דעתכם בעיניין ..

א פרח

New member
אצלי זה לא עבד

פשוט לא השתעלתי ולא נחנקתי בכלל

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif למה אני לא מתפלא?... ../images/Emo8.gif

חוצמזה, חשבתי עלייך השבוע - נראה לי שהיית נהנית שם...

THE KID A

New member
../images/Emo12.gif יווו...כמה הייתי מבלה בכביש הזה בסופ"שים

2 ANGELES FOREST?

Rtitan

New member
כ ן !!!!!!!!!!!!!!!!

א י ז ה כ ב י ש !!!!!! טוב, לא צילמתי תוך כדי רכיבה - אבל זה חתיכת כביש מדהים! בשנה שעברה הייתי עולה מכיוון אחר - Angels Crest, אבל הכביש משם סגור כי חלק ממנו קרס - אז כעת עולים על Tujunga Canyon ופונים לכביש 2 עד ה- Newcomb's ranch. מה שאתם רואים כאן זה אולי חצי כמות האופנועים שהיו שם כשצילמתי - אחר כך הגיעו עוד
.

NoaModiin

New member
דעתנו בעניין לא מעניינת...

מה שצריך לעניין אותך הם העובדות. ומה שאת צריכה לעשות זה לקבל החלטה. לעשות את הסוויץ הזה בראש, שמביא אותך למקום של - זהו !!! בדיוק כמו דיאטה. שיהיה בהצלחה.

יערית

New member
דעתכם היה בהקשר

לפירסומות המזעזעות ובטח לא לגבי ההחלטה שלי להיגמל:)) בדיאטות אני חזקה, ממממ את בטוחה שזה אותו הדבר?

NoaModiin

New member
אני בעד פרסומות מזעזעות

לא רואה מה הבעיה איתן, הן רק יכולות להועיל... באמת חושבת שהתמכרות לסגריות כמוה כהתמכרות לאוכל
על אף שמעולם לא הייתי מכורה לסגריות... אם תרצי אין זו אגדה

Rtitan

New member
מחקרים לא מעטים מראים שהן לא יעילות...

מחקרים על פרסומות "מזעזעות" בנושאים שונים כמו תאונות דרכים, עישון, השמנה, חשיפה לשמש וכו', מראים שהפרסומות הללו אינן יעילות לטווח הבינוני והרחוק. השלב הראשון מאופיין לרוב בזעזוע עמוק, יחסי ציבור לנושא ו"הבטחה עצמית" לשנות את ההרגלים, אולם כעבור זמן לא רב הקהל פשוט "אוטם את עצמו" מהפרסומת והשפעותיה בשל מנגנון הדחקה יעיל שעובד בכל אחד מאיתנו מול סכנות. העובדה היא שגם מול הידע על נזקים נוראיים - וחשיפה לפרסומות עם גוויות, בית-לווינשטיין וסרן בשל סיגריות ועישון - אנחנו די ממשיכים לעשות את מה שהיינו רגילים. הפתרון הוא חפירה אינדיבידואלית עמוקה כדי לשנות דפוסי התנהגות ולשרש אותם כדי ללמוד התנהגויות והרגלים חדשים - וזה לא מושג על ידי פרסומות מזעזעות, אלא על ידי עבודה עצמית עמוקה וחינוך.

Rtitan

New member
מעולם לא עישנתי ../images/Emo120.gif אחרי אותו ניסיון...

של ההורים שלי - אז אינני יכול לומר שום דבר בקשר לסיגריות. אבל אני יכול לומר לא מעט על דיאטות
. עד לפני 8 שנים הייתי בהחלט בחזקת שמן עד "אוביס" - עם BMI 38-40, ומשקל של מעל 140 ק"ג, הייתי חייב להתחיל לרזות כי הגוף שלי החל להראות סימנים של "גוף זקן" על שלל מחלות הזיקנה: סכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, עייפות כרונית... מאיפה משיגים את כוח הרצון? שאלה מצויינת - לא הצלחתי להשיג אותו בעצמי - בזה עזרה לי מאד גרושתי
: היא הבינה כמה המצב חמור, ואז סיפרה לי על הרומן שלה עם המאהב שלה מזה שנתיים - מה אומר ומה אגיד? מרשם משובח לדיאטה!!! שבועיים - שלושה לא אכלתי כלום רק מהעצב - כלום לא יכול היה לעבור את הלוע - אבל נאדה. מה גם - שאוכל היה הדבר האחרון שבכלל רציתי. יום אחד במשרד של בית ספר שעבדתי בו אז אחת המזכירות אומרת לי "אתה בדיאטה? אני חושבת שרזית קצת." היה שם משקל - עליתי עליו ואכן... איבדתי חמישה ק"ג בשבועיים. התיאבון לא חזר, אבל כן החלה לחלחל המחשבה שהנה יש לי הזדמנות פז לרזות. לקח עוד זמן ולאט לאט התיאבון חזר - אבל בינתיים למדתי לא מעט על תזונה - מה צריך, מה לא ואיך עדיף לרזות. חומר מרתק מעין כמו שמצא את עצמו בפח - הלכתי ובניתי לעצמי דיאטה עם כלל אחד: לא עוברים ביום מעל ל-1500 קלוריות. מותר לאכול ה כ ל !! אבל לא עוברים את ה-1500 קלוריות (החישוב הנכון הראה 1680... 1500 נראה מספר עגול ויפה) - וזו היתה מלחמת עולם לא קטנה בהתחלה, שהלכה והפכה לדרך חיים. אחרי תקופה מה התייצבתי על 80 ק"ג... כלומר כמעט חצי RT התרוקן משומן
. כשהגעתי הנה לארה"ב לפני שנתיים - כל העסק נדפק: האוכל כאן מאד שונה מאשר בארץ, לקח לי זמן להבין כמה זה בעצם שונה - החלב שונה, הבשר מאד שונה, אפילו הירקות והפירות שונים (מי שרוצה לשמור על התיאבון שידלג על המשפט הבא: כדי להגדיל מהר את התפוקה - גם של גידול הבשר על בעלי החיים, גם של תנובת החלב ואפילו פירות וירקות - משתמשים כאן בהורמוני גדילה ברמות מזעזעות!! זה פשוט - מגדיל! זה דופק את כל מאזן התזונה וגם אם מנסים לאכול כמו שרגילים בדיאטה - מתברר שזה לא זה). מעבר לזה: האמריקאים מאד אוהבים מתוק ושמן - אחוזי השומן במזון שלהם כאן מזעזעים... אספתי קצת משקל בחזרה (אל תדאגו - לא היה צורך להחליף מידות מכנסיים, אבל כן... אספתי
), וכעת אני שומר שוב, וחזק. כש-
מגיעה זה הורס את העסק עם כל המסעדות
. מתחילים שוב אחרי שהיא חוזרת לצד השני של
. אין מצב שאני אחזור להשמין - אני מייד מרגיש על הגוף שלי כשהוא מתמלא ואני שונא את ההרגשה הזו - מהר מאד משנים את הסוויץ' כמו שנועה כתבה ונכנסים למוד הרזייה. מהיכן הכול רצון?... אז זהו - שזה יותר פחד להשמין מאשר כוח רצון. חוצמזה שפעם מישהי אמרה לי משהו שהיה קשה לביצוע... אז אמרתי לה "אל תזלזלי בכוח רצון של מישהו שרזה 60 ק"ג..."
. מה שכן - דיאטה היא משהו תמידי: אם מישהו חושב "אני אעשה דיאטה וארזה ואז הכל יהיה בסדר", זה ממש לא כך - דיאטה היא דרך חיים בעיקר בעולם כל כך רווי קלוריות כמו שיש כיום בעולם המערבי. איך כתבו כאן "זה מחזיק שנה ואז מפסיק...", או "כבר שלוש שנים בלי..." - נראה לי שגם עישון זה משהו שהוא לתמיד. התמכרות כמו כל התמכרות... מעבר לזה? המון בהצלחה
, לכל המעשנים והשמנים
.

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif לגמרי...

זהו לגמרי שינוי של הסוויץ'. עבודה פנימית לשרש הרגלים ולתרגל הרגלים חדשים
.

למעלה