דעות על משתתפי התוכנית.

shmuela2

New member
סמי ואנה שחקו אותה בגמר

סמי ואנה היו צריכים לקחת את פריז הגיע להם הם רקדו מדהיייים!!!!

sholman1

New member
קושניר אתה גדול

אני חושבת שקושניר עושה עבודה מצוינת פשוט נהנת לראות ולשמוע אותו יורד על השופטים אתה מנחה ענק

NIVניבב

New member
../images/Emo6.gifבוריס ושירז

בוריס ושירז!! רקדו כל כך יפה!!! עשה להם טוב החופש
היא הייתה כל כך חושנית
לדעתי הם רקדו ממש יפה!!!

galya13

New member
אני גם לא אוהבת איך ששירז רוקדת

והיא באמת לא חושנית, כמו שאמרו לה השופטים בתוכניות הקודמות ( לא באחרונה). אולי היא הייתה רוצה להיות כזאת, אבל היא לא. יש לה מראה יפה, אבל קר כזה. היא אומרת בתוכנית 30 שנה חשבתי שאני חושנית ופתאום אומרים לי שאני לא. מה לעשות אם את באמת לא. אם זה מה שחושבים, אז אולי זה נכון. אולי בתור בן אדם היא בסדר, אני לא יודעת. אבל רוקדת היא על הפנים. היא ממש לא גמישה ורוקדת מכו מקל. בכלל אין לה תנועות כאלה, כמו לרקדנים. היא גם יחסית גבוע לבוריס, וזה לא נראה יפה כשהם רוקדים. וואו כמה כתבתי. סליחה על האורך.

מי ייתן וירבו הודעות באורך שכתבת,

רוב ההודעות כאן מכילות בקושי שורה או שתיים, בלי נימוק, הסבר או פירוט. ואני מסכימה עמך באשר לשירז. משהו בריקוד שלה קר, רובוטי, לא ריקוד שנובע מרצון ומהלב. התנועות שלה יותר מדי קשיחות, נוקשות. בקיצור, הבנת(ם) אותי.

grz1

New member
הבעיה עם שירז היא שהיא לא נשית

ולכן אין לה תנועות מסוגננות מעודנות וחינניות כמו לשאר הרקדניות (או בכלל לנשים) הייתי אומר שהיא אפילו קצת גברית בתנועות שלה ובהבעות הפנים חוץ מזה יש לה גוף משונה לאללה וממש לא נשי ומושך ארוכה וגמלונית כמו ג'רפה אז כמה מעצבי אופנה הומוסקסואלים חושבים שהיא יפה - אז מה ?? מה הם מבינים בבחורות בכלל

נ!ע!ש הפ33ה

אני חולה על רוקדים עם כוכבים בטירוף!!!אני לא מפספסת שום תוכנית!!!אבל לפעמים אני מפספסת ריקודים אני הכי אוהבת את הזוג אליענה ואורון אבל אורון הוא מכוער!!!אני אוהבת את דני אורבך ואת איתן אבל יותר את דני אורבך והבת שאני הכי הכי אוהבת אליענה בקייר היא הכי יפה!!!כל השאר גם סבבה אבל לא משו!!! יאאלה ביי

likilu

New member
ברור בניצה ודניס הכי טוביםםםם

לבחור ניצהההההההההההההההההההההה

likilu

New member
../images/Emo68.gifאליענה הכי שווה!!

אליענה הכי שווה הכי טובה והכי חמודה! וגם הכי יפה!! כולם ליחור באליענה! באו נעשה עצומה ביחד לאליענה! מי שאיתי שיגיד לי בפורום!
עצומה עצומה אליענה הכי טובה!

למעלה