דעתכם!!!

MITANYEN

New member
האמת שהגהתי את הטקסט ושמתי לב לטעות

אבל רק לאחר שהוא נשלח והדבר כבר לא היה בידי,אבל שוב בתגובה זאת הראת לי שאת ממשיכה לקחת אותי ללב כי אחרת לא הית מתנפלת עלי כארי השואג אל הטרף אז שוב להבא לא לקחת אותי לשומת ליבך

שייקס35

New member
אני לא מישתתף בפורום הזה הרבה אבל!

מה אם יש לי שגיאות זה אומר שאסור לי ליכתוב (אני מודע ולא מתביש) זה מה שה' נתן לי מה אני יכול לעשות.

מתנדב

New member
שייקס, מותר לך לכתוב בפורום אפילו

שיש לך שגיאות כתיב, ואין לך מה להתבייש מזה, אותו אחד בן מלך שמסתכל ובוחן כליות ולב, ובודק למי יש שגיאות כתיב, הוא התינוק והקטנוני בפורום, לא אתה, ממתי שאני ראיתי אותו בפורום יש לו רק תלונות, למה ההיא גולשת בפורום מסויים? ולמה יש לכמה שגיאות כתיב?, זה מראה על אחד קטנוני, אמנם אין לו שגיאות כתיב, אבל מבחינת שכלית, הוא בהרבה יותר גרוע, זה פשוט בושה איך שאדם כזה מנסה בכל דרך לתקוף, ולבחון כל אחד ואחד...

MITANYEN

New member
שיקס מותר לך בהחלט ולא רק זה

אלא עדיף שזה יהיה פה ותלמד לתקן עצמך מאשר שיהיה במקומות מביכים אז על תתיחס למה שהזכרתי את זה כי אני כתבתי את זה אגב דברים אחרים שהזכרתי שהם באמת מפרעים לי

MITANYEN

אתה לפני חסימה. הסבלנות שלי הרבה יותר קצרה משל אריאלה. ברגע שתחסם כל ניק נוסף שתפתח ימחק לאלתר.

דוסית1

New member
אכן, מאז ומעולם..

היו המה אותם אנשים משכילים ונאורים -האליטות... מעצבי דרך החיים בעמנו הקט אך רבוי הטלטלות. כתוצאה מכך סבלו המעמדות בעם ממצבי רוח משתנים על פי כמובן שגעונותיהם של ראשי העם. מה טוב לו היה אדם אחד - כמוני - עומד בראש השלטון ומנהיג את עמנו ברמה... לו יהי.... :) חחחח...

sarav55

New member
כל חלום ניתן להגשמה

את רק צריכה לדמיין שאת ראש הממשלה הבא וזה יתגשם אולי לא מבטיחה!!! לכל אחת ואחד ישנה את האמביציה להיות שלטוני ונאור ובאליטה אבל הכל תלוי במה הבן אדם בוחר. אני בחרתי בה' שיהיה שליט ריבוני ואני מקבלת את מרותו כך שאין לי שום חשק להיות שליטה.

אממממממממ

אבל חז"ל קבעו "שהמלבין פני חבירו ברבים אין לו חלק לעולם הבא" זה לא שאסור לצחוק ולהכניס הומור , רק צריך להיזהר .

כתר 111

New member
דרך אגב.

מישהו יודע מאיפה אפשר להויד תמונות של רבנים לסלולארי? אים יש?

למעלה