למטפל של נכה יש זכות ל"נצל" את הפטור מתור עבור הנכה ?
לדעתי כן אם הוא מגיע עם הנכה.למטפל של נכה יש זכות ל"נצל" את הפטור מתור עבור הנכה ?
לא הגיע עם המטופל, הגיע להביא תרופות למטופל, או לשלם עבור המטופל חשבונות. לטפל בענייני המטופל.לדעתי כן אם הוא מגיע עם הנכה.
ע"פ החוק היבש לא.לא הגיע עם המטופל, הגיע להביא תרופות למטופל, או לשלם עבור המטופל חשבונות. לטפל בענייני המטופל.
ולדעתי מגיע למטפל לנצל את הפטור מתור, כדי לחזור מהר למטופל.ע"פ החוק היבש לא.
בגלל זה רשמתי חוק יבשולדעתי מגיע למטפל לנצל את הפטור מתור, כדי לחזור מהר למטופל.
נכון שמדובר ברווחת אחיך, אך הפטור מתור נועד להקל על מי שאינו מסוגל לעמוד בתור ולא על מי שעוזר לו. הפטור הוא אישי ומיועד לבעליו בלבד.אם המטפל בא לטובת עניין המטופל.
לדוגמה, היום הלכתי להביא תרופות עבור אחי, קלטתי שיש אפשרות ללא תור, התלבטתי עם ללחוץ על כפתור תור מיוחד, או תור רגיל.
למה עליי לחכות בתור ארוך כשיש לי אפשרות לא לעמוד בתור? .
לא הגעתי עבור עצמי, ולא קנתי דבר שאינו עבור רווחת אחי.
כדי להימנע מלחכות בתור, הכי פשוט זה להזמין תור לבית המרקחת. עכשיו - בקופ"ח אין פטור מתור בבית המרקחת, בסופר פארם יש.אם המטפל בא לטובת עניין המטופל.
לדוגמה, היום הלכתי להביא תרופות עבור אחי, קלטתי שיש אפשרות ללא תור, התלבטתי עם ללחוץ על כפתור תור מיוחד, או תור רגיל.
למה עליי לחכות בתור ארוך כשיש לי אפשרות לא לעמוד בתור? .
לא הגעתי עבור עצמי, ולא קנתי דבר שאינו עבור רווחת אחי.
אבל יכולת להזמין תור עם השם של אחיך, הרי הכרטיס שלו אצלך, המירשם על שמו. מה הבעיה?רעיון מעולה, לעצמי קובעת תור, הגעתי לביקור אצל אחי, והיה צריך ללכת להביא עבורו תרופה, הלכתי במקום לשלוח את המטפל, התור בסופר פאם היה ארוך ארוך,התרופה ע"ש אחי, הכרטיס של אחי, דלימה אם לחכות בתור, או לנצל את הפטור.
אבל יכולת להזמין תור עם השם של אחיך, הרי הכרטיס שלו אצלך, המירשם על שמו. מה הבעיה?
אמרת יפה, זו הייתה המחשבה שלי, לכן לא הרגשתי שאני מנצלת זכות.אבל יכולת להזמין תור עם השם של אחיך, הרי הכרטיס שלו אצלך, המירשם על שמו. מה הבעיה?
אמרת יפה, זו הייתה המחשבה שלי, לכן לא הרגשתי שאני מנצלת זכות.
הרי המטרה שלך לקחת את התרופה ולחזור כמה שאפשר מהר יותר אליו.אמרת יפה, זו הייתה המחשבה שלי, לכן לא הרגשתי שאני מנצלת זכות.
כשאת מזמינה מראש תור לסופרפארם את לא מנצלת את זכות הנכה. כל אדם יכול להזמין תור ולחסוך לעצמו את ההמתנה. לעומת זאת כשאת מגיעה לסופרפארם ויש הרבה אנשים ואז שולפת את הפטור של אחיך- זה ניצול. למרות שהתרופה עבורו.אמרת יפה, זו הייתה המחשבה שלי, לכן לא הרגשתי שאני מנצלת זכות.
יש עוד פתרון לענין התור: להזמין את התרופות באתר של בית המרקחת או בטלפון לרוקח בבית המרקחת, ואז כשאת באה- את מקבלת אותן ללא תור. הנכד שלי מתאם שיכינו את התרופה שלו, ברגע שאני נכנסת לבית המרקחת הרוקח קולט אותי ומביא לי את השקית בלי שאצטרך אפילו להוציא מספר.כשאת מזמינה מראש תור לסופרפארם את לא מנצלת את זכות הנכה. כל אדם יכול להזמין תור ולחסוך לעצמו את ההמתנה. לעומת זאת כשאת מגיעה לסופרפארם ויש הרבה אנשים ואז שולפת את הפטור של אחיך- זה ניצול. למרות שהתרופה עבורו.
הסיפור לא רלוונטי רק לבתי מרקחת. תחשבי על נכה שנורא רעב ונהגו יורד לקנות לו שווארמה. יש תור ארוך. אילו הנכה היה יורד גם, היה מדלג על התור. הישיבה ברכב קשה לנכה וגורמת לו כאבים עזים ו/או נזק כזה או אחר.יש עוד פתרון לענין התור: להזמין את התרופות באתר של בית המרקחת או בטלפון לרוקח בבית המרקחת, ואז כשאת באה- את מקבלת אותן ללא תור. הנכד שלי מתאם שיכינו את התרופה שלו, ברגע שאני נכנסת לבית המרקחת הרוקח קולט אותי ומביא לי את השקית בלי שאצטרך אפילו להוציא מספר.
לנצל תו נכה, כשהנכה לא במקום זה ניצול לרעה זכות של אחר.בגלל זה רשמתי חוק יבש
אבל לכי תדעי, כל אדם שיטען שהוא מטפל יבקש פטור מהתור.
כמו הנושא של תו נכה לרכב , שמאפשר לרכב לחנות בחנית נכים רק אם הנכה נמצא איתו
בפועל , רבים מבני המשפחה מנצלים את התו לחניה בכל מקום אפשרי כולל מדרכות והנכה בכלל בבית
אם הגיע עם המטופל, הכל קל.לדעתי כן אם הוא מגיע עם הנכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.