דעות פוליטיות.

אם הבנאדם הדתי הזה

שאת כל כך דואגת לו ומגינה עליו יכיר במשהו שונה ממנו, שהבנאדם הדתי הזה עושה פסוק פסוק לפי מה שכתוב בתנ"ך היה רואה, שגם יש משהו שנקרא "ואהבת לרעך כמוך.." זאת אומרת שאם יבוא חייזר עם עשרים אצבעות בכל יד, שמונה עיניים פוזלות ואוזן אחת על הראש כמו אנטנה, הוא צריך להתייחס אליו בכבוד ולא לדקור אותו, לקלל אותו ולגנות את המעשים שלו. אם הדתיים היו מכירים בהומוסקסואליים ולא מתנגדים אליהם, הם לא היו צריכים לראות כמו שאת אומרת הומואים "מתנקנקים". אוקיי? אם לא היו תגובות כמו שאת הגבת וכולם! לא רק חלק מהאוכלוסיה הייתה מכירה בהם ולא סולדת מהם לא היינו צריכים להגיע למצב הזה. חוץ מזה, שני הומואים שמתמזמזים ברחוב וגבר ואישה שמתמזמזים ברחוב זה לא שונה לעיניים של ילד בן 4 שרואה את זה, מצטערת. ואני אפילו לא מתחילה להגיב על "ברור שלא ידבר איתו, הוא ערבי.. אם הוא רוצה לדבר איתו שיקח סכין"

MushrooMush

New member
את יכולה להגיב.. ואני יודעת שהתגובה שלךך

היא של אחד שחי בסרטים שעוד כמה שנים יהיה שלום בעולם והשמיים יהיו וורודים... כי אם ערבים אין מה לעשות זה רק במילחמות...!!!! ולפחות חייזר עם 7 עניים פוזלות מכבד את הדתיים.. ואת ירושליים

יודעת מה?

חלק מהסיבות שיש מלחמה זה בגלל אנשים עם צורת חשיבה כמוך.

חלק מהסיבות שיש נאציזם בעולם

היא אנשים כמוה. כן, גם היטלר חשב שעם יהודים לא מדברים - יהודים רוצחים. ותראי מה יצא מזה.

איך את יכולה להיות כל כך בטוחה?

ולמה את חושבת שאני חושבת ככה? אני לא בטוחה שיהיה שלום, אני שואפת שיהיה אחד כזה. וממש לא בא לי שמיים ורודים.

MushrooMush

New member
ואני לא רוצה מילחמה!!

אבל אין המ לעשותת!! אין דרךך אחרתת.. צריךך להרוס להם את הכל.. את כל הציוד.. את כל הנשק הגרעיני וכמה שיותר מהר כי זה הולך ומיתפתח...... ואני ממש ממש לא נהנת שזורקים עלניוו קטיושות אבבל אין מה לעשותת!!

ילדותית.

מצטערת להגיד לך, אבל זה מה שמשתקף ממה שכתבת. שאת ילדותית. אני בשוק מזה שכתבת בעולם שלך שאת בת 15, כי אני לא מאמינה שיכול להיות מצב שילדה בגילי תהיה כ"כ קיצונית וכ"כ בעד הרג ["להרוג כל מי שמתערב"]. מצטערת, זה דוחה אותי.

I am IRiTooSH

New member
אוקיי. דיון כ"כ נואש.

ריאתי הודעות של אחרים פה. ואני הולכת לחזק את העמדה שלהם. הייתי בסוף שבוע בישוב דתי. מפגש כזה של חילוניים ודתיים. ומה שהבנתי, שבשבילהם הדבר הכי חשוב וקדוש הוא יום שבת והתורה. אבל לפני הכל זה להיות בן אדם. ומה שאת עשית עכשיו, ממש סותר את זה. אפילו בן אדם דתי הרצה לנו על זה, שלפני הכל להיות בן אדם. הומו/לזבית זה לא דבר רע. מותר להם להיות כאלו, זכותם המלאה. אני לא אוהבת כ"כ אנשים שמתנהגים ככה, אבל עדיין זכותם. כמו שלכל דת מותר לקיים את המצוות שלה. ואם הם תמנהגים ככה, עדיין יכול להיות להם אלוהים, דת. ואני לא מאמינה בתנ"ך וכל הדברים האלו. אבל מאמינה שאני יהודיה ושיש אלוהים. אבל עדיין אני לא מתנהגת בקיצוניות בחברת האנשים האלו, אני מכבדת אותם.

fireyes

New member
סושי יין וכל המאומצים,אין לי כח אליהם

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? שלום עכשיו.אני ממש לא בעד להחזיר שטחים.זה מתחיל משטח קטנטן,לאטו לאט זה יגדל לכל ירושלים וזה כבר מוגזם..אנחנו לא צריכים לוותר על שטחים שהם שלנו מאז ומתמיד. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה?זו לא בדיוק דעה פוליטית,ולכן אני לא אתייחס לזה מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא?לא.כי אני לא מאמינה שאולמרט נבחר לראש ממשלת ישראל.אני עדיין מסרבת בתוקף להאמין לבחירות ההן.הידברות עם אסד תביא להחזרת הגולן שהוא שלנו,אנחנו כבשנו אותו ומאז הוא שלנו.לא צריך לוותר עליו כי אחרי שנחזיר אותו יש סוכוי שסוריה תפתח במלחמה.אני לא סומכת על הסורים. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע?לא,אין סיכוי.אני מאוד אופטימית מטבעי בדברים כאלה אבל אני בכנות חושבת שאין לנו סיכוי לשלום כל עוד הסכם צריך להיעשות בתנאים כמו החזרת שטחים מסויימים. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? הייתי בעד,ועכשיו אני קצת מתחרטת.מצד אחד ה"בעד"הזה בא בסה"כ מכוונה של לא להשאיר עשרה חיילים לשמור על שתי כבשים ומשפחה עם שבעה ילדים,זה לא תפקיד החיילים שלננו.הייתי בעד כי פחדתי לשלומן של המשפחות ההן ולא כי רציתי להחזיר שטח של ישראל כי כמו שכבר הבנתם,אני נגד החזרת שטחים. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר?לא.בכל עם יש טובים ויש רעים.יש רוצחים,אנסים,גנבים,עניים,מושחתים וממשלה שלא עושה כלום בערך.אני מאמינה שיש בהם טובים ולא מעטים,פשוט אלו שיוצאים נגד היהודים נראים לכל חזקים פי מאה מאלו שתומכים נלהבים בשלום.למתנגדים יש נשק,מה שלרוב אין. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים?באף אחד.אני תלמידה במגמת תקשורתולמדנו על הפן הפסיגולוגי והאנושי שבעניין.אדם מסויים שיראה שביבי בוכה או מלטף ילדים חסרי כל באיזה שוק נידח בת"א,ודאי ייזכה את אותו נתניהו בקול בודד שיכול להבטיח את מעמדו. הבחירה נעשית לאו דווקא ממניעים אידיאולוגיים ולהשגת מטרה מסויימת,אלא מהרגשות המתעוררים בצופי הטלוויזיה כשמתראיינים להם חברי כנסת שמתמודדים לראשות הממשלה. אם ברק טוען שהשתנה ואישה פתית מאמינה לו,כי הוא בדיוק התגרש או משהו כזה,היא תבחר בו. לכן,לסיכום חפירה שלי בשאלה זו,אומר לכם שקראתי את המצע של כל אחת ואחת מהמתמודדות בעיון רב(אני חושבת שאני היחידה) ואף אחת לא הבטיחה משהו שלא הבטיחו כבר קודם,אבל כמו כולם ברור שיאכזבו גם הפעם. קדימה הייתה הכי קרובה לאידיאולוגיה שלי,לפני שאולמרט נדחף במקום שרון.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהמ

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? שלום עכשיו. אבל... לא, לא למסור שטחים. שיסתדרו קודם בין עצמם. שיחיו אחד עם השני בשלום - רק אז, יוכלו לחיות איתנו. אז, אפשר להתחלק בשטחים. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? אין לי דעה. אני לא נגד מצעד הגאווה, כאילו... שיעשו מה שבא להם, אבל לא בירושלים. בשביל מה להכנס סתם למלחמה מיותרת? מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? כן, כמובן. למה כן? כי זה יכול להוביל לשלום...! אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? עדיין יש סיכוי לשלום. משיח עוד לא בא, הוא יגיע P: הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? הייתי דיי בעד. הייתי כיתה ו', הקשבתי לאמא שלי XD מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? מה פתאום. לא כל הערבים הם אנשי חמאס! אני לא מכירה ערבים אישית, אבל אני יודעת שיש ערבים מקסימים בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? אף אחד. תת רמה כולם

פוליטיקה

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? ארץ ישראל השלמה. תמיד האמנתי בזה, ואני תמיד אאמין בזה. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? בעד, בטח שבעד. כמו שכול קבוצה בחברה יכולה להביע את עצמה אני חושבת שגם לגייז מותר. אומנם יש אנשים שלא מסכימים אם הדעה שלהם אבל היי, אם כולם היום מכימים איפה הכייף במיעוטים? מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? לא. אני חושבת שהוא צריך למות כבר. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? לא. וזה לא פסימיות, פשוט תעשיית הנשק היא תעשייה שלמה. אם יהיה שלום רבים ימצאו את עצמם בלי עבודה\ייצרו הרבה נשק סתם. וכשיש כ"כ הרבה נשק אין מה לעשות איתו. אז מתחילים מלחמה. או שאם יהיו מובטלים לא יהיה איך להעסיק ארותם ויהיו יותר משפחות במצוקה ויהיה קשה לדאוג לכולם. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? נגד. אני לא חושבת שצריך להזיז אנשים מביתם רק כי יש סיכוי קלוש לשלום. והנה התוצאות פינו אותם לפני שנתיים. וקיץ אחרי זה התחילה מלחמה. אז לדעתי זה היה מיותר. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? כמובן שלא. ואני מקווה שהערבים לא חושבים שכול הישראלים אותו הדבר. אני מקווה שהם לא חושבים שכולם ימניים קיצונים שמאמינים שצריך להעיף אותם מהארץ. כי אנחנו כעם ישראל צריכים לדעת איך זה להיות בלי ארץ. איך זה שאין בית להיות בו. איך זה שכולם שונאים אותנו. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? אני לא יודעת. אבל אני בהחלט בטוחה שאולמרט לא הייתה הבחירה הטובה ביותר של העם.

עונה:)

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? -אני הכי שלום עכשיו. חלק מהחלקים בארץ אפשר להחזיר.. אבל גם - לא בהגזמה. מצידי שייתנו את יישובי עוטף עזה וכו'. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? -בגלל המתנגדים אני בעד. כי זה אומר שעוד לא מקבלים את זה כדבר נורמלי, וזה נורא. מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? -לא מבינה בעניין הזה כ"כ. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? -אפשר רק לקוות. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? -הייתי בעד. חשבתי שאולי זה ייתן משהו, אבל כנראה שלא. חבל. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? -ברור שלא כולם אותו הדבר. מה יש לי לחשוב עליהם? מה שאני חושבת על השווייצרים
בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? -לא יודעת. אני חושבת שבאולמרט. אין לנו כ"כ הרבה מועמדים ראויים, כן?

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? שלום עכשיו.. לא מאמינה ב"ארץ ישראל השלמה" ולמען האמת אני לא מאמינה שארץ ישראל שייכת לנו בכלל.. פעם עוד חשבתי על חלוקה.. אבל עכשיו? לא. לא מגיע לנו. צריך לרדת מהארץ. היא לא שלנו!. וגם אם לפני 2000 שנה היא הייתה שלנו.. למה מה קרה? הלכתם מפה לפני 2000 שנה, פתאום איזה הרצל ואיזה לייב פינסקר [ועוד..] רואים, וואי רע לנו פה, צריך למצוא מקום שיהיה לנו טוב. יופי. אז נבוא למקום הזה שבאיזה ספר ישן ששוכב בארון כתוב שהיה שלנו לפני כמה שנים טובות, נתיישב בארץ, לא נשים על אף אחד, לא יהיה איכפת לנו מי יושב פה וכבר בנה חיים.. פתאום באים ומעיפים אותם.. חצופים. זה כמו במקרה ההתנתקות כשהמתנחלים מחו על בדיוק מה שכתבתי כאן. וזה בצדק, אבל אותם היה חייב לפנות, בגלל שאחנו התחלנו את הבלאגן, ואנחנו צריכים לסיים אותו. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? להגיד את האמת הכי הכי הכי כנה? אני נגד. אני לא מבינה את זה.. [לא את ההומוסקסואליות.. את המצעד..] אני לא יוצאת בחוצות ומפגינה על זה שאני סטרייטית. או נגיד שאני די שמנה, אני לא יוצאת ומפגינה על זה שאני שמנה ואנשים לא מקבלים אותי ועושים לי עוול.. לדעתי, כשהם עושים את המצעד הזה, הם בעצם מבדילים אותם מהשאר, הם גורמים לעצמם להיות שונים, שהמטרה של המצעד בעצם הפוכה.. אז אני לא מבינה. אבל הומואים\לסביות וכאלה? אני מקבלת.. כאילו, אין לי מה לקבל.. יש לי חברה לסבית שהיא בדיוק כמוני [הפלא ופלא!] יש לה עיניים, אוזניים, לב וזה:] מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? כן. כי הוא צריך.. אין לי כבר כח לכתוב.. אבל בקצרה- צריך לנסות להתגבר על כל מכשול שיעזור בהבאת השלום.. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? בוודאי שיש סיכוי! מה שכתבתי בסעיף הראשון בהחלט מסכם את הנושא, אבל בתור התחלה, אפשר להתחיל להחזיר שטחים.. צריך לחזור לפחות עד לקווי 67'.. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? בעד. כבר פירטתי על זה למעלה.. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? ברור! כולם אותו דבר! אותו ד ב ר. אותו דבר כמוני, אותו דבר כמוך.. אולי לא כולנו בעלי אותן דעות ואותן מחשבות, אבל ללא ספק כולנו בנויים מאותם יסודות.. יש ערבים שמחשבותיהם זהות לשלי, שמחכים שהשלום יגיע ומשתדלים לפעול לטובתו.. ויש חלק שדעותיהם דומה לימין הקיצוני שלנו, רק אצליהם.. אבל זה רק לא שחור ולבן.. יש עוד צבעים.. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? אף אחד.. לא היה מנהיג מספיק ראוי בעיניי.

למעלה