דעתכם נחוצה

דעתכם נחוצה

מה דעתכם? האם מערכת יחסים שמתחילה מיד לאחר סיום קשר ארוך ורציני יכולה להחזיק מעמד או הינה רק מעין מערכת יחסים לתקופת מעבר? ועוד משהו, מהם סיכויה להצלחה של מערכת יחסים שהחלה כבגידה בבן הזוג הקודם ?

כוכב זורח קודם כל שלום וברוך/כה הבא

לדעתי אם יש פניות ריגשית אין קשר בכלל למתי הוא מתחיל תוך כדי קשר ובבגידה כמו אצלך (לפי סיפורך) או אחרי תקופת צינון... אין חוקים ובהצלחה

סיפור אישי על בגידה

כוכב או כוכבה, כמו שנאמר כללים אין... לכל אחד הנסיון המצטבר שלו. הבה אשתף אותך בפרק פרטי שלי: אני התאהבתי אנושות באיש נשוי שהתאהב בי גם אנושות, במשך חדשים רבים שמעתי אותו ממציא סיפורים על גבי סיפורים, לבת הזוג הרשמית בצד השני של קו הטלפון... בשלב כלשהו הוא נפרד ממנה (לא בשבילי, בשביל עצמו) והקשר בינינו הפך גלוי ולגיטימי, ואחרי עוד זמן הוא גם נגמר בגלל הרבה מאוד סיבות טובות שלא קשורות לזה שהוא התחיל בבגידה. אבל בין השאר, היה גם נושא האמון, אף פעם לא הרגשתי שאני יכולה לתת אמון מלא באיש ששמעתי אותו משקר בטבעיות לאורך זמן... וזה רק נסיון אישי שלי, ולא אומר כלום לגבייך, פייה

עם חברה כזו מי צריך אוייבים

אבל ראי את חצי הכוס המלאה - גילית מיהו שותפך לחיים. קחי הכל בפורפורציות הנכונות, מעבר לכאב הבגידה והגילוי, גילית את הפרצופים האמיתיים של 2 אנשים שהיו חשובים בחייך.

יקירה,

צר לי לשמוע שאת עוברת התנסות כל כך קשה וכואבת, בעצם נכנסת אלינו כדי לשמוע שהם לא יחזיקו מעמד ביחד? כל כך כל כך מבינה אותך... נסי אם את יכולה לחשוב על עצמך ולא עליהם, איך את יוצרת לעצמך מחדש שמחה ואהבה בחייך, איך את קמה מכזה שבר... פרגני לעצמך כל עזרה אפשרית, טיפול כזה או אחר, חברים, משפחה, ובינתיים את מוזמנת לקבל גם פה חיבוקים, יש פה בנות (וגם בנים נדמה לי) שעברו משבר דומה ויצאו יותר חזקות ומחוברות לעצמן, אולי לשמוע את הסיפורים שלהן יוכל לחזק אותך קצת... המון חיבוק, ממני, פייה

אני מבטיחה לך את הסיפור שלי בערב..

ובנתיים...

ophra

New member
כבר אמרו לפני

אבל אמרת שהדיעה נחוצה
אז אני חוזרת על מה שכבר נאמר כי זו גם דעתי אין חוקים וכללים הכל יכול לקרות הכל אפשרי עם זאת, זה נכון שיש הרבה מקרים שבהם קשר שהתחיל מיד אחרי סיומו של קשר ארוך לא מחזיק מעמד יש לעומת זאת גם מקרים הפוכים עפ
(לא לוקחת ריבאונד
)

לרוב נשמע בבריחה

אבל השאלה כמה זמן נחת עד העונג הבא? לגביי בגידות = העןלם גלגל והכל חוזר!

Q ביט

New member
בגידה...

איננה פקטור של מצב,{היה לי רע אז זה מובן}אלא יותר של אופי האדם,בהקבלה לאותו המצב...עצם העובדה שהוא מסוגל,תחיה לה לתמיד בין הסדקים.לא חיבת להתממש שוב על מנת להוות פקטור גם במערכת היחסים הנוכחית. תתלווה תמיד לכל סימן של חוסר הסכמה.היכולת המוכחה,בחיים לא תעלם מהמשוואה...

Q ביט

New member
בסדר...

אומרים לי שמותר לך...רואים שאין זה אני שאחראי על הכללים...

מייקי69

New member
על מה את בעצם שואלת?

את מחפשת מאיתנו איזה חיזוק לנחמה? את רוצה לשמוע שזה לא ילך לו עם ההיא? לצורך זה התכנסנו כאן הערב? לא נעים לי להגיד לך... גם אם נגיד לך שזה לא ילך, גם אם זה יגמר לה ולו תוך הרף עין... עדיין, לצערי, לא תבוא הנחמה. לא תבוא. לא משם. לא בא לי להגיד לך את המילים הנדושות והנכונות של: התמקדי בעצמך. לימדי לאהוב את עצמך. נסי להתרומם בלה בלה בלה... לא בא לי היום. לא בא לי סיסמאות. מה שכן, אני כן יכולה להגיד שהזמן מרפא. עם הזמן יבואו התובנות. אני לא חושבת שהתובנה היא מסוג זה ש"ראית את פרצופו האמיתי", אלא תובנות מהסוג הקשור אלייך. רק אלייך. אבל גם זה לא עכשיו. עם הזמן...

למעלה