דעתכם!!!

bigMEN

New member
אבל.....

את משפילה את עצמך בפומבי,וחבל. לדעתי עדיף להתעלם ותראי שתוך תקופה הנדנודים יפסקו. עם קיר אי אפשר לריב.

דוסית1

New member
ה` מגביה שפלים...

תרשה לי להיות הגונה, אני חושבת שהמדובר הבין את הרמזים והפסיק. תודה, אני מעריכה את זה!

MITANYEN

New member
ויש מהאנשים המנסים להביע עצמם

בלשון ספרותית קמעה אז דוסית הבוסית וקינג הביג אםא מכם חיזרו לשפה עממית בכדי לאפשר לנו אנו להבין את עומק הגיגיכם רדו לעם חחח

דוסית1

New member
אכן, מה רבו על ההרים רגלי מבשר...

הקשר בין הפסוק הנ"ל להודעתך אינו בר קיימא כך שעד שתגיע להודעתי זו הוא יפרם... עמך הסליחה.. :)

MITANYEN

New member
א.נשמע טוב אבל טעון הסבר

ב. ניראה לי שהחלום שלך זה להיות בתור הרב לאוו בשידריו בימי שישי ברשת ב על פ שבוע. אבל תמשיכי אני נהנה מהקטע

דוסית1

New member
אל תגזים...

כבודו במקומו מונח... אני אפילו מוכנה לוותר לו על השידור של פ. שבוע שאני מוסרת ברדיו "רגלי מבשר" ולמי שמעונין להאזין (כדאי כדאי, סמכו עלי, אין לי נגיעות... :) כל יום שמיני בשעה 3.57 בערב בתדר 102.3 CF לאחר השידור יתקיים בו בפורום דיוק מעמיק עד אור הבוקר (השיעור נמשך שעה וארבעשרה וחצי דקות) על הנאמר בשיעור...

MITANYEN

New member
אני רוצה לומר לך משהו אבל

בבקשה ..בלי להיפגע. אני חושב שכל האהדה שרחשת לך פה היא מהסיבה שאת יודעת לנצל את הדמות הנשית שבך עד כמה שרואים פה (לפחות עי" כתיבה) וזה לפעמים יכול להשפיע על אחרים אז כל עוד זה על ידי בכתב נצלי את זה אבל מי כאן ועד להיות דוסית הבוסית יש עוד כברת דרך ויש גם את ביג קינג אז.... יש תור

דוסית1

New member
אני מבינה שכולם לקחו את הקטע...

ברצינות... טוב חברה, אני מביעה חרטה על כל העניין... ובקשר לכשרון הכתיבה, אז ה` נתן לי אותו ואני משתדלת לנצל אותו בצורה טובה.. לא?

בן מ ל ך

New member
איזה כשרון כתיבה ואיזה נעלים

משתחצנת בדברים שאין בך. רוצה דוגמאות?

MITANYEN

New member
אני רואה שפעם הבאה

אסור לומר לך כאלו דברים האמת שמה שאמרתי אני חושב שזה דבר נכון ביותר תאמיני לי שאמרתי לא סתם זה דבר ששמעתי באחת מהארצעות שעברו במוחי והתלבטויות רבות רצו לי אם לומר לך את זה ומה תהיה תגובתך אבל מחשבותי הטעו אותי והמציאות ניצחה בכא" סליחה אם נפגעת

בן מ ל ך

New member
בני כמה החברה פה בפורום?

איזה שגיאות כתיב, זה דווקא מרענן בשעה כזאת...

MITANYEN

New member
ריהנון לאילא אהה חחח

המצב של האנשים פה בקרשים אחד הדברים שאני הכי שונא פה בפורום זה שיש ילדים שככ" אוהבים להתנשאות לדוגמה אריאלה אמרה משהו פיתאום מישהו בא לך ביציאה על תארוס לנו את הפורום או הקטע של החנפנות וההיתלקקות כבר גועל נפש פשוט גן ויש את הסוג של הילדים שבהודעה אחת תימצא יותר שגיאות מאשר כתיבה תקינה ,ויש את הסוג שמחפשים שיראו רק אותם אז את כל מה שהם קראו בבוקר ביתד בחדר אוכל מכניסים פה והענין שביתד יש המון קוטרות והפורום פשוט קורס אני מקוה שיהיה פה יותר מענין

דוסית1

New member
המון כותרות...

אבל תאמת מעצבן אותי שיש איזה אחד בפורום שקופץ על כל טעות של אחד הנוכחים כארי השואג לטרף ולועג לו על כך.... בסדר! אז אנחנו לא משלמים כמוך!! רק בשמיים יש מלאכים (ואתה כנראה באת בטעות לארץ... אתה רוצה עזרה בלחזור לשם............??)

בן מ ל ך

New member
אני לא קופץ על כולם

אני קופץ על אלה המתנשאים במה שאין להם. מי שהשויצה שיש לה כשרון כתיבה בזמן שיש לה טעויות לשוניות, מי שהתלונן על שגיאות כתיב בזמן שהוא לוקה בזה. זה הכל.

בן מ ל ך

New member
אגב, מי קופצת להעיר לאנשים?

מוכר לך הקטע הבא? "יש לך אופי די הפכפך ואתה נוטה להסכים עם כולם ו... אתה צריך לפתח דעות אישיות על פי ראות עיניך והרגשתך!! אני מחכה שתתחיל להשתפר בנושא....!" והקטע הזה? הקשר בין הפסוק הנ"ל להודעתך אינו בר קיימא כך שעד שתגיע להודעתי זו הוא יפרם... עמך הסליחה.. :) עוד דוגמאות?

MITANYEN

New member
חחח איך אתה עוד זוכר את המשפטים

הכאילו ספרותיים האלו רובם כבר מזמן נמחקו

למעלה