דעות על משתתפי התוכנית.

~אורטלוש~(l)

שלום לכולם!!! תשאירו לנו את סמי הורי הוא רקדן מעולה ואני מקווה שאנקוד ילך עליו ואני גם מחזיקה ללך אצבעות,כי אתה חתיך עולמי למרות שלא נישארו הרבה זוגות אני איתך..... מראש: אורטלוש

דעות על משתתפי התוכנית. ../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

כל הודעה באשר לטיב המשתתפים, דעות על השופטים או על הזוגות, הצהרות אהבה כלפי המשתתפים, הבעות הערצה, דרישות לילדים מהם או תמיכה בהם וכיו"ב - יש לשלוח כתגובה לשרשור הזה בלבד!
שאלות, תהיות ובקשות העוסקות בתוכנית, יש לשרשר אל השרשור שמיועד לכך.
הודעות הנוגעות לתוכנית השביעית שתשודר היום, יש לשרשר רק אל השרשור שיפתח מאוחר יותר.
אני ממליצה לכם לעיין בקישורי הפורום ובגלריות.

elall

Member
מנהל
הכוכבים שלי...../images/Emo41.gif

אליענה ואורון!!! מקום ראשון!!!

eor4

New member
אליענה ואורון השולטיםםםםםםםםםם!

פליזזזזזזזז תצביעווווו להםםםםםם!

i'm back../images/Emo110.gif

תפוז כל שניה התנתקו לי וזה עצבן. או שזה אח שלי התחבר אליו כי המשחק שלו לא עובד ><" הקיצר אני פה.|חיבוקי|

יוני69

New member
מ ד ה י מ י ם !!!!!!!!

אליענה ואורון כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!! הם לוקחים על בליינדדדדדדדד!!!!!!! סגור!!!!

hamoao

New member
אין על אליענה ואורון!!!

אורון ואליענה זוג כל כך יפה!!!!! הלוואי והם היו זוג בחיים!!!! אורון כל כך חתיך!!!!!!! ~*i love oron*~

ל: כול הזוגות../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

כולכם הייתם נהדרים!!!אין לי פשוט מילים!!!
אני פשוט לא יכולה לבחור!!!אין מצב שאני אצליח!!!
באהבה,בריטני של הצאט.

דעתי על אורון ואליאנה

אורון ואליאנה הכיי טובים והם היזכו חולה עליכםם כול הכבוד חזק ואמץ (ח.. מהצופים) המשיכו כך
אליאנה את
אמיתית ו...
(מלכה) פשוט יש לך את זה את רקדנית ואורון אין עליך אתה
(מלך) וכרוגרף מעולה פשוט אין מילים....|

לא מובן?../images/Emo110.gif

נא לקרוא בעיון, והפנמה רבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1393&msgid=65875876 ואני מצטט: "לאן לשרשר? אם זאת דעה שלך על אחד המשתתפים בתכנית,שרשר אותה אל ההודעה הפתוחה על דעות המשתתפים שבד"כ פותחים המנהלים. אם זאת הודעה על הפרק,שרשר אותה אל ההודעה הנכונה, שהיא כמובן שרשור הפרק. אם יש לך שאלה/טענה/הסבר וכו',שרשר להודעה השאלות, טענות, הסברים וכו' אם ברצונך לפרסם הודעה שלא קשורה לנושא הפורום(התכנית רוקדים עם כוכבים),אנא שרשר אותה לשרשור הOFF TOPIC, אם אין שרשור כזה בדפים הפעילים, פתח הודעה חדשה שבכותרת מופיע האטומיק וכו'.."

למעלה