דעות על משתתפי התוכנית.

להלולי

New member
אליענה ואורן ה-מ-ה-מ-מ-ים

הם רוקדים מהממם מגיע להם לנצח ולא לאנה וסמי המפגרים האלה!!!!!!!!!!!!!!!

elina12

New member
|!למה לקלל.תשטפי את פה שלך עם סבון

ותחשבי פעמיים לפני שאת מקללת את אנה וסמי וכל אחד אחר.

DAVIDAC

New member
../images/Emo28.gif|בהצלאליענה ואורון הזוג המושלם

אליענה ואורון הם הזוג המושלם מכל הבחינות, ולכן להם מגיע הזכיה המלאה. בהצלחה לכם אתם נהדרים.

אויש, תסתמו קנאים.

אליענה ואורון מדהימים, ואליענה בכלל, בתור אחת חסרת ניסיון היא זזה כמו שצריך. באשר לאנה וסמי - צפיתי בתוכנית היום ואני לא ממש מבינה איך הם הגיעו לאן שהם הגיעו. אני מפרגנת, אבל בתכל'ס אנה עושה הכל. סמי בקושי זז.

לאנה הפצצה ולאליענה המתוקה והפצצה!

הייייייייייייי איזה מתוקות שתכן אני מתה עליכן, גם אני רקדנית ממש טובה.. אז כנסו לפרטים שלי בבקשהההההההההה אתן רקדניות מהממות..

shahar963

New member
אנה

אני חושב שאנה וסמי הגיעו ברוב, רוב הפעמים לא בגלל הריקוד שלהם, אלה בגלל הנוכחות

נוו תיכנסו אליי

אני חדשההההה אוףף איתכם!! איזה טובים סמי והורי אין עליהם איןן אני מתה עליהםם הם מנצחים וזה בדוק!!!!

buba11

New member
כפרה אל סמי ואננה איזה גוזז יפהה

באמתת זוג הכי יפה בתוכניית זה סמי ואנה!!! חבל שסמי נשאוי...היה יכול לצאת מהם זוג מאודד יפההה כפרה עליייך סמיי איזה יפה אתה מ'סה חחחח!!!! לאכול אותךךך תנצחוו את אליענה ואת אורון כבררר ...אתם בשבילי מקוםם ראשוןן!!! אני מצביעהה רק לכםםםםםםםםם

Paulo29

New member
לא לשכוח: התחרות היא בן סמי לאליענה

ולא בין אליענה לאנה. אנה רוקדת יותר יפה. אבל אנה היא מקצועית, היא לא ה'כוכב'. התחרות, אם כן, היא בן אליענה לסמי, וברור שסמי רוקד הרבה פחות יפה. התחרות היא גם בין הזוגות עצמם. ובניגוד לאנה וסמי (הוא עומד והיא רוקדת מסביבו...) אליענה ואורון רוקדים - כזוג - מדהים. פשוט מדהים. מרגש, אלגנטי. אליענה ואורון חייבים לזכות!!!

ghbc84

New member
חבל שאנה היא הגבר בזוג הזה

עם כל הכבוד לאנה, ויש כבוד, התחרות היא לא בין הרקדנים. הרקדנים יודעים את העבודה שלהם, ובשבילם יש תחרויות למקצוענים. סמי שלא התקדם בהרבה מאז ההתחלה, זוכה להרבה מן היוקרה בזכות אנה המדהימה שמאפילה על יכולת הריקוד הגרועה שלו. אך אליענה לעומת זו התקדמה בצורה יוצאת דופן והגיעה למה שהגיעה בזכות עצמה, וכבר בקושי ניתן להבחין מי ה"כוכב" כאן ומי הרקדן. צריך לזכור את מי בוחנים פה בעצם ומה המטרה של התוכנית, וכן גם אתם שופטים יקרים תפסיקו להסתנוור מאנה ותתחילו להיות קצת יותר אובייקטיבים.

ghbc84

New member
לא בוחנים אותה פה, הלוווו

והיא באמת מעולה, אבל סמי הוא המרכז (אמור להיות....)

coral ellis

New member
ברור!!!אליענה ואורון!

אליענה ואורון זוכיםםם!!!!!!!!הלוואי!למרות שגם סמי ואנה טובים!
מאוהבת בך אליענה יפה שלי!

Eliana the girl

New member
דני אני מתה עליך!!

אתה גדול (יש לך חברה?) רק חבל שקיבלת את בקי החסרת קורדינציה הזאת היית צריך לקבל מישהי אחרת...

faitytail

New member
אורון

אליענה רוקדת מעולה, ואין ספק כי בין הסלבס, היא הטובה ביותר. עם זאת, אין להתעלם מהעובדה, כי אליענה הגיעה לאיפה שהיא הגיעה לא רק בזכות עצמה, אלא גם בזכותו של אורון. וזאת לא רק מכיוון שאורון הינו רקדן מדהים וכוריאוגרף מדהים לא פחות, אלא בגלל החוכמה שלו לתת לאליענה במה, אפשרות להראות את עצמה, ולא לבלוט על חשבונה.

למעלה