דעתי על VMA

eranmc

New member
דעתי על VMA

היה טקס ממש על הפנים: ההופעות - חוץ מפינק כל השאר שרו שירים לא קשורים. והשיר של נאס (ששר עם מראיה את הרימיקס ל TGIFY) סתם דיבר על המיקרופון. החזה של אמינם - חחחחח שוב בלטו הפצעים של השעווה. ד"א לא הבנתי מה קרה עם מובי וכרסטינה. בקיצר היה גרוע כל כך שנרדמתי ב 6 מרוב שיעמום. אפילו מופע הדיות 2002 יותר יפה...

roimc

New member
זה תמיד דבילי!!!

במיוחד שמביאים את מאריה כל שנה רק להגיש פרס! מה זה משנה העיקר שהקליפים שלה כאלה מפורסמים והיא בין האמנים שהכי משודרים באם טי וי. תמונה מ-VMA 1996, מאריה כמובן מגישה פרס...

MissPop

New member
אני חשבתי

שהיה מצחיק מאוד בהתחלה אחרי זה כבר היה יותר מדי נסחב וצפוי, התאכזבתי שאנסינק לא זכו וחטפתי קריזה ששמו את ג´סטין וליסה מארי פרסלי בסוף והייתי צריכה לחכות עד 5.30 בבוקר גרררר ומייקל ג´קסון ובריטני פיכס ממש מזעזעים. ואתה צודק מופע הדיוות הרבה יותר יפה. ובאמת ההופעות היו מה זה מאכזבות, לא שמעו כלום רק את הסאונד. והתאכזבתי ממש מההופעה של ג´סטין רציתי בלאדה והשיר בכלל לא שמעו את המילים שלו

eranmc

New member
חח אתמול אמרתי

שתיהיה הועפה אחת לא קשורה... WELL כל ההופעות היו לא קשורות!

LYPD

New member
ההופעה הכי יפה הייתה של:

Pink - Just Like A Pill איזה שיר פה?? ראיתם את הקליפ כבר? הוא ממש יפה.....

nadav26

New member
אני שמח שמרי ג´יי בלייג´ זכתה בפרס

על קליפ הריתם אנ´ בלוז של השנה ל-NO MORE DRAMA - שיר אדיר וכמובן שגם למאריה יש כמה שניות בקליפ. דרך אגב, מרי ג´יי היתה בטקס (עוד לא יצא לי לראות אותו, בטח אראה מחר..), כי היא יודעת לדפוק הופעות..

eranmc

New member
לא הפסדת

שאתה אומר "יודעת לדפוק הופעות" - למה אתה מתכוון יש לזה המון פירושים... והיא צבעה את הישער בבולנד פיצוצי!!!

nadav26

New member
היא אף פעם לא משעממת...

ההופעה החיצונית שלה תמיד מושכת תשומת לב, אני יודע שרועי לא מסכים איתי, אבל בעיני היא פשוט ענקית, זמרת משכמה ומעלה.

roimc

New member
מה אני חושב על מרי

לדעתי מרי דווקא די טובה, אז אמרתי בהגזמה כדי להעביר מה שאני חושב אבל לדעתי היא זמרת די נחמדה. אני לא אוהב ת´צרחות שהיא נותנת כי הן צרודות אבל זה יעני ה"סול". ואף פעם לא שמתי לב מה היא לובשת לארועים

nadav26

New member
רשימת הזוכים המלאה:

Here is a complete list of winners: Best video of the year: Eminem, "Without Me" (Web/Aftermath/Interscope) Best male video: Eminem, "Without Me" Best female video: Pink, "Get the Party Started" (Arista) Best group video: No Doubt, "Hey Baby" (Interscope) Best rap video: Eminem, "Without Me" Best R&B video: Mary J. Blige, "No More Drama" (MCA) Best hip-hop video: Jennifer Lopez featuring Ja Rule, "I´m Real" remix (Epic) Best dance video: Pink, "Get the Party Started" Best rock video: Linkin Park, "In the End" (Warner Bros.) Best pop video: No Doubt, "Hey Baby" Best new artist in a video: Avril Lavigne, "Complicated" (Arista) Best video from a film: Chad Kroeger featuring Josey Scott, "Hero" (from "Spider-Man") (Columbia/Roadrunner) Viewer´s choice: Michelle Branch, "Everywhere" MTV2 award: Dashboard Confessional, "Screaming Infidelities" Best direction in a video: Eminem, "Without Me" Best choreography in a video: Kylie Minogue, "Can´t Get You Out of My Head" (Capitol) Breakthrough video: the White Stripes, "Fell in Love with a Girl" (Third Man/V2) Best art direction in a video: Coldplay, "Trouble" (Capitol) Best cinematography in a video: Moby, "We Are All Made of Stars" (V2) Best special effects in a video: the White Stripes, "Fell in Love with a Girl" (Third Man/V2) Best editing in a video: the White Stripes, "Fell in Love with a Girl" (Third Man/V2)​

וסל

New member
דחוף!!!

האם ג´יניפר דפקה הופעה או שרק הגישה פרס?(פשוט נבצר ממני לראות את הטקס). מה לגבי בריטני?היא הגישה פרס?

KING OF POP

New member
ג´ניפר זכתה בפרס

BEST HIP HOP עם ג´א רולה... לדעתי הטקס היה דיי משעמם, ההופעות היו ממש על הפנים חוץ מPDD מייקל שוב מקבל פרס אומן המילניום בפעם השלישית בלי שהוא מוציא שירים וכריסטינה נראתה כמו זונת רחוב שראיתי פעם

mcrlz

New member
אוי ואבוי

זאת כריסטינה אגילרה?! ולאן נעלמה כל שאר החוולצה?

למעלה