דעות על משתתפי התוכנית.

Witchcrafts

New member
דעות על משתתפי התוכנית. ../images/Emo137.gif

שימו
- הודעות שלא ישורשרו לשרשור הנכון עלולות להמחק:
הודעות באשר לטיב המשתתפים (השופטים, הזוגות, המנחים), הצהרות אהבה והערצה כלפי המשתתפים, דרישות לילדים מהם, תמיכה בהם, ביקורת עליהם וכיו"ב - יש לשלוח כתגובה לשרשור זה בלבד!
שאלות, תהיות ובקשות העוסקות בתוכנית, יש לשרשר אל השרשור שמיועד לכך.
הודעות הנוגעות לתוכנית התשיעית שתשודר היום או הודעות כלליות על התוכנית, יש לשרשר רק אל השרשור שיפתח כשעה לפני תחילת התוכנית.
התוכנית שתשודר היום היא ספיישל מיוחד ולא הגמר!
בקי גריפין ודני יוחטמן יתארחו LIVE ביום רביעי (מחר) ב-BlogTV של
אנשים. פרטים על האירוח ושליחת שאלות - כאן.
אלו שעדיין לא טרחו לקרוא: חוקי הפורום (ניתן למצוא שם הסבר על אומנות השרשור). חג שמח וגלישה מהנה.

התוכנית לפני הגמר

חבר'ה היום תוכנית אחת לפני הגמר הגדול שכולם מחכים לו!! והיום בוחרית את השמלה היפה את השופט האכזרי ביותר וכו'... אבל אני אישית רוצה שבגמר יהיו סמי הורי ואנה ארונוב אז מה שאני מבקש שתשלחו לכאן לשרשור הזה מה ההימור שלכם ומי אתם הייתם רוצים שייקח את התוכנית רוקדים עם כוכבים חן בריגה היה כאן.......====>>>

Witchcrafts

New member
יש שם [סוג של] משחק.

ולחן, היו די הרבה שרשורים בסגנון של "מי יקח את הניצחון?" אז ברשותך אשרשר את ההודעה שלך לשרשור הדעות.

נועיתלה

New member
חידה חידה חידה--> כנסווו חברי'ה!#

חידה!@? אבא צבי בקייר?! האם, הוא משלם כמו שבתו יודעת לרקוד!?

Witchcrafts

New member
אליענה לא כותבת כאן.

ואנא הפסיקי להציף בהודעות שאינן קשורות לתוכנית.

svety

New member
אליענה ואורון

אליענה ואורון צריכים ליזכות כי הם הזוג הכי סקסי,הכי טוב,הכי מושלם.אליענה ואורון הזוג הכי מושלם!!!

ריקודים

אני המעריצה מספר1 שלכם קוראים לי עדן בן-יחזקאל. מי בחר אתכם כזוג? איזה שופט הכי שנאתם? ויש לי בקשה תזכו בבקשה!!!!! מתחננת!!! ממני-עדן בן-יחזקאל מעריצה מספר1 שלכם

hehe424

New member
אליענה ואורון

הזוג הרקדן הטוב ביותר הצביעו בהמוניכם

gali80

New member
או שלא.....

כי צריך גם להתחשב באנשים שעומדים מאחורי הריקוד ואליענה מתנהגת מאוד לא מכובד עם ההתמרחויות שלה על אורון ועם ה"בבקשה בבקשה תצביעו לנו" כמו כלבלב מסכן. אנה היא רקדנית בליגה לאומית וסמי באמת עבר דרך ארוכה ממקום שהוא לא ידע לזוז ולאיפה שהוא נמצא היום. מה גם שסמי ואנה עובדים ברמה מקצועית ומגלים כבוד לבני הזוג שלהם בבית- לא פחות חשוב

Naomi Argov

New member
לכל המעבירים ביקורת על ה"התמרחויות"

רואים שאינכם מבינים דבר בריקודים. רקדנים צריכים להיות גם שחקנים. וצריכים להביע את אופי הריקוד. ראו למשל בפסודובלה ובטנגו: ההבעות הן חמורות ואף פנים "כעוסות". בקוויקסטפ ובג'ייב: ההבעה היא הבעת שובבות ושמחה. הרומבה, שהמקור בא מקובה, הוא סיפור אהבה ותשוקה בין גבר לאישה שתחילתו בכך שהאישה מפתה את הגבר, וכו' וכו'....(על-פי מיטב המסורת והמזג הלטיני הלוהט). כל ריקוד והאופי שלו. וככל שזוג הרקדנים מצליח יותר להביע ולהראות יותר את אופי הריקוד (בנוסף לחוקי הריקוד הנוקשים) כך יזכה בניקוד גבוה יותר, בכל תחרות מקצועית. כנ"ל בכל סגנון ריקוד וגם בהחלקה אמנותית על הקרח. ונחזור לרקדנים שלנו. כאמור, רקדן צריך להיות גם שחקן, וה"התמרחויות" - על-פי הגדרתכם - הן אך ורק משחק. דמיינו לעצמכם ששחקן או שחקנית (נטו) שנשואים, מאוהבים או שיש להם חבר/ה היו נמנעים מלבצע תפקידים הדורשים "התמרחויות": אזי לא היו לנו סרטים והצגות שיש בהם סצינות רומנטיות, אזי היינו יכולים לשכוח מסרטי/הצגות אהבה וכד'.בנוסף, רוב השחקנים היו מחוסרי עבודה, הרי במוקדם או במאוחר לכל שחקן/שחקנית יהיה חבר/ה ואף ינשאו. אז מה, שיפסיקו לשחק??? מה יהיה חברה, את מי תעריצו ?????? אז חברה, בבקשה לא סתם להשמיץ לפני שבודקים!!!

gali80

New member
../images/Emo13.gif))))))))

ולאחר ההרצאה הזו עדיין לא ברור למה בזמן שממתינים לתוצאות יש צורך להמשיך ללטף את הפנים ולנשק וכו'. לא מדובר במהלכים תוך כדי הריקוד וממישהי שמתיימרת להבין בריקוד הייתי מצפה להבין למה היתה הכוונה

Naomi Argov

New member
תשובה ל- gali80

א. את לא נוהגת בדומה עם ידידים/ות שלך? ב. אחרי שנמצאים כל כך הרבה שעות ביחד, נוצר איזה שהוא קשר קרוב בין שני אנשים, לווא דווקא במישור רומנטי. יש עוד רגשות כמו הקרת תודה, שמחה וסיפוק עקב ביצוע מושלם, ידידות עמוקה וכד'. חוץ מזה אם תסתכלי יותר בתחרויות ריקוד/החלקה אמנותית המשודרות בטלויזיה תראי שכך נהוג בכל העולם, גם כאשר בני הזוג נשואים כל אחד למיהוא/מישהיא אחר/ת. לא סתם אליענה ואורון זכו בתואר הזוגיות המושלמת. ג. בת כמה את? נראה לי שיש לך עוד מה ללמוד בחיים. ודרך אגב, "ההתיימרות" היא בעקבות תואר אקדמי ורק 40 שנה במקצוע. היה נעים ל"לפטפט" אתך.

gali80

New member
תואר אקדמי עם שגיאות כתיב?

זה לא מסתדר לי. איך זה יכול להיות? א. לכולנו ובכל גיל יש תמיד עוד מה ללמוד ב. בהחלקה על קרח ובתחרויות מקצועיות מתנהגים בצורה מקצועית ולא כלבלבית-מתמרחת-מעוררת תמיהה ג. למה את כל כך נלחמת להוכיח את דעתך? אם את בטוחה שאת צודקת אז תרפי והשארי עם דעתך המוצקה ד. איך את כותבת לי על תואר ויחד עם זאת כותבת "הקרת תודה"?????? איך? איך? איך? ה. לא - אני לא נוהגת בדומה עם ידידים שלי ו. בהצלחה לאנה וסמי ז. בהצלחה לך

Naomi Argov

New member
ל-gali 80

הי!!! מה שלומך??? א. לא אמרתי שיש לי תואר בלשון/ספרות עברית. ב. אינני רואה כאן שום טעות. "הקרת תודה" מהמילה "הוקרה" ולא "הכרה". ג. עד כמה שהספקתי ללמוד (ואינני צברית) בעברית יש כתיב מלא וכתיב חסר, ואין חוקים מחייבים מתי משתמשים בזה או בשני. (ראי גם תגובתך על "דרבנות" / "דורבנות" - בקשה, אם הניקוד כל כך חסר לך) ד. מי שמדפיס עם 10 אצבעות בשיטה העיוורת ובמהירות של מעל 80 מילים בדקה, יתכנו גם שגיאות בהדפסה שאינן דווקא שגיאות כתיב, כמו כתבניות בתי-המשפט. ה. את שוכחת שתחרויות הריקוד בטלויזיה, לרוב הן משודרות אחרי עריכה. תחרויות ריקוד יכולות להמשך גם 12 שעות ויותר, תלוי במספר המשתתפים אם תסעי בזמן הקרוב לחו"ל ותהיה מעוניינת לראות מה קורה באמת, כתבי לי ואשמח לעדכן אותך היכן ומתי תוכלי לראות תחרות באורך מלא, כולל את התנהגות בין בני זוג בזמן המתנה לניקוד השופטים, או תגובתם אחר קבלת הניקוד. בטוחני שתראי שם דברים שבעיניך לא יהיו "מכובדים". ואחרון חביב: מדוע את נמנעת מלענות לי על השאלה בת כמה את?? אני באמת סקרנית. אני בטוחה שאני יכולה להיות סבתא שלך אם לא הסבתא-רבא, ואינני אוהבת שמשמיצים סתם מבלי להכיר את המצב לאשורו. ובכלל, "מה עניין שמיטה להר סיני"? זוהי תחרות ריקודים נטו, ריקוד בזוגות. יש לשפוט את הרוקדים על בסיס מקצועי גרידא, דהיינו מי רוקד הכי טוב כזוג וביחד, ולא איך שמתנהגים לפני או אחרי הריקוד. מה באמת עניינך מה יש או אין ביניהם מחוץ לרחבת הריקודים? על כל פנים, בחירת הקהל בנושאים הנלווים כבר שודרה ותמה. כמובן שכל אחד ודעתו האישית, אז למה את אינך מרפה?????

למעלה