ובטוח שההורים לא היו רוצים בזה.שני הדברים נכונים
אושר ושמחה הם דברים שצריכים להיות קשורים אך ורק לאדם ולא לחומריות.
לגבי הילדים , אכן כך , צריכים לאהוב אחד את השני ולא לפתח רגשות אחרים מיותרים ,
לצערי אני רואה הרבה קרבות ירושה , מכיר גם כמה שאחרי שההורים נפטרו התחילה מלחמת אחים , שמסתיימת בבתי משפט , ואז נתק מוחלט בין בני המשפחה![]()
אני באמת לא רוצה להישמע כמו איזה טרחן או מישמבלבל במוח, אבל קשה לי שלא לשים לב לפרדוקס שיש בדברים שאת מעלה כאן.
קשר יותר מאחים? תתפלא לשמוע כ ס ף.אני באמת לא רוצה להישמע כמו איזה טרחן או מישמבלבל במוח, אבל קשה לי שלא לשים לב לפרדוקס שיש בדברים שאת מעלה כאן.
מצד אחד את אומרת שאם אני רוצה חיים שמחים אז "אל לי לקשור אותם אל אנשים או חפצים".
אבל מצד שני את אומרת "ילדים שאוהבים אחד את השני".
ומה זה ילדים? לא אנשים?
ומה יותר חזק מהקשר שיש בין האחים?
כן, אכן, איך שכחתי.?קשר יותר מאחים? תתפלא לשמוע כ ס ף.
נכון, וזה עצוב מאד.כן, אכן, איך שכחתי.?
ראיתי כבר אחים אשר שוחטים אחד את השני בשל מחלוקת על כסף.![]()
על זה נאמר: מרבה נכסים- מרבה דאגה. מאבקים על ירושה מחריפים ככל שהרכוש רב יותר.קשר יותר מאחים? תתפלא לשמוע כ ס ף.
לצערי אנחנו קוראים חדשות לבקרים , שגם כאשר הנושא הוסדר באופן ברור , מתחילות מלחמות וטענות של השפעות לא הוגנות מצד מי מהיורשיםצריך לחשוב על כך מראש ולהסדיר את הירושה באופן ברור, כך שלא יתפתחו מריבות.
להסדיר את הירושה באופן ברור... זה אומר לעשות מה שהילדים מצפים? אם כן, היכן דעת ההורה?על זה נאמר: מרבה נכסים- מרבה דאגה. מאבקים על ירושה מחריפים ככל שהרכוש רב יותר.
צריך לחשוב על כך מראש ולהסדיר את הירושה באופן ברור, כך שלא יתפתחו מריבות.
להסדיר מראש זה לגמרי מה שצריך לעשות. מי שמחליט הוא המוריש, ועליו להבהיר את רצונו בצורה שאיננה משתמעת לשתי פנים.להסדיר את הירושה באופן ברור... זה אומר לעשות מה שהילדים מצפים? אם כן, היכן דעת ההורה?
ויש השמחים בגלל רכוש יותר מאשר שיש להם בריאות או אירוע משמח.אני באמת לא רוצה להישמע כמו איזה טרחן או מישמבלבל במוח, אבל קשה לי שלא לשים לב לפרדוקס שיש בדברים שאת מעלה כאן.
מצד אחד את אומרת שאם אני רוצה חיים שמחים אז "אל לי לקשור אותם אל אנשים או חפצים".
אבל מצד שני את אומרת "ילדים שאוהבים אחד את השני".
ומה זה ילדים? לא אנשים?
ומה יותר חזק מהקשר שיש בין האחים?
לא מסכים עם האמירה של אינשטיין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.