דעתי לגבי ראם

superaroma2

New member
דעתי לגבי ראם

אולי זה לא כל-כך מתאים פה לפורום וזה קצת יותר קשור לפורום המבוגרים, אבל ראיתי את כל האיחולים כלפיו ואני חש שאני חייב להגיב. אני לא מכיר באופן אישי את הבחור אבל אני מכיר את האשליות והשקרים שהוא מוכר בבלוג שלו. הוא פוחד מידי יום בלוג במבוגרים וכותב שהוא מסדר עם בנות, עם כוסיות וכ'. וכן, ראיתי אותו משדר לא מעט פעמים עם מספר בנות, אבל הוא אף פעם לא דואג להפשיט אותן בשידור, שלא נדבר על מעבר לזה. ראם אתה לא מתאים לקהילת המבוגרים שלנו וטוב שאתה עוזב.

superaroma2

New member
זה דווקא מעניין הרבה מאוד אנשים

והרבה מאוד אנשים מקהילת המבוגרים יסכימו איתי רק חבל שהקהילה שם לא מספיק מפותחת כמו הקהילה של השידורים הרגילים ויש מעט אנשים כמוני שמוכנים להעלות את הדברים על השולחן

../images/Emo46.gif כנס כנס אבל מהרררר

הלו הלווו איך אתה חושב שאתה מדבר על ראם שלי אעעע חוצפןןןןןןןןןןןןן תקשיב חתיתכ גנוב שכמוך הלוואי והיה לך רק חצי ממה שיש לראם מבחינת הכלללל
ובקשר למה שכתבת.. בחורות אצלו ולא מפשיט אותן.. אז חמוד תקשיב זה שראם היה פותח שידור במבוגרים זה לא מחייב להפשיט , להביא ביד וכדומה.. הוא היה ניכנס בשביל ההנאה בדיוק כמו שניכנס לרגיל.. מי אתה שתישפוט אותו ????? בקיצר על הבוקר לא בא לי טוב חמוד אז תקשיב מאמושששש ראם שמה רחוק רחוקקקקקק
אז GO GOO לחפש אותו... אעע ותחזור להגיד לנו אם הוא שמה ..
ייאללהה הייההה שלום ובמרקואית איך אומרים ?!? פשלאמהההה

../images/Emo52.gif מרוקאית... חתיכת ....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לך שלא באת לי טוב נכון..

superaroma2

New member
תגובתי

אני לא מכיר את ראם באופן אישי וגם לא מעוניין להכיר אותו יכול להיות שהוא אחלה של בן-אדם ויכול להיות שלא זה לא מעניין בסופו של דבר הוא משלה ומשקר לגולשי המבוגרים וזו השורה התחתונה.

superaroma2

New member
הוכחות ?

פעם אחת לא ראיתי אותה מפשיט בחורה שהוא שידר איתה בשידורי המבוגרים. זה מספיק הוכחות בשבילך ?

סופרארומה = הלווין

לפחות תחליף כינוי שאתה בא לרשום ... כי נפלת חזק וזה לא פעם ראשונה שלו פה ועושה רעש ובלגן ... לא מבין איך שמו אותך בתפקיד שלך .. ושנינו יודעים על מה אני מדבר אוהד

חוץ מזה הוכחה חזקה

שמוכיחה שזה אני תתקבל רק אם יצרפו לפה תנועות גלישה שלי מספקית האינטרנט אצלי שמוכיחות דרכה שאני הוא זה שחשוד. ובגלל ש פה זה לא שירשור יום הולדת אז פה אני מרשה לי לירשום בקשר לזה שמישתמש בשם המישתמש ראש התנזים בגדה שלאנשים מסכסים כמוך לא צריך לברך במזל טוב, ולא מדובר פה רק במזל טוב אלא לשאר דברים שיכולים להיתגלגל לריב. אין פה אף מילים רעות פשוט לפעמים לרשום פחות זה מונע יותר ריבים

כנס אחי

אז אני לא מתפשט במבוגרים. אז מה?? מי שיש לו בעיה עם זה ורוצה להביא ביד שיעבור חדר...אין לי עוד מה להגיד

נוי את היה כדאי לך לסתום

לפני שבועיים בערך כולה כתבת פה הודעה ותקפת את כולם שהם חרא ורכלנים והיום את עומדת ומגינה על אנשים פה וכאילו כלום לא קרה אז כשתהיי החלטית לגביי הדעות שלך תדברי

אורית כנסי יז *****

אורית תקשיבי יחתיכת פוסטמה סתמי תפה שלך ואל תיתערבי ברור.?? שוף זאתתת עאלקקקק.. לכי לכי שמה רחוקקקקקקקקק אבל רחוק רחוק מותק.. כשכתבתי את מה שכתבתי זה היה ספציפי ולא כללי יחתיכת מפגרת עם דיפלומה.. הכתבה בטוח שלא הייתה מופנת לראם.. אללא לאנשים מהסוג שלך.. אז סעי לי מהזוית בעעעעעעעעעעעעעעעע

כשכתבת זה היה ספציפי?

מעניין כי כתבת את זה בכלליות בפורום בלי להזכיר שמות אני חושבת שזה היה כללי ביותר אבל אז התהפך לו הגלגל וגילית שחוץ מפה אין לך באמת חיים אמיתיים והתחלת לרדת לאט לאט מהעץ שטיפסת עליו וחמודה לא שווה לך להתעצבן זה עלול לגרום לך לכאבי ראש מיותרים

למעלה