומרת שאתם צריכים לעבור לגור ביחד בגלל ששניכם עדיין צעירים ולא מבוססים כלכלית ובגלל החששות שלך שאולי היא לא בוגרת מספיק בשביל לעמוד לצידך בקשיים (ואתה מפחד שהיא תזרוק אותך מהבית ותאלץ אותך לשלם על הילדים... לא קצת נסחפת בתרחיש?) חוץ מזה נכון שאישה לא מחליפים כמו דיסק אבל גם לא הולכים להתחתן או לגור ביחד בגלל שחגגתם הרבה ימי שנה ובא לכם לגוון. אם אתה רוצה שזאת תהיה הבחורה שתהיה לצדך כל החיים תן לשניכם זמן ללמוד איך עושים את זה. ואם לא - אל תבהל. אני לא חושבת שאם אחרי כל כך הרבה זמן והשקעה תגלה שאהבת הנעורים שלך זאת לא הבחורה שמתאימה לך עכשיו כשאתה בוגר ובשלב אחר בחיים זה נקרא להחליף כמו דיסק.

שלום ריבת חלב

ממש כיף לקבל כל מיני תגובות לגבי כל המחשבות שרצות לי בראש כל יום והתגובות ממש עושות לי סדר בראש . חברה שלי יותר מבוססת ממני ודיברנו פה ושם שבטח נתחתן עוד שנתיים . אז זה לא שאנחנו מתחתנים עכשיו . אז ככה יש לי עוד זמן לחשוב דרך אגב אני חולה על ריבת חלב. ריבה תודה רבה על התגובה

המשך

נמחק לי שורה חברה שלי יותר מבוססת ממני והיא מפעילה עלי לחץ מטורף שאני יחסוך וזה לא שאני לא חוסך אני חוסך קצת בגלל שאני עוזר בבית וזה עוד נושא לריב. אז ככה אני חושב מה יהיה שיהיה לנו חובות מה אז ודיברנו פה ושם שבטח נתחתן עוד שנתיים . אז זה לא שאנחנו מתחתנים עכשיו . אז ככה יש לי עוד זמן לחשוב דרך אגב אני חולה על ריבת חלב. ריבה תודה רבה על התגובה

meshi4

New member
ליאור.כל הכבוד לך

שאתה עוזר בבית.ויש בך את הנתינה הזאת.תבוא עליך הברכה.

meshi4

New member
מכירה את

הנושא הזה די מקרוב.כשהייתי חברה עם בעלי זל'.הוא תמיד עשה קניות לאמו המנוחה --היא היתה גרושה וטיפלה בשאר הילדים.והאחים הגדולים עזרו בפרנסה.גם כשנישאנו זה המשיך.תמיד נתן דמי כיס לאחים שהיו בצבא.אף פעם לא שאלתי ולא התעניינתי.למרות שמצבנו הכלכלי היה די קשה. אבל הנדיבות הזאת מצאה חן בעיני.כי כל האחים עזרו בתורם לשאר. ואתה יודע מה?הנתינה הזאת יש בה ברכה. לימים,בעלי חלה.וכל המשפחה התגייסה לעזרתי.מכל הבחינות.אין לי מילים. לפעמים יש מצבים שלא מדווחים לבן זוג על העזרה שנותנים.כי זה עלול לגרום לריב.

הבעיה שאחי

לא יכול לעזור ולא שאני כן אבל מנסה כמה את צודקת לגבי "לפעמים יש מצבים שלא מדווחים לבן זוג על העזרה שנותנים.כי זה עלול לגרום לריב. " ולפעמים אני מעדיף שלא לספר כדי לחסוך ממני כאבי ראש ועצבים. הסיפור עצוב ומרגש כי אני רואה שאת עמדת לצידו וראית כמה חשוב היה לעזור כי ביום מן הימים גם אנחנו נזדקן ואולי ניהיה במצב לא טוב ונצטרך עזרה , וממי נבקש אם לא מהילדים שגידלנו? זה החינוך שקיבלתי וככה זה ישאר הייתי מעדיף שלא לבזבז על קניות בבית כדי לחסוך כמה שיותר אבל כשאין אין מה לעשות . הקניות שאני עושה בבית אחרי הכל זה בשבילי וגם כשחברה שלי באה אלי יש לי מה להציע לה

למעלה