דעתכם בבקשה

Swicca

New member
דעתכם בבקשה ../images/Emo13.gif

האם מההתנסות שלכם עם אנרגיות חדשות, יכולות וישויות שאינן שייכות למימד הזה קיבלתם תופעות לוואי מוזרות?! אני שואל את זה כי אני יודע שיש את השינוי הפנימי, אבל ככל שאני ממשיך הלאה, אני חושש משינוי פיזי(שאני עלול לא לאהוב יותר מידי...) שעלול להתרחש עקב התעסקות עם אנרגיות ויכולות חזקות יותר מתזוזת האנרגיה והשפעה קלה על המימד. כמובן גם כל שינוי פנימי תופס צורה פיזית לאחר מספיק זמן. פשוט אני אשמח לשמוע ממכם בשביל להרגיע את מחשבותי. ^_^

ToryMaster

New member
שינוי כמו מה?

אני יודעת שאצלי העור מושפע מהתעסקות [או חוסר בהתעסקות] באנרגיות באופן ישיר, אבל לא ממש שינוי פיזי שנובע ישירות מתקשור, לדוגמה.

RainBird

New member
לא הכל לבן, אבל כל שיערה שניה לבנה. תשאלי את ארנסט, הוא בדק את זה לעומק.

גיל וגנטיקה.

אני מכיר כמה בני 20-25 עם הרבה שערות לבנות, והם לא עוסקים במאגיה.

RainBird

New member
לי יש כבר שיער לבן מגיל 16. אבל עזוב, ברור שאם נחפש הסברים פיזיים נמצא כאלה. המאגיה עובדת דרך הטבע.

Swicca

New member
מצטער על החוסר בהסברה

או קיי, יותר לעומק, זה די השינויים שהתכוונתי אליהם. מה שמפחיד אותי פשוט כל פעם שאני משתנה, וגם אתם אני בטוח, זה השינויים הפיזיים שיופיע עקב זה, שאני לא ממש יודע איך למנוע, או להתמודד איתם כי הם לא תמיד דברים רצויים. אני מניח ששיער אפשר לצבוע או להשתמש יותר\פחות באנרגיה בשביל שזה לא יפריע לעור, אבל אם זה כבר הופך לעיוות פיזי... מה אז?! פשוט משהו שחשבתי עליו לאחרונה, כי לא הכל אפשר למנוע או לשנות.

RainBird

New member
מה השינוי בקיצור? ולא, אני לא אצבע את השיער הלבן שלי. אני אוהב אותו והוא גורם לי להראות מיסתורי וזה הולך מצויין עם כל העסק ../images/Emo13.gif

Swicca

New member
ארממ..

לא יודע, לאחרונה דיברתי עם עוד אדם שאני מאוד מכבד גם מבחינת ידע ונסיון. הסברתי לו על כך שהמאגיה שלי הופכת יותר ויותר פיזית עקב מחקר שלא ממש הסתכלתי על הדברים שיקרו לי במידה והוא יצליח ויותר על מה שאני אשיג. :-\ מה שאומר שאני לא אעשה את אותה טעות שנית. הוא אמר לי שלמימד שלנו פשוט, ברמתו הנוכחית ומיקומו, יש גבולות.. ובמידה וחוצים אותם, אפילו במעט, ישנן תוצאות.

EvilFlame

New member
אותי לימדו

שבעזרת "מאגיה" גם אפשר לשנות למה שרוצים ולא תופעות לוואי. האמת לא ידוע לי שיש ממש תופעות לוואי בגלל מאגיה אבל זה אפשרי... זה תלוי גם בדרך שאתה מתנהג. אם אתה אחד שמתעסק במוות חיסול והרס אתה גם יכול להפך לאדם מריר שלאט לאט זה משפיע על החיצוניות שלו. אם תתנהג בתור אדם עוזר ושמח אתה תראה פשוט בנאדם כזה שמח או פשוט סנילי. אם אתה מתעסק בעיקר בחכמה והידע אז זה גם עלול להשפיע על המראה שלך ולשוות לך מראה של ידען,אבל זה לא רק במאגיה... זה בחיים עצמם.

Swicca

New member
חשבתי על זה

אם אני "יפה" מבפנים, כך זה גם יתבטא מבחוץ. אני לא בטוח אבל לאיזה תחום אני נכנס בדיוק כי הוא חדש ולכן כרגע אני יותר חוקר מאשר עושה, רק ליתר ביטחון.

EvilFlame

New member
מה שאתה אומר פה

זה יותר פסיכולוגי ולא ממש מאגי אבל זה די נכון.

neophile

New member
חוק ההתנגדות הפחותה ביותר

זה הבייסיקס חברים חוק ההתנגדות הפחותה ביותר כישוף יפעל בדרך עם הכי פחות התנגדות אם זה אומר לנצל את המנגנונים הפסיכולוגים שלנו so be it אל תשכחו שהצורך לבצע כישוף נובע גם הוא מהמנגנונים הפסיכולוגים

EvilFlame

New member
זאת פסיכולוגיה ישירה אבל

וזה די משעמם לדעתי אבל יעיל גם כן, ויכול להיות איטי יותר. במאגיה זה יכול להיות זריז יותר אולי גם מתיש אבל כשזה פועל זה הרבה יותר טוב ויש סיכוי לשליטה טובה יותר על התוצאה,אם כי זה לא וודאי. השאלה היא איך אתה מעדיף את זה פסיכולוגיה עקיפה או ישירה. (וואי אני מדבר על מושגים שאני עדין לא ממש מבין אותם אבל מבין מספיק כדי להשתמש בהם מעט,ואני מודה בזה ואני מניח שיעשו עליי לינץ' עוד מעט אבל שיהיה
)

RainBird

New member
יש את מושג הגלמור שאתה יכול לעבוד איתו דרך זה ולקבל תוצאות משמעותיות. קיבלתי בדיוק ספר של אידיין מקוי עם פרק מרתק על זה.

Swicca

New member
לא יודע

להשלות אנשים שיחשבו שהם רואים משהו אחר ממה ששם, זה כיף לפעמים, ואפילו נחמד אם יש לך חצ'קון ממש גדול ואתה לא רוצה שאף אחד ישים לב, אבל תחלס אין לי יותר מידי מה לעשות עם זה לפחות ביום ביום. אבל תודה על ההצעה.

RainBird

New member
מה עם בלתי נראות? או שאנשים יחשבו שאתה זוהר מקדושה?

למעלה