דעות

Tatu4Taty

New member
דעות

רציתי לשאול מה דעתכם על הספר Grimoire for the Apprentice Wizard. רוב הביקורות שמצאתי אמרו שהספר מעולה, ומנגד היו בודדות שאמרו שהוא זבל מוחלט. הטענה העיקרית של השוללים היא שהכותב יותר מדי "הוזה וחולמני" (ממה שהבנתי הוא אפילו כתב שהוא הצליח "ליצור" חד-קרן אמיתי) ומנפח את הספר עם טריקים של קלפים (אוקיי, זה קצת מטריד). רוב התשובות לטענות האלה היא שזה הסגנון של המחבר ושהוא מאתגר את התלמיד. עוד פלוס רציני שמצאתי הוא שיש אתר שאמור להתלוות לספר ובו יש כמה ותיקים בתחום שעוזרים לאנשים. אני רוצה את הספר, אבל אני לא סגור על זה. מישהו קרא אותו כבר? מה אתם חושבים?

LiRs Lullaby

New member
אמממ....

אתה תמיד יכול לקנות את הספר, אם הוא לא יעיל, מקסימום יהיה לך שלל טריקים עם קלפים ביד, שזה גם משו
אם זה יעזור לך, אפשר לקבל ממך חד קרן ביומולדת הבא שלי, כאות הערכה?

RainBird

New member
הספר עצמו עולה הרבה כסף במיוחד אם הוא קונה את זה בארץ, או משלם חמישים דולר משלוח באמזון. וספר עם מידע לא איכותי יכול לגרום נזק לאדם שרוצה באמת להבין את המהות הרוחנית העמוקה של המאגיה- ולא להתקל בכמה שקרים ססגוניים שנכתבו על ידי מחברים עם דימיון מפותח מידי. לפעמים בספרים לא אכותיים מאגיה נשמעת כמו קטלוג הזמנה בדואר- אתה שולח ואתה מקבל, כשברור שהאמנות המאגית דורשת הרבה יותר מזה. ארדן.

RainBird

New member
כתבתי מאמר עם המלצות מסודרות של ספרים ועצות למתחילים. הוא במאמרי הפורום, ארדן.

RainBird

New member
לא קראתי אותו. המחבר זה אוברון לא? מאנשים שהכרתי ודיברתי איתם הבנתי שיש בספר הרבה בולשיט, והוא סטייל רייבנוולף. אבל אישית לא נגעתי בו. ארדן.

Tatu4Taty

New member
מוזר..

אז איך הוא הצליח לגייס כל כך הרבה סופרים מוצלחים אחרים שיעזרו לו גם באתר וגם בספר? לא יודע מה לעשות עם זה.

למעלה