דעתכם נחוצה

blonda3

New member
לא יודעת אבל../images/Emo4.gif

חושבת שהעננה של הבגידה תמיד תרחף מעל לקשר החדש. חושבת גם שזה עלול לא להצליח בסופו של דבר. אבל יש גם בגידות שמסתיימות בחתונה.... אז-קשה "לנחם " אותך. הכל יכול לקרות. ואם את רוצה שהוא יחזור אלייך.... תחשבי אם יש לכך בכלל סיכוי, ואם היה לך באמת טוב איתו ואם לא-אז תוותרי.... ותנסי לשכוח אותו. להיות עם מישהו שלא איתך במאה אחוז פשוט לא שווה.עדיף כבר להיות לבד.

דעה? יש רק את עובדות החיים...

בסרט שלי... שלוש שנים אחרי פרידה... הם עדיין יחד נשואים מזה שנה וחובקים תינוקת משותפת נראה בינתיים שבסדר להם קצת חריקות, צריך קצת שימון לעתים...אבל העגלה מתקדמת ואולי כדי לעודד... היום חגגנו יום הולדת לאיש הקטן המשותף שלנו הוא הגיע ישב בניחותא שתה כוס קפה ולא היה קורה כלום לו גם היא היתה מצטרפת... וואללה, שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה....

ושלא תחשבי...

שלא היו רגעים שקיוותי שיהיו חריקות... כדי שיראה ... שאין מושלם ושגם אור זוהר באפלה... מתעמעם הזוהר...עם הזמן לגביה...היא תחיה תמיד עם העובדה שהוא...עבר מייד אליה ומי יודע אם לא יוכל לעשות זאת שנית ת'אמת? בעיה שלה

אז... את הסיפור שלי

כבר קיבלת, יודעת חלק ממה שאת מרגישה וגם יודעת שכל המילים, אין בהן נחמה לא כרגע... הכאב הוא גדול והשמחה לאיד תאמיני לי.. קטנה קטנה.. תתרכזי בעצמך, תני לזמן לעשות את שלו.. הוא יכהה את הכאב.. השקט יגיע.. יביא איתו תובנות חדשות.. הכל יראה אז אחרת.. ואז תהיי מוכנה, חזקה יותר לצאת אל הדרך שוב.. ובינתיים...

למעלה