דעתכם בבקשה

EvilFlame

New member
טריק נחמד

בכל מיקרה יכול להיות שזה קשור למה שאמרתי בערך אבל דיברתי על ממש להשפיע פיזית ולא אשליות אבל אם תוכל לפרט יותר על זה,זה יהיה נחמד.

RainBird

New member
זה פשוט גלמור. זו תורה שצריך ללמוד, אני בטוח שיש די והותר חומר ברשת. לי היו תוצאות טובות מאוד עם הנושא.

EvilFlame

New member
האם יש חומר טוב בעברית?

אם לא כיצד מאייתים באנגלית?

EvilFlame

New member
תודה.

אגב מצאתי שוב חומר מעניין וחשבתי אולי להביא אותו לפורום כמו איך באמת יוצרים משרתים אנרגטיים? (בטח זה מהסגנון כמו שלך יש..) ועוד כל מיני דברים מעניינים :) ושוב תודה אחי.

RainBird

New member
מכיוון שמאגיה זה אמנות, סביר להניח שזה לא מהסגנון שלי. מה שגם בזמנו שהן נוצרו לא היה לי ספרים או ידע, רק תחושת נכונות חזקה. ארדן.

EvilFlame

New member
מעין כישוף פרטי שכזה?

נחמד :). בכל אופן אולי זה לא בדיוק כמו שלך.. אבל קראתי מאמר שמסביר לא ספר או משהו כזה... אולי זה לא בדיוק מה שיש לך אבל זה בכל זאת די נחמד לתת לך לינק?

RainBird

New member
למה לא? לינק זה נחמד. ואם לא יתרום לי (וידע נוסף הוא תמיד מתנה) אז יש עוד חברים בפורום שעשויים למצוא בו עיניין.

Swicca

New member
אהממ...

למשל שאנשים לא ישימו לב אליך זה טריק טוב, אבל לזהור מקדושה זה סתם להרשים אנשים >_> אני בטוח שתסכים איתי על כך שמעבר לזה אין לזה מטרה מיוחדת. חוץ מזה במידה ואתה מעוות פיזית להשלות אנשים אחרים לחשוב אחרת לא תשנה את זה יותר מידי.

RainBird

New member
ולכן תעשיית הקוסמטיקה לא הצליחה. מראה זה הכל היום. אל תשלה את עצמך לחשוב אחרת.

RainBird

New member
היא כן הצליחה. תעשיית הקוסמטיקה הצליחה בגדול כי מראה ורושם זה דבר מאוד חשוב בחברה האנושית. "תעשיית הקוסמטיקה לא הצליחה" היה ציני.

ToryMaster

New member
אה

טוב לא יודעת מה קרה להבנת הנקרא שלי, איזה בורג השתחרר.

Swicca

New member
מה שאתה אומר

זה מצויין, בהחלט, על זה אני מסכים, אבל זה מפריע לי, כי זה לא אמיתי. זה לא באמת שם. אני עדיין משתמש בטכניקה הזו פה ושם אבל תאמת זה מאוד מפריע לי, אישית, עליי.

RainBird

New member
מעניין. כדי להתקרב לאמת אתה צריך להתקרב לאשליה. הגלמור עובד, זה לא עושה אותו אמיתי? זה אמיתי כמו שאנחנו מרשים לו להיות אמיתי. זו מסכה, אולי, אבל גם לה יש מטרה. אתה רוצה לומר לי שאתה מתנהג בצורה שווה ליד כולם? שיש "אתה" אחד שכולם רואים?

Swicca

New member
כן

מה קשה כל כך להאמין בזה?! אני לא רואה סיבה לעבוד על אנשים, ואני לא ממש מתבייש בעצמי במידה שאני צריך להסתיר חלק מסויים בי. מבחינת משהו שאני יכול, ומשהו שצריך ללמוד, כן, אבל לא משהו שאני צריך ספציפית להשתמש בו בשביל מטרות כאלו, במיוחד.

ToryMaster

New member
אני אבקש גם כאן

תעברו לשרשור חדש, כדי שיהיה שרשור קופץ ופעיל יותר?

ToryMaster

New member
מה אז

אז תלוי באיזה עיוות מדובר, יש דברים שאפשר לתקן. אתה חושב על משהו ספציפי?

Swicca

New member
אני הביא דוגמא

למשל ישנו בן אדם שעוסק בטלקינזיס באיזשהו קרקס רוסי(לא סיפור שלי ד"א... כך שאני לא יודע עד כמה הוא אמין אבל כרגע לא שולל דבר) והאדם הזה יכול להרים את עצמו אפילו למעט אבל יכול, להזיז עצמים קלים וכבדים מבחינת משקל, ולעשות המון, אבל האדם הספציפי שמדובר בו קטוע בכל ארבעת הגפיים, ולכן זה משהו שאני מניח הוא לא יכול לחיות בלעדיו ובמידה וזה מביא לו משכורת אז למה לא. בלי קשר לגפיים החסרות פניו יחסית לפנים של אדם "רגיל" מעוותות בצורה לא טבעית. ישנו אדם נוסף ששיחק עם המימד הפיזי, ברמה הפיזית, אבל פשוט למד והבין את הצל למשל, ומשחק בו כרצונו. אדם זה גם כן חווה שינוי פיזי לא רצוי והוא גם כן מעוות בצורה לא טבעית במיוחד. יש גם חבר מסויים שלי שפשוט מנפץ בעזרת האנרגיה שלו כשהוא כועס כל דבר פיזי מסביבו, ובוא נאמר שהוא לא מחזה יפה במיוחד. >_> אני מקווה שאילו יספיקו.

ToryMaster

New member
זה מעניין

גם מעניין מה שאמרת על "אם אני "יפה" מבפנים, כך זה גם יתבטא מבחוץ.", אני ממש צריכה לחשוב על הנושא הזה, זה העלה בי כמה מחשבות שמאוד חיזקו את הספקות שלי במוסר. [לעזור לך לא חושבת שעזרתי, אבל אתה עזרת לי אז תודה
]

למעלה