דעות על משתתפי התוכנית.

vasp

New member
רק מחזק

אתם פשוט נותנים SHOW , הכימיה ביניכם פשוט מדהימה , כיף לראות אתכם , אתם גם זוג יפה וגם רוקדים יפה , פשוט היה חוויה לראות .

elall

Member
מנהל
נכון!../images/Emo70.gif

העיקר שיזכו במקום ראשון! אבל השופטים המעצבנים האלה מרוב שהתרגלו לראות אותם רוקדים יפה כבר לא לוקחים אותם ברצינות...... גועל נפש!

ואני מזכיר,../images/Emo110.gif

נא לקרוא בעיון, והפנמה רבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1393&msgid=65875876 ואני מצטט: "לאן לשרשר? אם זאת דעה שלך על אחד המשתתפים בתכנית,שרשר אותה אל ההודעה הפתוחה על דעות המשתתפים שבד"כ פותחים המנהלים. אם זאת הודעה על הפרק,שרשר אותה אל ההודעה הנכונה, שהיא כמובן שרשור הפרק. אם יש לך שאלה/טענה/הסבר וכו',שרשר להודעה השאלות, טענות, הסברים וכו' אם ברצונך לפרסם הודעה שלא קשורה לנושא הפורום(התכנית רוקדים עם כוכבים),אנא שרשר אותה לשרשור הOFF TOPIC, אם אין שרשור כזה בדפים הפעילים, פתח הודעה חדשה שבכותרת מופיע האטומיק וכו'.."

אליענה ואורון שולטיםםם

שופטים חוצפנים הפעםם הם ממש לא צדקו!!!.. חוץ מאיתן ודורית הם באמת רקדו הכי יפהה.. אבל אחריהם אליענה ואורון וזה היה חד פעמי! ואחריהם ניצה ודניסס... ברורר שהשולטיםם שלך התוכנית הם אליענה ואורון!!!.. הכי מגיעע להם!!!!!!!! הם צריחים לנצח!!!

אני מזכיר,../images/Emo110.gif

נא לקרוא בעיון, והפנמה רבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1393&msgid=65875876 ואני מצטט: "לאן לשרשר? אם זאת דעה שלך על אחד המשתתפים בתכנית,שרשר אותה אל ההודעה הפתוחה על דעות המשתתפים שבד"כ פותחים המנהלים. אם זאת הודעה על הפרק,שרשר אותה אל ההודעה הנכונה, שהיא כמובן שרשור הפרק. אם יש לך שאלה/טענה/הסבר וכו',שרשר להודעה השאלות, טענות, הסברים וכו' אם ברצונך לפרסם הודעה שלא קשורה לנושא הפורום(התכנית רוקדים עם כוכבים),אנא שרשר אותה לשרשור הOFF TOPIC, אם אין שרשור כזה בדפים הפעילים, פתח הודעה חדשה שבכותרת מופיע האטומיק וכו'..

אליענה ואורון ש-ו-ל-ט-י-ם!!

אין עליהם..הם הכי טובים , דהה!! למרות שהיום גם איתן ודורית רקדו מהממם!! נראה לי יש בינהם משהו..הם מה זה מתאימים (איתן ודורית) וסמי דלוק על אנה..ורואים את זה.. ואנה דלוקה עליו..רואים!! למרות שיש לה אחלהההה חבר, ולסמי יש אישה.. וטוב שיהיה.ביייייייייי מחזיקה לך אעצבעות אליענה!!!!!!!!!!!!

פעם ראשונה שאני מתרגשת היתכן?!

אני ממש לא טיפוס של הערצה, אבל משום מה כשראיתי את הפרק הראשון וראיתי את אורון דהן, זה היה בום כזה, נדלקתי?! בכל אופן אני ממש לא מתכוונת להתחנן לילד ממנו או משהו כזה,ואני לא חיה בפנטזיות שיום אחד ניפגש בטעות ונתאהב או לא יודעת מה. פשוט רציתי לשתף, לא יודעת נשמע לכם מציאותי/נורמלי או לא יודעת מה שנדלקתי דרך טיוי?! אני גם לא ילדה קטנה אני בת 21 ממש בקרוב, זה פשוט מזה מוזר לי לא קרה לי אף פעם....

elall

Member
מנהל
ah-ah, i know what feel!../images/Emo23.gif

כן,כן גם אני לא ילדה קטנה אחרי בת מצווה אבל ככה זה כשלוקחים אחד שנראה טוב והופכים אותו לרקדן ריקודים סלוניים! מה יכול להיות יותר סקסי מזה?

איתן...אין אין עלייך מתה עלייך.....

אני לא יודעת איך לפתוח את ההודעה כי יש כל כך הרבה דברים מופלאים בך שאנחנו במיוחד אני נמסה,איך שאתה נראה קודם כל זה אולי לא הכי חשוב אבל זה קורן ממך ואני בטוחה שגם האישיות שלך כזאת,איך שאתה רוקד זה פשוט מדהים תמיד האנשים האלה...שעוסקים בספורט נראים אדישים מגעילים כאלה סנובים אבל אתה.........יגידו מה שיגידו אתה מ-ד-ה-י-ם התאהבתי בך {ועוד הרבה נשים}...אז רק תצליח עינבוש התימניה

kattache

New member
למה הורידו ת'הודעה שלי?-

כי כתבתי קצת ביקורת?? אני בסה"כ חושבת שחלק מהאנשים כאן הם מקובעים! הם מגיעים מראש עם החלטה למי יצביעו במקום לשפוט מי רוקד יותר טוב. צריך לדעת לבקר גם את מיש אוהבים /מעריכים ולהצביע לרקדן הטוב ביותר. זאת לא חוכמה להציף את הפורום בהודעות תמיכה לאליענה ודורון. תראו אותם ואת 2 הזוגות הנותרים רוקדים שבוע הבא ואז תשפטו. בהצלחה!

לא חמודתי..כנסי..

תסכימי איתי בדבר אחד.. סמי שרד עד כה בזכות אנה.. תגידי שלא?! בקשר לניצה,, הם מקבלת מלא הצבעות בגלל ה"אומץ" ובגלל "ויי לגיל שלה היא רוקדת מעולה" ..מה עם אליענה?! לא נישענת על אפחד, עושה את העבודה כמו שצירך מספקת את הסחורה! אז לא סתם חצי פורום בעד אליענה ואורון!

../images/Emo13.gif../images/Emo66.gifאליענה ואורון

אין אין אין אין אין אתם הכייי מדהימיםם שיש אין יותר מדהימים ממכם אתם רוקדים הכי יפה אליענה את אחת המוכשרותתתתת!!!!!

ni5555

New member
אורון ואליענה../images/Emo26.gif

מקסימים, מדהימים, מפתיעים כל פעם מחדש ובטוח (טפו, טפו, טפו-חמסה חמסה חמסה) שהם ינצחו

למעלה