דעתי לגבי ראם

אוייש תנוחיייייייי מותקק..

חמוד'לה תקשיבי מותק.. דיברתי ספציפי ולא כללי.. "המבין יבין" לא יתחיל לפרטי שמות וכאלה.. בכל אופן על איזה עץ בדיוק לטפס ?? חחחחחחחחחחחחחחחחח להיתעצבן? ממש לאאאא אין מצב שתצליחי לעצבן אותי.. אז בחייאת שתחררי אבל מהר..

חחח עצוב

את הרי יודעת שאת סתם מדברת אז למה כל הקישקוש הזה? כמה זמן את כבר מכירה את האנשים פה שהם הפכו להיות החיים שלך??? אחר כך תרוצי שוב עם הודעה דרמטית שפגעו בך ותדעי שהלכתי שם רחוק רחוק רחוק מאוד איפה ששלחת אותי ואמרו לי שאת לא שם

יאאאאאאאאאאא חראםםםםםםםםםםם

שיואוו את ממש קרצייה אעעע ?!? חיים שלי.? מי חיים שלי חחחחחחחחחחחחחח יש אנשים מסויימים שהם החיים שלי והם יודעים... הלכת רחוק.???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה לא שם חחחחחחחחח את בסדר את....

דיי

אתה אחד הדפוקים...יש לך בעיה נפשית תטפל בזה דחוף!!! מה ניראה לך הוא חייב לך או בכלל כל מי שמשדר במבוגרים מה ניראה לך שהם חייבים לך הוא לא חייב להפשיט אפחת בטח ובטח הוא לא רימה אותך מי אתה בכלל!! צא מיזה ותמצא חיים חוץ מלאונן כל החיים שלך במבוגרים יא זקן פתטי אחד..!! אוף אני עצבנית במילא היום ראם אוהבת
סלאמט אינעל שדינדיבוק ערס

שאלה

העובדה שמישהו משדר במבוגרים אוטומטית מצווה עליו להפשיט את מי שמשדרת איתו? חדש לי, ממש חדש, כי אם כך זה הולך, חצי מהאנשים כאן עברו על החוק הזה. תמשיך להיות בתול, נואש ומיואש, גם ממרומי גילך המופלג. (50 לפחות, אני מוכן לחתום)

eXtreM1

New member
אהמ אהמ...

קהילת המבוגרים עלק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחח!!! אז בתור נציג ''קהילת הדיסלקטים'' שאלה לי אלייך: מה הכוונה ב''אף פעם לא דואג להפשיט אותן'' אתה מתכוון שהוא צריך לעלות מישהי לשידור ולצוות עליה להתפשט?? אתה זונה או שאתה מנסה להראות כמו אחת? אתה בכלל חושב פעמיים לפני שאתה כותב משהו? ולמה באמת ניראה לך שמבוגרים זה תמיד זיונים ועירום? אולי יש כמה חבר'ה שאוהבים לשבת ולדון עם אנשים על הפוזות האהובות שלהם בסקס או מה ואיך ואיפה הם אוהבים במיטה... הקיצררררררררררררררר כנציג קהילת הדיסלקטים וראש אגף הסרסורים בנצרת עלית אני מודיע בזאת שאתה קקה מטומטם!! אחלה יום לכולם :)

Yellow 4 Ever

New member
וואלה סופר ארומה

היום אני פותח שידור במבוגרים עם כוסית. לא בזין שלי להפשיט אותה. מה תעשה לי?

דניאל לא טעית בכלל

זה באמת מר הלווין של הצאט - אוהד פינגבאום המשטמט מצה'ל ונגד פעולות צה'ל באשר הם אם תשימו לב ... זה אותו סגנון כתיבה שלו ואותם שאלות מפגרות שהוא תמיד שואל ... ולמי שלא זוכר מה היה פעם עם סופר ארומה שישאל את הותיקים מפה כי כבר מלפני שנה ומשהו הוא הפיל את עצמו וגם בשרשור הזה אם תשימו לב הוא שכח להחליף כינוי ואחרי 5 דקות רשם הודעה מתחת צמודה ... ואם הוא טוען שזה לא הוא ... תדעו שהוא משקר עליכם את מר אוהד פינגבאום אני מכיר כמו כף ידי מי שרוצה תמונות שלו שיפנה אליי למסרים ואני ישמח להעביר לו איציק <@

על ההודעות האלו אני מדבר

האם יש לך הוכחות?ו הלווין של הצאט ו 11:14 | 23/08/06 • הוכחות ?ו superaroma2 ו 11:19 | 23/08/06 • ולמה אתה חושב שהוא צריךו הלווין של הצאט ו 11:29 | 23/08/06 להפשיט בחורה? אני אוהב את הקדוש ברוך הוא. ושהכל יהיה לטובה. ובלי נדר אל הטרולים אני אתייחס כמו אל אויר הוספת תגובה ישנה הוספת תגובה בחלון נפרד שם: ראש התנזים בגדה נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [שלח/י] תוכן: [סמיילים וסימנים לתוכן] ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה ◄ המלצה על הודעה ◄ תלונה על הודעה ◄ RSS X • סופרארומה = הלוויןו ראש התנזים בגדה ו 14:07 | 23/08/06 • אני זה לא סופר ארומהו הלווין של הצאט ו 14:20 | 23/08/06 • חוץ מזה הוכחה חזקהו הלווין של הצאט

הוכה גדולה תתקבל רק אם

אתה תוכיח בעזרת צילום של תנועות הגלישה אצל ספקית האינטרנט אצלי שאני הוא זה שרשמתי את הדברים החשודים, בלי זה ,זה רק השערות ולא הוכחות.

חוץ מזה

אני בניגוד לדעתו של סופר ארומה, לא אכפת לי מה שהוא עושה בבלוג, זה שאני היתי איתו בשיחה זה מתוך התעניינות ל למה הוא חושב בצורה כזו

ראם מותק שלי,ולקשקשן ההוא מהמבוגרים

סופר וכו'- לא כל מי שמשדר במבוגרים מתפשט. לא כתוב בשום תקנון "כל המשדר בבלוגים של המבוגרים חובה עליו להתפשט ולהציג את איבריו בפומבי" אז עם כל כבוד.. בלי לבלבל לנו בשכל..יש לנו דברים יותר חשובים בחיים לעשות מאשר לבוא בטענות למישהו שהיה במבוגרים- ולא שידר בכל זאת (!!) בעירום... ראם מותק שלי, מה שהחלטת- החלטת. הצלחה,בריאות, אושר,עושר, ימבה בנות,ימבה בנים,ימבה טראנס',ימבה שפע, וכל האיחולים הטובים! חולה לך על הטוכעס <שלא שודר אף פעם במבוגרים> יאמי

יאממי כנסי כפרעעעע

תביאי לי מסן נו יאללה כפרה עלייך.. מבטיח לעשות לך עירום מלא במסן חחחחחחחח מרוקאיייייי אז מה אחי?? אתה לא נהנה אצלי בחדר?? אתה רוצה שאני אפשיט אותן?? חחחחחח בואנה אתה בן אדם בתול חרמן רצח אה?? רק מביא ביד כל היום.. האמת?? אתה מזכיר לי את עצמי בגיל 11 קיצור.. אם בא לך לראות זיונים.. תכנס לחדר אחר.. אצלי בחדר חוזרים בתשןבה.. חחח ויאמי מאמי.. את התחת שלי אני דוווקא כן מראה במבוגרים... אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה אנשים לילה טוב.. פרשתי למיטה!!!!

למעלה