דעות פוליטיות.

sweet shir

New member
דיייייי חח אל תהרסי לי את הסיבה היחידה שבגללה

אני מקשיבה בשיעורי תנ"ך
דוד/יהונתן33>

(אל תשאלי מה אני עושה ערה בארבע בבוקר)

כן ,זה מה שאמרתי. הדתיים מפרשים את זה כהאהבה אחרת, חילונים מפרשים את זה כאהבה שיותר טובה משל נשים, כלומר אהבת גבר לגבר.

crazysapir

New member
יוי יוו תקישבו לי אתם חתיכת אהבלים ובחיים אל

הוא תמיד מסברי נלו דברים. וזהממש לא ככה אתם רואים א זה בעין חילונית אני בתור בחורה מסורתיה, ולמדתי בבצפר בנים בנות דתי, ושדוד הלך אמר את זה הוא לא התכוון בצורה כזאת, חס וחלילה זה ממש לא ככה(אני יסביר בהמשך) תקשיבו אני יסביר לכם, שמעתי שיחה של 2 בנות דתיות(באוטובוס) מדברות על כל העיינין הזה ולדעתי הם צודקות. מבחינת תורה זה אסור , אסור בהחלט!! כל העיניין שהם אוהבים את אותו מין שלהם זה בגלל יצר הרע, אז למשל לי לך וכו' יצר הארע שלנו כמו שאומרים זה נגיד לסוע בשבת ,לראות טלוויזיה וכו'.. וגם יש יצר הרע לאהוב את אותו מין שלך ולעשות איתו "דברים"(קס בלה בלה בלה וכל השטויות האלה) אז למשל לי אין לי את היצר הזה כי כנראה שאם היה לי אותו, לא הייתי יכולה להתרחק ממנו, אז למשל לי ה' נותן את יצר הרע לראות טלוויזיה כי אני יכולה אם אני ירצה לשמור שבת וכו'(לדוגמא) הכוונה היא כמו שהבנתי, שה' נותן לנו נסיונות מיצר הרע (כמו ללכת צנוע,לשמור שבת וכו) ואנחנו אם נרצה נוכל "לנצח" את יצר הרע,לעבור אותו וכן לשמור שבת לדוגמא. אבל אנחנו(הכוונה לאלה שלא הומואים או לסביות) כנראה לא יכולים לעבור את המכשול הזה ,שלשכב וכו' עם אותו מין כמו שלנו ועכשיו למה שכתבת על דוד המלך,(שזה היה הדברים אחד הדפוקים ששמעתי) כאילו מה עבר עלייך זה דוד המלך) אוקיי: דוד המלך לא אמר את זה מתוך אהבה , הוא אמר את זה מלהראות שהריי גבר אוהב נשים(בצורה משמעותית) הריי בן שרואה נערה\אישה יפה זה מאוד משפיע עליו גבר שהוא מאוהב באישה , זה אהבה מאוד גדולה פה הוא מראה ליונתן(חברו הטוב) שהוא אהב את יונתן בתור חבר, אהבת חברים מאוד מאוד גדולה, יותר מאשר אהבה גדולה שלו לנשים אלה לחבר טוב יש לו אהבת חברים יותר גדולה קפיש??? מי שעדיין לא הבין אין לי בעיה להסביר שוב

טוב את אומרת את זה בתור מישהי דתיה.

אני מאמינה שזאת אהבת גבר לגבר, במובן המיני. וכן, דוד המלך. יואו. עזבי שבתנך יש מלא ניגודים וזה וחצי מהדברים שלך לא הבנתי לא יודעת למה... בכל מקרה, אני לא מאמינה שמישהו יכול להתנגד לנטיה המינית שלו. ועזבי אין לי כוח להכנס לוויכוחים על זה... וזאת נועה, הרים של פחד, מירב הייתה אצלי אז עוד לא יצאתי מהמשתמש שלה והתחלתי לכתוב ורק אחר כך ראיתי שזה המשתמש שלה.

../images/Emo42.gifסליחה שאני מתערבת אבל

לדעתי דוד ויונתו ממש לא הומואים. [ואין לי בעיות עם הומואים!] לא הכל חייב להיות קשור למין, יש דברים שמעבר לזה.

MushrooMush

New member
מזה מה אכפת לי מהתנ"ך!?!?!?!?!?!?!..

את רצינית.. תיסלחי לי אבל אם א מחשיבה את עצמך יהודיהה.. ולא אכפת לךך מהתנ"ך אז......... את לא רוצה אל תגורי בירושלים... ירושלים זאת ע-י-ר ה-ק-ו-ד-ש ..... את לא יכולה לבוא ולהגיד זהוו שלא יהיה דתיים הם מפריעים לי.. אני חושבת שצריך לחיות איתם בשלום... אבל אם זה כבר אמור להפריע למישהו אז זה אתם להם.... ולא הפוך....

סליחה?..

מה זאת ההתנשאות הזאת? אני יהודיה כי זה הלאום שלי, וכי ההורים שלי, וזה שאני לא מאמינה באלוהים של התנ"ך וכל זה, לא אומר שאני לא יהודיה, אז מה אני בלי דת? ואוו, אני שונאת אנשים שאומרים את זה. לא אמרתי שכולם מפריעים לי, אלא חלקם. אנחנו מפריעים להם? אני גם חושבת שצריך לחיות בשלום, שאף צד לא ינסה לשכנע אחר, שאף צד לא יכפה על אחר. הבעיה שהם כופים. יותר מידי. ומנסים לשכנע כל הזמן אנשים אחרים(למשל, חרדי שהתיישב לידי באוטובוס והתחיל לזיין לי את השכל.)

crazysapir

New member
הוא לא כפר עלייך הוא הסביר לך את בכלל יודעת

מזה לכפור? לכפור זה להכריח אותך

crazysapir

New member
לא אמרתי שאמרת שהוא כפה עלייך התכוונתי

שהוא ניסה לדבר איתך ולהסביר לך בתור אחת לא דתיה, כי הריי מניסיון לא מתים והוא בא אלייך בצורה חיובית ,יפה, אז למה לכלכלך ולהגיד שהוא זזין לך ת'מח נו פסדר גמאני לא באתי ממשפחה יהודיה,אז.. זה לא אומר שאני צריהכ לזלזל באנשים שלא עשו דבר רע

תקשיבי,

את בכלל יודעת מה הוא אמר לי שאת אומרת שהוא ניסה לדבר איתי ולהסביר לי? אין לך מושג מה הוא אמר לי. והוא עשה דבר רע מאד.

אוף, הצפתי את הפורום אבל...

ככה, היה לי לפני שבועיים בערך מבחן בתנ"ך, ולא למדתי כל כך אז באוטובוס חזרתי על החומר וקראתי בתנ"ך(יצא אשליה שאני מתפללת.) האוטובוס היה ריק לגמרי, אני ישבתי ליד החלון, ודוס אחד התיישבת לידי(בן 40 בערך אני משערת.) ואמר לי(ואני אומרת בערך אני לא זוכרת מילה במילה.) 'באיזה זכות את מתפללת שמאלנית מניאקית.'(יש לי שרשרת פיס, וכנראה על זה הוא הסתמך.) אז אמרתי לו 'סליחה?' ואז הוא ענה 'באיזה זכות את קוראת בתנ"ך? כשאת לא מאמינה באלוהים, ואוהבת ערבים, כופרת אחת, תתביישי!' רציתי נורא לקום, כי מאנשים כאלה לימדו אותי להתרחק, אבל בגלל שישבתי ליד החלון לא יכלתי לקום. הוא אמר 'אז את בטח לומדת לבית ספר, אז ללמוד בבית ספר תנ"ך כן? ולהאמין באלוהים לא?' ממש התחשק לי להתווכח איתו, אבל הגיעה התחנה שלי אז פשוט הצלחתי איכשהו לקום. בקיצור, אנשים כאלה אני לא סובלת.

crazysapir

New member
את צודקת..ממ אבל

לפי איך שזה נראה לי: בגלל אותו בנאדם חוצפן אאת מכלילה את כל החרדים ככה...כי בני אדם כאלה.. כהה אבל את צודקת ב100% אין לו זכות לדבר אלייך ככה, אני פשוט מכירה למשל אח שלי הוא חזר בתשובה, ואת לא מבינה מאז שהוא חזר בתשובה(והמשפחה שלי לא דתיה) הוא נהיה יותר כזה נשמה טובה וכו' (הוא בן 25) ,למרות שגם לפני כן , אבל עכשיו הוא נראה כמו מלאך כזה..אויש נאי מאוהבת באח שלי XDD

דנטל

New member
בולשיט לקשר את התנ"ך ליהדות

הקישור שלך ברור לי, שלא תחשבי אחרת, אבל אני יהודיה גם בלי שיהיה לי אכפת מהתנ"ך. אנטישמים ירדפו אחרי בלי בכלל לברר איתי מה דעתי על התנ"ך, כי זה פשוט לא מענין ולא סותר את היותי יהודיה.

בתור בת להורים דתיים, אני אומרת לך שאת צבועה.

מילא אני, אני לא מאמינה בשטויות האלו של הדת. אבל את מעזה להגיד שלהדליק אור זה פחות גרוע מלהיות הומו? תסלחי לי, אבל את מדברת שטויות. בחיים לא שמעתי דבר כ"כ מטומטם. אני לומדת בבית ספר דתי, ושתדעי לך שאין דבר גדול יותר לדת מקדושת השבת. רק פיקוח נפש הוא מעל השבת. אז תעשי לי טובה, ואל 'תזייני את השכל'. אל תתחילי עם "בתורה כתוב" כשכתבת בפירוש שאת מחללת את השבת. את במילה אחת: צבועה.

למעלה