דעתכם!!!

קינגthe

New member
דעתכם!!!

למה תמיד ישנם האנשים החושבים עצמם לטובים ותרבותיים מן השאר.. מעין צדקנים מתקני עולם מתנשאים שלא יוכלו להסכין עם הומור שחור עסיסי..

קינגthe

New member
המשך..

הומור עוקצני אמנם אך חיוני להפליא.. מפיח מעט רוח חיים במפרשי הפורום השמוטים קמעה.. דעתכם?

דוסית1

New member
אכן, מאז ומעולם..

היו המה אותם אנשים משכילים ונאורים -האליטות... מעצבי דרך החיים בעמנו הקט אך רבוי הטלטלות. כתוצאה מכך סבלו המעמדות בעם ממצבי רוח משתנים על פי כמובן שגעונותיהם של ראשי העם. מה טוב לו היה אדם אחד - כמוני - עומד בראש השלטון ומנהיג את עמנו ברמה... לו יהי.... :) חחחח...

לביא4

New member
אכן דוסית מי יודע מה צופן המחר....

אולי ביום מהימים גם את תגיעי לעמדה שלטונית ותוכלי להכניס שינויים כל כך חיוניים למקומות המתאימים לזכותך ושבחך ייאמר שרואים שיש לך כושר מנהיגות.

לביא4

New member
וכמו שאמר אחד האדמורי"ם מגדולי דור

"כשם שאדם חייב לדעת חסרונות עצמו - כך חייב לדעת את היתרונות והמעלות של עצמו ולנצלם לעבודת השם"...

BigKay

New member
יש לה כושר ביטוי מעולה וזהו...

מאיפה לקחתה את כושר המנהיגות שלה? קצת נסחפתה.. לא?

דוסית1

New member
תודה על המחמאות... :) אני אגלה סוד?

עקרונית לדבר אני לא ממש יודעת אבל להביע את עצמי בכתב זה כבר יותר קל... זאת הסיבה שאני נמשכת לכתיבת בפורום...

איזה כיף לך אני בדיוק ההיפך

כל פעם שאומרים לי תעלי הכל בכתב למשל ברשויות השונות ובהרבה מצבים שיש לי כ"כ הרבה מה לומר ו/או להציע ו/או להתלונן אני תופסת רגליים קרות ובורחת וכ"כ חבל לי שאני לא יכולה לכתוב את מה שיש לי להגיד לעומת זאת להסביר את עצמי או מצב מסוים אני יודעת לעשות את זה בדרך כלל טוב

דוסית1

New member
הבעיה שלי יותר קשה משלך...

כי האפשרות להביע דברים בכתב היא מוגבלת מאד. ברוב המקרים דיבור בשפה ישירה הוא נוח יותר... לי קשה להביע דעות ולספר על הרגשותי בעל פה ולכן הרבה פעמים אני פגועה ואוכלת את עצמי לבד כי אני מתביישת לספר... הראש שלי מתפוצץ מרוב טענות ואני מבטיחה לעצמי שברגע שהפוגע יבוא למולי אני אתפרץ עליו בצרחות אבל... כשהוא מגיע פתאום אני שוכחת כל מה שרציתי לומר ואני כבר לא מרגישה נעים לומר את מה שהיה לי... באסה! טוב, לפחות זה מונע ממני התפרצויות עצבים בלתי נשלטות... :)

אל תחשבי, גם אני בולעת את הלשון כש.

שאני צריכה לתקוף משהו תמיד לפני מעשה אני אומרת וואו כמה יש לי להגיד ואני נסערת ותכלס בשטח אני נרגעת או נהיה אילמת או שאחרי מעשה אני אומרת וואו הייתי צריכה להגיד לו/ה כך וכך וכך וכך ואני מתעצבנת שלא אמרתי אבל לפעמים אני שמחה שלא נאמרו הדברים רק במצרים ספציפים אני יודעת להביע את עצמי שבכתב בחיים לא הייתי מצליחה ואני מאמינה שיש דברים שהיו פותרים לי את הבעיה הנ"ל אם הייתי יכולה לכתוב למשהו במקום לתקוף זה היה עוזר לי

דוסית1

New member
כתיבה באמת מועילה...

כשיש דברים מביכים שמתביישים לומר בעל פה... ואם תכתבי הרבה זה יעזור לך לפתח את ההבעה בכתב..

דוסית1

New member
בסדר, תודה על התיקון!

איזה גדול אתה! תפסת עוד טעות של דוסית... כולם ראו??

bigMEN

New member
דוסית.....

אל תתרגשי, את לא טעית, יש כן משפט כזה, ולמה את מתנצלת על משהו שלא עשית? את לא צריכה להתייחס לכל אחד שמעביר בקורת, אלא אם את חושבת שהבקורת היא ענינית, וכאן אני לא מבין מה פשר ההיטפלות הזאת, ועוד על דבר כזה שטותי, זה סתם נודניקיות ממדרגה ראשונה.....אל תקחי ללב.....

דוסית1

New member
הוא נהנה להטפל...

אז אני נותנת לו למצות את ההנאה שלו עד הסוף.... אתה יכול לעקוב אחרי כל התגובות שלו להודעות שלי ולהוכח... תודה בכ"א... זה באמת נחמד לראות שזאת לא הרגשה שלי ויש עוד מישהו ששם לב...

למעלה