דעתכם בעיניין ..

יערית

New member
דעתכם בעיניין ..

אז...ניתקלתי בזה, והדבר הראשון שעשיתי יחד עם המראה המזעזע והשיר שאני כ"כ אוהבת משנות ה-80, היה להדליק סיגרייה מתוך מתח ולחץ....אולי באמת כדאי לזרוק את החרא הזה ?====>

יערית

New member
ומשמיעה נוספת

רציתי להרגיע את הלחץ שפתאום אחז אותי בחזה (חרדה) וכעסתי על עצמי, בהס"כ דואגים לבריאות הציבור, ואני מודה שאני כבר מכורה לסיגריות, אז למה את לא מסוגלת לזרוק את הזבל הזה אחת ולתמיד גם אם תשכנעי את כל העולם שאת אוהבת לעשן :)) הלחץ יירד ואולי ננסה להפסיק ?<כמו דיאטה חחח> עוד קצת מהשיר הזה.....

א פרסקי

New member
גברת מה את מפחידה אותנו??../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

אומר אחד שכבר יותר מחודש נטול סיגריות

יערית

New member
נו שויין

חודש זה מעולה ובכדי לעודד אותך יותר, אשמח לשמוע אותך בעוד שנה:)) איך הפסקת?

דעתי היא

שעישון זה לא טוב..... אחרי שהגעתי לקופסה ליום. קורס במסגרת התואר שחשף אותי לנזקים ומחלות רבות נוספות הנגרמות מעישון והתעצבנות על חוצפת היצרנים והממסים על הסיגריות שכל הזמן מעלים את המחירים החלטתי לעשות חרם צרכנים ולהפסיק לעשן, כמובן שגם מסיבות בריאותיות וכלכליות. זה לקח לי קצת פחות משנייה להפסיק ומה אגיד לך, זה מחזיק כבר שלוש שנים

הוא פשוט קיים

או שאת באמת רוצה או שלא. תחשבי על הבריאות (רוצה שיעשו עליך סרט ביוטיוב?) , הכסף, הילדים היתומים אנא ערף? כל דבר שיעשה את העבודה מסטיקים בהחלט מקלים את העניין

יערית

New member
מממ ברגע שכתבת

את כל הסיבות הללו, זה נתן בי דחף לסיגרייה עם קפה, זה ל מגיע ממקום כזה, זה מגיע מתוך החלטה שאין כל צורך בסיגרייה בכדי : לא להיות מתוח להיות בהיי(עאלק) להשלים את טעם הבירה לקנח אחרי ארוחה לקנח אחרי סקס טוב להפחתת מתחים<כתבתי את זה פעם אחת> וכו' אני חושבת שאם אני מתחילה לחשוב על זה, מה שלא עלה בעבר, זו כבר התחלה לגילגול החלטה, זה מתחיל תמיד כרעיון קטן...

ye44

New member
ברור שכדאי הבעיה

שה
יושב לך על הראש ומטריף אותך " תעשני תעשני "
תודה לאל מעולם לא ניסיתי
יש מדבקות קחי את הכי חזקות זה ! את גם ככה רזה אז תחשבי מה יקרה לך תהי שלד עצמות שיהיה אפשר להציב אותך באפטלינג בתור מתקן חדש להפחיד ילדים

שרשירית

New member
אני שבועיים לא מעשנת וזה לא קל

מנסה להפסיק, אולי הפעם אצליח לתמיד.

יערית

New member
זה מעודד :))

כל גמילה שהיא טומנת הליך קשה ומייגע, אבל שווה לא ? <כל מה שלא תלוי בדבר מתבטל הדבר- גם אם זה מתקשר לאהבה > בהצלחה מותק.

Rtitan

New member
הפסקתי לעשן לפני 41 שנה... ../images/Emo178.gif

לא קל... כשאתה מתחיל בגיל 4 עם סיגריה שאמא שלך נותנת אחרי שאתה מנדנד להורים שלך שיושבים ומעשנים |סגריה| איזה אחה״צ בסלון... ואבא שלך אומר לה ״תדליקי לו סיגריה, הוא יחנק טיפה ולא ייגע בזה יותר ״ ומתפקע מצחוק...
כן, אני לא יודע כמה זמן השתעלתי ונחנקתי שם,
אבל הפסקתי. ואני לא מעשן כבר 41 שנה. רואה? זה אפשרי אם רוצים
.

יערית

New member
וואו

זה באמת מצריך שאפו, קידה והרמת הדגל לחצי תורן
<מכירה הרבה שעשו להם את התרגיל הזה
>

למעלה