דעות פוליטיות.

דעות פוליטיות.

כן כן אכן היה כזה שאלון לא מזמן אבל לא היו חפירות, וחבל. ובלי קמצנות במילים... :) אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? ותקשיבו לאנשים אחרים, ולמרות שאולי יהיו מזה וויכוחים, אל תגררו את זה למקומות אחרים ותלמדו להקשיב למה שאנשים אומרים לכם ולנסות להבין, גם אם הדעה שלכם שונה משלהם. אפשר להגיב על דברים שלא מסכימים איתם, כמובן, בשביל זה יש פורום. אבל לא צריך להגרר לריבים מיותרים.

crazysapir

New member
my opinion../images/Emo13.gif

כן כן אכן היה כזה שאלון לא מזמן אבל לא היו חפירות, וחבל. ובלי קמצנות במילים... :) אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? אני נגד להביא שטחים, כי זה לא באמת עוזר , למה הם מקיימים את מה שהם אומרים, למה אחארי שהבנו להם את כל השטחים היית מלחמה, אי אפשר לבטוח במילה שלהם, אי אפשר להאמין להם. הם בבטיחו שלום אם נביא להם שטחים, ואיפה שלום?? לפי דעתי אם מביאים שטחים אז לפחות שיהיה שלום! כי אני אישית לא רואה שלום..מסכנים אלו שפינו אותם סתם, אם כל הסבל שלהם. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? מממ...לא נגד כל עוד זה לא מפריע לאנשים, למרות שמשהו פה הסביר לי ואני מבינה אותם, אבל אם זה עושה בלאגן , והם עצמם יכולים להפסיק אותו ולא לעשות באותו מקום את המצעד , אז למה לנפח?? לא הבנתי את זה למה...אבל מי אני שתדבר אני לא לסבית אז אני לא יכולה לשפוט. אבל אם זה מפריע לאנשים וזה עשה מה שזה עשה כל המצעד הזה בירושלים אז עדיף כבר שלא יהיה שם. מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא?אוחח זה אותה תשובה כמו הראשונה, לפי דעתי זה כמו לדבר לקיר. הם אטומים , אי אפשר להאמין להן.וזה לא מקרה ראשון . אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע?מממ כה יש מצב. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? מממ אם זה היה נגמר בשלום באמת, אז אני בעד. אבל זה לא מה שקרה ומסכנים האנשים אמאאא איך הם בכו, אני ממש מרחמת עליהם, כי זה לא עזר בשיט. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר?ממש לא!!! ממש ממש לא! תראו הרבה אנשים אומרים ערבים כאלה וערבים כאלה, אבל זה רק העברים אלה ששונאים אותנו, אותם ערבים מראים אותם בטלוויזיה .לא כולם שונאים אותנו. וזה הדדי. הם רואים את היהודים ששונאים אותם, ואז אין אהבה בין העמים כ"כ 3>> לפי דעתי יש המון ערבים טובים. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים?אנאערף...

עונה

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? א"י השלמה בעד .. בלי לתת חלקים מהארץ .. ואם הם רוצים שלום בלי לקבל כלום אז אין לי בעיה עם זה .. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? אין לי דעה בזה .. כבר מספיק הגבתי על זה בשירשור שהיה על מצעד הגאווה מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? שידבר והפוצף אותו בדרך ..
מה יעזרו הדיבורים? תכלס הם רוצים ת'ארץ הזאת .. והם לא יפסיקו עד שהם יקבלו את זה .. ואולמרט הדפוק הזה עוד רוצה לתת להם חלקים מהארץ .. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? לא הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? נגד .. לפנות באכזריות אנשים מהבית שלהם .. וזה עזר במשו!? לא .. אז הייתי נגד וגם עכשיו אני נגד מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? לא .. אבל אני שונאת את רובם .. את כל אלו שרוצים להרוג אותנו .. בא לי גם להרוג אותם .. אני לא מבינה עדיין איך אפשר לחנך ילדים קטנים שיהודים צריך להרוג ושמי שמתאבד זה מביא כבוד למשפחה .. פשוט לא תופסת את זה .. צריך להרוג אותם אחד אחד .. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? באפחד

2eye

New member
ארץ ישראל ../images/Emo47.gif

אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? אני מאמין שאפשר לתת חלקים מהארץ (אישית, אני נגד החזרת הגולן ספציפית), אך לא בזמן הזה, כשאיראן מחמשת את כל המסביב שלנו. אם ניתן את הגולן ואיראן תכריז מלחמה - לא כדאי... ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? תנו לי סיבות לנהיות נגד...לי אין משלי... מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? אפשר לדבר, אבל לא להחליט החלטות שלא יהיה אפשר להתחרט... אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? יש מצב שהוא יגיע, אבל לא עכשיו, כשאיראן משתדלת כ"כ להחדיר בעולם הערבי את הרעיון הלא-חדש של "לשלוח אותנו לים" הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? בעיקרון כן, אבל בדרך אחרת.... מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? ממש לא, למרות שיוצר מהשאלון שאני ימני, אני דווקא די שמאלני, אני סבבה לגמרי עם ערביים. ערבי = ככל אדם (אני מכיר כמה והם אחלה בני אדם) מחבל = לא! בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? לא יודע בדיוק...

טוב, אני אענה לעצמי. אבל זה ממש (!) ארוך.

אני מאד מאמינה בשלום, זה הדרך היחידה שלנו לחיות, וממש לחיות, לא רק לשרוד בין אסון לאסון. התחלתי נורא להתעניין בפוליטיקה לפני בערך שנה, בעיקר בזכות אמנים מסוימים ואנשים שהיו בחיים שלי, לפני זה פוליטיקה לא ממש ענינה אותי, ואני מאד שלמה עם מה שאני אומרת... אנחנו חייבים לעשות הכל, הכל, כדי שיהיה סיכוי לשלום, אנחנו לא יכולים להמשיך לחיות ככה. אנשים נהרגים ועד שלא ננסה הכל, זאת אשמתנו. אנחנו חייבים לוותר על שטחים ועל הגולן ועל שטחים שכבשנו ושהיה שתי מדינות לשני עמים. אולמרט חייב לדבר עם אסד, אסור לו לוותר על זה. אני חייבת לצטט משפט מהנאום של דוד גרוסמן בערצת רבין השנה, כי הוא כל כך נכון. (נאום מדהים!) "בדיוק כפי שיש מלחמת "אין ברירה" יש גם שלום של "אין ברירה". כי כבר אין ברירה. אין ברירה לנו ואין ברירה להם. ואל שלום של "אין ברירה" צריך לגשת באותה נחישות ויצירתיות כפי שיוצאים למלחמת אין ברירה. כי אין ברירה. ומי שחושב שיש ברירה, או שהזמן משחק לטובתנו, אינו תופס את תהליכי העומק המסוכנים שאנחנו כבר בעיצומם. ובכלל, אדוני ראש הממשלה, אולי צריך להזכיר לך שוב שאם מנהיג ערבי כלשהו שולח איתות של שלום, ולו הקל והמהוסס ביותר, עליך להיענות לו. עליך לבדוק מיד את כנותו ואת רצינותו. אין לך הזכות המוסרית שלא להיענות לו. אתה חייב זאת למען אלה שמהם תדרוש להקריב את חייהם אם תפרוץ מלחמה נוספת. ". תקשיבו, זה נאום כזה מדהים ואם מישהו ירצה אני אתן ממנו עוד קטעים כי שמרתי אותו. הוא כל כך צודק (דוד גרוסמן), ואולמרט חייב לפנות לאסד ולדבר איתו, ולתת לו הסכם שרק כזה שרק אחרי כמה שנים אסד יקבל את הגולן. זה כל כך חשוב. אני חושבת שנורא קשה להאמין בשלום כי אנשים כבר מתיאשים מזה, אבל אסור לוותר. צריך להביט באנשים שמעבר לחמאס ומעבר לארוגני הטרור, שהגורל שלנו קשור בגורלם אם נרצה ואם לא. הם השותפים שלנו ואיתם אנחנו צריכים לחיות. הם חיים באותו חיים כמונו, וצריך להציע להם אסכם שהוא המקסימום שכל צד יכול ומסוגל להתפשר. אני ממש לא חושבת שכל הערבים אותו דבר, זאת מחשבה שגויה מן היסוד כי זאת כזאת הכללה וזה ממש לא נכון בשום תחום, כי כל אדם הוא שונה. יש המון פלסטינאים שרוצים שלום בדיוק כמו אנשים אצלנו. הייתי בשבת הקודמת בהפנינג ישראלי-פלסטינאי למען השלום, והיו דווקא יותר פלסטינאים מישראלים. היה מעט אנשים אבל האנשים שהיו כן האמינו ורצו בשלום והעדיפו לוותר על וויתרים כואבים למען הסיכוי לשלום.

המשך.

קודם כל עוד קטע קטן מהנאום של גרוסמן, הוא ממש נכון ושכחתי להוסיף אותו. "ולכן - אם הנשיא אסד אומר שסוריה רוצה בשלום, גם אם אינך מאמין לו וכולנו חשדנים כלפיו, עליך להציע לו פגישה בו ביום. אל תחכה אפילו יום אחד. הרי כשיצאת למלחמה האחרונה לא חיכית אפילו שעה. הסתערת בכל הכוח, בכל כלי הנשק, בכל עוצמת ההרס. " ולהמשך מקודם. הייתי בעד ההתנתקות, כי כמו שכבר כתבתי, צריך לעשות כל דבר בשביל סיכוי לשלום, גם אם הוא לא מצליח. וכן, אני הייתי מוכנה לעזוב את הבית שלי בשביל שיהיה סיכוי, אפילו הקל ביותר, לשלום. לסיום, כי די כתבתי מה שהיה חשוב לי לומר אבל אני בטח עוד אגיב לאנשים אחרים ואז יהיה עוד קצת מהדעות שלי, אני אסיים במצעד הגוואה. אוקי, זה ממש חשוב. גם בכללי ובעיקר בירושלים. הדתיים הם לא היחדים בירושלים, ועיר קדושה? כן, מה לא קדוש בהומוסקסואלים? הם בדיוק כמו כולם. הם חלק מהעם שלנו, הם חלק מאתינו וזכותם לצעוד איפה שהם ירצו. והמצעד עצמו ממש חשוב, כי יש טענות ש"אני לא הולך לצעוד שאני סטרייט", זה כזה שטויות. אבל ממש! כן, נכון, כשלהומוסקסואלים יהיו זכויות כמו של סטרייטים גם הם לא יצתרכו לצעוד. כל עוד זה לא ככה (וזה ממש לא ככה), הם חייבים לצעוד. זהו. נראלי. פיו כמה כתבתי. :)

אני ממש לא מסכימה איתך.

אני יודעת שזה לא פורום פוליטיקה אבל אני הרגשתי שאני חייבת להגיב לך על התושבה הראשונה שלך. אוקיי קודם כול, כמו שתכלי לקרוא אצלי בתשובות, שלום זה לא מה שיעשה טוב למדינה הזאת, כלל וכלל לא. שלום זה אומנם דבר חיובי... ותמיד טוב שיש שלום. אבל תחשבי שניה על עובדים במפעל לנשק. מה יקרה להם כשיהיה שלום? את יודעת כמה עובדים יש? כמה מפעלים יש? כשיהיה שלום כולם יהיה מובטלים. ואז המדינה תשקע כי לא יהיה לה מספיק כסף לממן את המשפחות האלה שאין להם עבודה עכשיו. יהיו כ"כ הרבה משפחות מתחת לקו העוני. או שיש את האפשרות השניה במצב של שלום, שימשיכו לייצר נשק. ואז יוצר מצב שיהיה יותר מידי נשק, ולא יהיה לנו מה לעשות עם כול הנשק. (אגב ככה גם התחילה מלח"ע2 להיטלר היה יותר מידי נשק כי הם היו במצב של שלום, היטלר חשב מה לעשות עם כול הנשק, ומכיוון שהוא לא אהב את היוהודים הוא החליט להשמיד אותם, כן חולני אבל נכון) ואז תתחיל מלחמה שוב. ואז מה השגנו בשלום? כלום. לכן אני חושבת ששלום לא יהיה אבל בהחלט אם נגיע למצב של שביתת נשק לכמה זמן זה יהיה נחמד. אני מצטערת אני לא רוצה שום ויכוח פוליטי, זכותך לחשוב מה שאת רוצה. פשוט רציתי להציג בפנייף את הצד הזה, סתם עוד חומר למחשבה. שיהיה לך שבוע מקסים..^^

כי ביקשת[!]

אבל אין לי כוח להתעמק, אני תשושה. אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? שלום עכשיו, כל דבר שיעזור לקדם את השלום ורק בתנאי שזה באמת יקדם ולא סתם, אני בעד. ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה? בעד כמובן, לכל בן אדם יש זכות להפגין, ובמיוחד למיעוט שהארץ לא מתחשבת בהם, הם צריכים להפגין על זכויתהם. למשל על חתונה, שלא מאשרים להם.(וברוב הארצות כבר מזמן מאשרים.) מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא? כמובן שכן, כל תהליך שיקדם שלום הרי שצריך לדבר עליו. וחוץ מזה אני באמת חושבת שזה פתרון טוב ההצעה שהוצעה פה. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע? אני לא בטוחה שיהיה פה שלום, הצדדים לא מתפשרים... וזה מצב בעייתי. אבל אני נורא מקווה שאנשים יבינו משני הצדדים מה נכון ומה יעזור. הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? בעד! אני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות במקומות שלא שייכים לנו, כן הם כבשו וזה סתם טיפשי לגור שם בכוח. מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר? מצד אחד כן, אנחנו בני אדם ולכן אנחנו שווי זכויות. אך מצד שני כל בן אדם שונה מן האחר, ולכן לכל אדם ואדם (גם בתוך הערבים) יש תכונות שונות, משפחה שונה, והכל שונה ואף אחד הוא לא כמו איש אחר. בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים? בבחירות של המפלגות? במרצ.

MushrooMush

New member
אני עונה

כן כן אכן היה כזה שאלון לא מזמן אבל לא היו חפירות, וחבל. ובלי קמצנות במילים... :) אז מה אתם אומרים? ארץ ישראל השלמה? שלום עכשיו? לא.... מממש מממש מממש ממממשש לא.. אני בעד מילחמה בלי רחמים.... להרוג את כל מי שמיתערב.. ובלי להקשיב לאמריקה על "פישעי מילחמה" כשלהם יהיה איום אטומי מהאירינים ניראה אותם ובעד מצעד הגאווה? נגד? למה?נגד... מיתעד הגווה.. למה .... כי הם חולי נפש. והם עושים את זה בכונה... מה הקטע של למה ילדים ואנשם ברחוב צריכים להיסתכל על אנשים חצי ערומים מיתקנקים בייחד..?!!?!?!!?!??? ועוד דתיים?!! ההומואים יודעים שזה מפריע אז למה בכוונה??!??!!!??!?!?!??!?!??....... מאמינים שאולמרט צריך לדבר עם אסד? למה כן? למה לא?לא..... כי הוא ערבי.. אם הוא מדבר איתו..אז שיקח בדרך סכין.. אתם חושבים שעדיין יש סיכוי לשלום? שמתי שהוא הוא באמת יגיע?הוא לא יגיע בחיים.. כי גם שעשינו איתם שלום זה לא היה שלום.. אז... הייתם בעד ההתנתקות? נגד? למה? נגד.. זה לא עזר וניהה יותר גרוע.. בשדרות. וגם עכשיו יצאענ כאיול מפסיים וזה מחזק את הערבים.. וגם נהרסו מלא מלא בתיםם ומישפחות..... ומלא כסףשל המדינה...!!! לא חבל..?!?!?!? וזה לא עז.. ועכשיו אנשים שגרו בוילות עם בריכה גרים בכאילו בתים!!! זה ניראה למשיהו הגינוי?!?!?!?!? מה אתם חושבים על הערבים? חושבים שכולם אותו דבר?כה..!!!! בבחירות הקודמות, במי הייתם בוחרים אם הייתם יכולים?ברוסי ההוא.. אממ שחכתי איךך קוראים לו.. אמא אמאמאממממ ליברמן ניראה לי קוראים לו....!! לא משנה קיצר.. היתץי בוחרת בו.. לפחות הוא רוה לעשות משהו בעניין הביטחוני.. ואם לא אז בליכוד..לא בעצם לא הייתי בוחרת בליכוד......... עזבו.. לא היתי בוחרת ותקשיבו לאנשים אחרים, ולמרות שאולי יהיו מזה וויכוחים, אל תגררו את זה למקומות אחרים ותלמדו להקשיב למה שאנשים אומרים לכם ולנסות להבין, גם אם הדעה שלכם שונה משלהם. אפשר להגיב על דברים שלא מסכימים איתם, כמובן, בשביל זה יש פורום. אבל לא צריך להגרר לריבים מיותרים. -------> צודק..... ולא חסתכי במילים =} {נניראה לי ששמתם לב}

וואי, את רצינית?

אני לא מאמינה שכתבת את זה, וזה נראה כל כך קיצוני, כאילו שמישהו כתב את זה בצחוק. זאת כזאת תגובה מזעזעת! באמת. מה זה?! את רוצה מלחמה? WTF?! אף אחד לא רוצה מלחמה, לא ימניים ולא שמאלנים (שהכרתי בכל אופן, יש כאלה שמעדיפים מלחמה על פני וויתורים אחרים אבל מישהו שפשוט רוצה מלחמה?). מצעד הגאווה, על מה את מדברת? הדתיים הם לא היחידים בירושלים... ואולמרט לא צריך לדבר עם אסד כי הוא ערבי? וואלה, לא שמנו לב... אני לא אתחיל לסתור את הטענות שלך פשוט כי זה יותר מדי כזה... כאילו, מה? רק אני הייתי בשוק? חח.

את ממש לא היחידה שהייתה בשוק,

אני לא חושבת שהיא צינית, ואם כן זה נוראי. אני באמת מזועזעת שיש אנשים כאלה.:S.

MushrooMush

New member
אוקאא.... אני בהלםם מאנשים

שהם חושבים... שאפשר לדבר אם ערבים..!! ואת ידועת מה אני גרה בקירית שמונה.. בויודק ינפי שעה נפלו בין 2-4 קטיושות לא בידיוק שמתי לב.... אבל זה ברורו שבישביל להשתיק את האיום האירני צריך מילחמה... {אני מקווה שזה בורור לך!!!!} וכןן!!! הדתיםם... הם חלק גדול מירושליםם.. וגם אם לא הייו שם דתיים.... למה אניי{למשל} צריכה לעבור ברחוב.. וליאות.. קבוצה של נערים.. וסליחה על הביטוי... הם חולי נפפשששש!!!!.... מיתמזמזים זה עם זה !??!?!?! ועוד צועקים!?!? למה מי הםם ביכלל!?!?! אני בימקומם יושבת במיקלטט שותקת כל החייםש לי... זה ממש בושהה שבממדינה יהודית יש הומואים!!!! ולא נדבר על ירושליים.. ואני גידי לך את האמת... לפניי שנתים אל היה לי בעייה עם הומואים.. פשוט בשתניים אחרונות התחלתי ליראות כמה רעש הם עושים...!!!!!!!! עזבו את זה בתור אנשים רגילים זה לא יפה ... לעשות רעש ולהיות חצי ערומים ליד תדיים.. וגם ליד אנשים רגילים....!!!!! תחשבי אמא שהולכת ברחוב.. ויש לה ילד בן 4 והוא מיסתכל על הומואים.. מיתשקים על משאית... ערום!!!! אם זה נירא לך הגיוניי.. לי אין מה להגיד לךך!!

וואי תקשיבי,

את באמת באמת באמת חושבת שהומאים הם חולי נפש?! באמת חושבת שזה בושה שיש במדינה "יהודית" הומאים?! למה הם לא יהודים? הם לא בני אדם? מה בדיוק הבושה פה? שהם לא אוהבים את המין ההופכי כמוך? אני באמת אשמח אם תסבירי לי.

MushrooMush

New member
אני יסביר לך

זה בושה שכתוב בתנ"ך שאסור..{ועכשיו תגידו לי למה את לא נוסעת בשבת את לא מדליקה אור.. אז זהו שאני כה} אבל זהה יורת גרוע מלהדליק אןר בשבת..... ובוא נדבר שבירושליםם...{למי שלא יודע זההעיר הקדושה =של ישראל } אני לא יודעת מה איתך אבל אם ירושליים זה העיר הקדושה שלנוו.... אז לא כל דבר במדינה צריך להרוס ולחלל.... ולי יש שאלה אליךך.. את קראת מה שכתבתי מיקום?!?!??.. בנאדם דתי הולך ברחוב עם הילדים שלו.. זה הבית שלו... הוא צריך להיסתכל על הומואים.. מיתנקשיםם ביחד.. בעיר קדושה.. חצי ערומים?!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? וילכו לפינה שלהם ויעשו שם אורגייה.. ממש לא מענין אותי המ הולך איתם..... פשוט לא בירושליםם.. ל]ני דעתי מה שהדתיים עושים זה כלום למה שאני הייתי עושה אם הייה לי את הכוח לעשותתת.... מיצידיי שישפכו שם.. דמים.. אבלל קצת טיפה של כבוד...!! הם לא ביקשו הרבה רק לא בירושלים מה הבעיה!?!?!

טוב אז ככה,

להיות הומו זה לחלל את הקודש? למה? איפה כתוב בתנ"ך שאסור? ומה אכפת לי מהתנ"ך, אנחנו בחברה מודרנית, חדשנית, ולכל אחד יש זכות לאהוב את מי שהוא רוצה. אה, ולראות בן ובת מתנשקים זה בסדר? מה ההבדל? ולראות בן בלי חולצה, ובת עם מחשוף אבל שהם יתנשקו זה בסדר? אני לא חושבת שיש הבדל. יכול להיות שהם לא צריכים ללכת חצי ערומים, אבל זה לא רק בירושלים אולי בכל מקום. אבל לשפוך דמים? על מה? על זה שהם רוצים לקיים מצעד בלבוש אחר? אז הם מתחשבים ועושים במקום חילוני, בלילה אז שהדוסים ה"מהוללים" לא ילכו באותו רחוב חילוני בשעה הזאת, ויודעת מה? שקיפצו לי, שיעצמו עיניים. ירושלים לא פחות קדושה בטוח לחלק מההומואים, ואני חושבת שזכותם המלאה להיות פה, ושיקבלו אותם. בתור אחת שגרה בירושלים, אני שונאת את הכפייה הדתית, את כמה שהם משתלטים עלינו, סוגרים דברים בשבת, ועוד הרבה, לא פייר בכלל והם בכלל לא הרוב בעיר. בקיצור, אני לא חושבת שהדעה שלך נכונה. אבל זאת דעתי.

כתוב בתנך שאסור...

אבל יש המון מקומות שכן יש משכב זכר, דוד ויהונתן וזה (וכן אומרים שזה לא היה ובלה בלה אבל ברור שכן).

זה לא ככ נכון...

כתוב בתנ"ך (כןכן הכריחו אותנו בכיתה ה' ללמוד את זה בע"פ) "נעמת לי מאוד, נפלאה אהבתך מאהבת נשים" אני לא בטוחה שזה בדיוק ככה. אז דוד מתכוון שהוא מאוד אהב את יהונתן, אהבה שונה מזו של אהבה אל נשים. אני אכשרה זוכרת את זה מכיתה ה'

למעלה