דעות על משתתפי התוכנית.

gali80

New member
היי לך

יפה מאוד! כתבת בשפה יפה!!!! איזה נעים לקרוא, כבר משהו טוב יצא מהפורום הזה . מאיפה עלית לארץ? אני בת 25 . ליד שמי מופיע המספר 80- הסקת מסקנות פשוטה: שנת לידה. האם את יכולה להיות סבתא שלי? אני מקווה מאוד שלא.... אני מקווה שכשנהיה סבתות נמצא דברים יותר מהותיים לעסוק בהם מאשר להתווכח בפורומים או שמא זה כן עיסוק לסבתות? את יודעת? צפיתי בכל כך הרבה תחרויות בחו"ל שיש לי שני דברים להגיד לך: 1. אנחנו לא בחו"ל 2. ההתנהגות שם בזמן ההמתנה לציונים וגם לאחר קבלתם- תמיד מכובדת ולעולם לא גובלת במשהו וולגרי וזול אלא נשארת במישור המקצועי לילה טוב לך סבתא-רבא ובהצלחה בהמשך דרכך
ואל תקחי את זה קשה!!!

Naomi Argov

New member
ל-gali80

שלום גלי, גם אני נהניתי הפעם לקרוא את התגובה שלך, מנומסת ואדיבה. הבן הבכור שלי ב- 10 שנים מבוגר ממך, וילדתי אותו כשהייתי בת 36. עליתי מגרמניה, ורקדתי את הריקודים האלה מגיל 3. גם השתתפתי בהמון תחרויות, ודרך הריקודים גם הכרתי את בעלי. לימדנו אלפי תלמידים בחו"ל ובארץ (עוד טרם העליה הרוסית, שלשמחתנו הביאה את סגנון הרקוד הזה לתודעת יותר אנשים בארץ). לדעתנו המקצועית (אנחנו גם שופטים בינ"ל מוסמכים) והאובייקטיבית, אורון ואליענה רוקדים הכי טוב, גם הכוריאוגרפיות של אורון נפלאות. דרך אגב, אנחנו אפילו לא מצביעים, מאחר ואיננו יכולים להיות אוביקטיביים. זה גם לא אתי לשפוט תחרות שתלמיד שלך משתתף בה, אורון היה תלמיד שלנו עד לפרישתנו לפני כ- 11 שנים. אנה רקדנית מעולה, אבל סמי, למרות שההתקדמות שלו במשך התכנית מרשימה, מה לעשות - זה לא השטח שלו. אבל מה שנכון נכון - כל אחד והדעה שלו. אז גלי חביבתי, היה באמת נעים "לפטפט" ומאחלת לך המשך יום נעים והנאה מתכנית הגמר.

gali80

New member
תודה.....

נעמת לי מאוד. איזה יופי שאת ובעלך רקדנים. שיהיה בהצלחה!

gali80

New member
תשובה...

מופיעה לא מופיע ודרבנות בלי ו'. אתם אנשים מצחיקים תאמינו לי.... לא מבינים על מה אני מדברת. לא נורא. שיהיה לכולם בהצלחה

Paulo29

New member
תתבגר/י

זו תחרות ריקודים, שכחת? ומי רוקד הכי יפה? אליענה, כמובן. ואגב - אנה די ביצ'ית נראית, לא?

gali80

New member
לא.....

אנה לא נראית ביצ'ית. היא יפה ומקצועית. וצריך גם לקחת בחשבון שסמי עשה דרך מדהימה מהריקודים הראשונים שלו

Paulo29

New member
אני שונא את אנה

נכון, אנה מאוד יפה. נכון, אנה גם מאוד מקצועית. אבל מה הקשר לזה שהיא ביצ'ית?!! לא קלטת אתמול איך היא דיברה על "אליענה הזאת"?

gali80

New member
אמרה דברים כדרבנות

היא אומרת את מה שיש לה בלב ולא מתחנחנת מול המצלמה

elall

Member
מנהל
מגיע מקום ראשון לאנה!!

בתחרות הכנות והצדיקים!

elall

Member
מנהל
לפי מה שופטים???

מה כל כך מציק לך שהיא מלטפת אותו? אולי כי גם לך בא ללטף אותו? קינאה, יכול להיות? הם כולם נמרחים שם אחד על השני אז מה? מה ,בגלל שהיא מלטפת את אורון ומחבקת אותו לא מגיע לה לזכות? היא רוקדת מדהים וזה מה שחשוב! למי אכפת מה הם עושים שם מאחורי הקלעיים!?אם כבר אז זה לא בעיה שלך אלה של חברה של אורון וחבר של אליענה. זה גם לא תחרות "מי התקדם יותר"! סמי אולי השתפר אבל עדיין לא מגיע לקרסוליים של אליענה. השאלה היא מי רוקד יותר טוב בין הכוכבים וכל השאר לא חשוב!

gali80

New member
קודם כל....

כדאי שתתחיל לכתוב בלי שגיאות כתיב, זה יעזור.

elall

Member
מנהל
התייחסת אלי?

אם התכוונת אלי גבי שגיות כתיב אז יכול להיות שטעיתי איפשהו אבל אני עולה חדשה ומותר לי. וגם אם לא, כולנו בני אדם ולכולם מותר לטעות לפעמים, כולנו לפעמים מתבלבלים , מפספסים אות וכו'. ולא זכור לי שכתוב איפשהו שאסור לעשות שגיאות כתיב בפורום זה! את נטפלת לדברים השוליים! תתעלמי מהשגיות ותתרכזי בדברים שמנסים להגיד לך! תתעלמי מכול השטויות מאחורי הקלעיים: ליטופים של אליענה, דברי חוכמה של אנה, החברה שלאורון וכל הדברים שאת נותנת להם חשיבות רבה מדי. תתרכזי בריקוד! וכמו ששופטים נותנים ציונים לפי מה שהם ראו באותו רגע ככה כולנו צריכים לעשות!

gali80

New member
זה לא היה.....

מופנה אליך בעניין השגיאות ואני לא יכולה לסבול אנשים שכותבים עם שגיאות, ככה אני דרך אגב, קלוד דדיה שהוא השופט הכי שפיץ בה"א הידיעה התייחס לפחות פעם אחת לשמלה של ניצה ואמר שהיא החמיאה לה וזה עשה לו את כל התמונה הכללית. אז זה לא פרט שולי? אסור לשכוח שמאחורי הריקוד עומדים בני אדם! ואם אני מרגישה שמישהו דוחה אותי אז גם הריקוד שלו דוחה אותי

elalli

New member
ממש אובייקטיבי!

רואים שאובייקטיביות זה לא הצד החזק אצלך! גם אני נורא שנאתי את אליענה. ועוד יותר את עומר ברנע! אני עדיין לא סובלת אותו אבל לפחות אני מודה שהוא רוקד יפה! וחושבת שמגיע לו להיות בגמר במקום סמי. ובקשר לאליענה, לא רק שאני חושבת שהיא רוקדת מדהים גם דעתי השתנה עליה. אחרי כל הראיונות, כתבות וכו' פאום היא לא נראית כזאת ביצ'ית! אני עדיין לא יודעת (וגם את לא) איזה בן אדם היא בחיים אבל דבר אחד אני בטוחה בו: היא רוקדת מדהים ומגיע לה מקום ראשון. ו....נמאס לי כבר מהויכוח הזה. יהיה מה שיהיה!

למעלה