דעתי על ג'וניור

liron292

New member
דעתי על ג'וניור

אני באופן אישי חושש הרבה מהחתמה שלו. הוא לא כך כך יציב בנפשו. 1.הוא לא הסתדר בגרמניה. 2.ביפן הוא בא בשביל הכסף והלך,זה כתוב בכל האתרים. 3.הייתה לו פרשת זיוף דרכונים לפני כמה שנים. 4.באיטליה אומרים שהוא ההעברה בין הגרועות בכל הזמנים. 5.שהוא נחת הוא אמר על עצמו, שהוא שמח שלאור המצב שלו הפועל הביאו אותו, ושילמו עליו כסף. אתם מבינים את המילים? זה אומר הכל. 6.הוא לא שיחק זמן רב כדורגל אני לא יודע אם הוא בכלל מצוי בכושר טוב. כל הדברים האלה מפחידים אותי אני מקווה שאני טועה.

the red dragon

New member
../images/Emo45.gif

בבוכום הוא שיחק 31 משחקים וכבש 3 שערים והם ירדו ליגה והוא רב עם המאמן

ReDEAD

New member
מצד שני

לא קיים שחקן אחד בליגה הישראלית שבכלל יש לו מקום בליגה הגרמנית שלא נדבר על להבקיע 3 שערים.. סה"כ גם אני חושש כי אני תמיד חושש מהזרים שבאים להפועל אבל צריך לתת לו את הזמן שלו מה שבטוח יותר גרוע מיוליץ הוא לא יכול להיות..

liron292

New member
זרים אכזריים

1.איבן "האיום"יוליץ'-מה הוא עשה בהפועל למה הוא בא איזה כישלון. 2.רוסה-גילי לנדאו הביא אותו,בול פגישה "אחלה זר" בלזרוס לא היו מקבלים אותו. 3.לאונרדו-זוכרים אותו מימי סיני איזה נפל הוא לא הבין מה הוא עושה אצלינו. 4.קרסימיר קואב-כל מילה מיותרת. 5.מיכאלינצ'קו-הביא פה גול שם גול אחריי זה ביתר לקחו אותו ברוך שפטרנו. 6.דמאיין גייזר-ישנם כאלו שיגידו שהיה טוב,לדעתי זר גרוע ביותר חוץ מגול בגבי הטוטו מול חיפה גול מול בית אפס שאן לא זוכר כלום ממנו. 7.לאקיץ'-קשטן לפעמים היה מביא זרים שלא ידענו מאיפה הם באו זו דוגמא טובה. 8.נלסון מנסה-סתם היה רץ במגרש בלי מטרה. אתם מוזמנים להוסיף אני מניח שיש עוד רשימה ארוכה,כמו כן אני לא זוכר את כולם.

the red king

New member
לא יודע אני משתדל לזכור יותר את הטובים ואת...

אלו שכן תרמו. אני דווקא חושב שעם כל האהבה שבהפועל יודעים לתת כאן הוא לא ישתגע ודווקא יהיה חלוץ טוב מאוד. זו ההרגשה שלי.

just adiki

New member
כן גם אני חוששת ממנו קצת..

גם כל הבלגן שהוא עושה פתאום לפני החתימה לא גורמת לי לאהוב אותו במיוחד..

just adiki

New member
פאביו ג'וניור חתם בקבוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הידיעה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432307,00.html

למעלה