יוי יוו תקישבו לי אתם חתיכת אהבלים ובחיים אל
הוא תמיד מסברי נלו דברים. וזהממש לא ככה אתם רואים א זה בעין חילונית אני בתור בחורה מסורתיה, ולמדתי בבצפר בנים בנות דתי, ושדוד הלך אמר את זה הוא לא התכוון בצורה כזאת, חס וחלילה זה ממש לא ככה(אני יסביר בהמשך) תקשיבו אני יסביר לכם, שמעתי שיחה של 2 בנות דתיות(באוטובוס) מדברות על כל העיינין הזה ולדעתי הם צודקות. מבחינת תורה זה אסור , אסור בהחלט!! כל העיניין שהם אוהבים את אותו מין שלהם זה בגלל יצר הרע, אז למשל לי לך וכו' יצר הארע שלנו כמו שאומרים זה נגיד לסוע בשבת ,לראות טלוויזיה וכו'.. וגם יש יצר הרע לאהוב את אותו מין שלך ולעשות איתו "דברים"(קס בלה בלה בלה וכל השטויות האלה) אז למשל לי אין לי את היצר הזה כי כנראה שאם היה לי אותו, לא הייתי יכולה להתרחק ממנו, אז למשל לי ה' נותן את יצר הרע לראות טלוויזיה כי אני יכולה אם אני ירצה לשמור שבת וכו'(לדוגמא) הכוונה היא כמו שהבנתי, שה' נותן לנו נסיונות מיצר הרע (כמו ללכת צנוע,לשמור שבת וכו) ואנחנו אם נרצה נוכל "לנצח" את יצר הרע,לעבור אותו וכן לשמור שבת לדוגמא. אבל אנחנו(הכוונה לאלה שלא הומואים או לסביות) כנראה לא יכולים לעבור את המכשול הזה ,שלשכב וכו' עם אותו מין כמו שלנו ועכשיו למה שכתבת על דוד המלך,(שזה היה הדברים אחד הדפוקים ששמעתי) כאילו מה עבר עלייך זה דוד המלך) אוקיי: דוד המלך לא אמר את זה מתוך אהבה , הוא אמר את זה מלהראות שהריי גבר אוהב נשים(בצורה משמעותית) הריי בן שרואה נערה\אישה יפה זה מאוד משפיע עליו גבר שהוא מאוהב באישה , זה אהבה מאוד גדולה פה הוא מראה ליונתן(חברו הטוב) שהוא אהב את יונתן בתור חבר, אהבת חברים מאוד מאוד גדולה, יותר מאשר אהבה גדולה שלו לנשים אלה לחבר טוב יש לו אהבת חברים יותר גדולה קפיש??? מי שעדיין לא הבין אין לי בעיה להסביר שוב