דעתי על VMA

nadav26

New member
מסמך אנושי מזעזע...!!!!

דרך אגב, מישהו כבר שמע את השיר החדש שלה? הוא כבר יצא לרדיו?

roimc

New member
שמעתי אותו באינטרנט

הוא נשמע חרא אבל משום מה מלא בפורום של מאריה אהבו אותו. הוא נשמע ראפ היפ הופ ר אנ בי - הכול ביחד. לא הבנתי...

שעטנז

New member
ראיתם אבל איזה רעה אבריל לוין!!!!

איך היא דחפה את המגישה (קלי מאמריקן ידול).... הרגשתי מה זה רע בשבילה!!! :(

שעטנז

New member
יוווווווווווווווווווווווו ערן!!!

למה אני אף פעם לא מצליח להעלות תמונות?????????????????? זה בחיים בחיים בחיים לא עובד לי, בחיים אבל אתה יודע מה זה בחיים, בחיים!

שעטנז

New member
זה לא קשור לגדול.... זה בסדר אני

יודע שזה חייב להיות פחות מ250... לפעמים אני רוצה לשים תמונה ממש קטנה... אבל כלום

וסל

New member
כריסטנה זמרת מעולה...

ויש רבים המשווים אותה למאריה קארי! ואם היא מתלבשת ככה זה רק משום שיש לה גוף שבנות רבות היו מתות שיהיה להם!ואגב-היא עשתה הגדלת חזה בדיוק כמו מאריה!רק חסר לה שיפוץ באף ויהיה אפשר להגיד שהיא עברה את מסע הייסורים הפלסטי שמאריה עברה! ואגב-הסינגל החדש מעולה אך טרם שודר בארץ ! הדיסק הבא של כריסטינה יצליח בגדול, מה גם שעכשיו בריטני לוקחת הפסקה ולכריסטינה יהיה אפשרות להשתלט על כל קהל היעד של בריטני!

mcrlz

New member
אתה כנראה לא שם לב איפה אתה..

אתה בפורום מראיה קארי אז תפסיק לרדת עליה כבר!!!!!! היא לא עשתה הגדלת חזה וגם אם כן זה לא עניינך

roimc

New member
לא להתייחס אליו...

הוא בעצמו אמר שעומד לו כשהוא מסתכל על העטיפה של #1s למרות שמאריה היא לא הטיפוס שלו אם אתם מבינים את כוונתי...

שעטנז

New member
כאילו אתה במכוון מנסה להרגיז???????

מאיפה אתה יודע בכלל שמאריה עשתה ניתוחים פלסטים???? בחזה בטח שהיא לא עשתה... ובאף קשה לי להחליט... (קשה להחליט בגלל שעכשיו הוא יותר מכוער... אז אני לא יודע)

eranmc

New member
איזה ניתוחים

אולי רק בחזה ועיבוי השפתיים אבל זה בספק. בקשר לאף פחחחחח ממש לא!

eranmc

New member
רע מאוד

יש לה המון כישרון והיא יכולה להיות אחלה דיווה. וכן אתה צודק לצערי בכמה מהדברים אבל ככה כולן במיוחד ג´ניפר שלך שהייתה בול עץ גברים עם שערות בפינות של האוזן (ראה: אשנטי) לפני...

וסל

New member
אגב גם לקיילי מינוג ולמדונה

חלה הרעה בחזות החיצונית של האף....אומרים שזה קרה לקיילי בגלל שהיא הסניפה סמים בשנות התשעים.הייתכן?

eranmc

New member
שטויות

היה לה תקופה רעה קצת בשנות ה 90 וזאת לא הסיבה לעליל עליהי שטויות. זה בדיוק כמו ניסיון ההתאבדות של מראיה.

roimc

New member
כן שרק לאף אחד לא הזיז אז מקיילי

בעצם גם היום ולצערי מאריה - כל ילד בעולם יודע מה עבר עליה

וסל

New member
בפורום של קיילי

נטען שהיא הסניפה סמים,דבר שהרחיב את נחיריה(גם לי לא נשמע הגיוני).

eranmc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה נשמע מה זה דבילי, להריח את הנחירים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שלי התעוררה בגללך!

וסל

New member
ולגבי כריסטינה

מה שהיא רצתה לעורר בלבוש הביזארי והזנותי(אם יורשה לי לומר) זה פרובוקציה:שאנשים כמונו ידברו עליה בשתיים בלילה באינטרנט ובכך יזכירו לשאר שהיא קיימת!והיא כנראה הצליחה.טקטיקת הלבוש הזנותי עתיקה מאוד -מדונה השתמשה בה כבר לפני כעשרים שנה

למעלה