מנסה...
לרגע לזכור ... אנשים שאומרים זו הדרך שלי וזאת הדרך הנכונה. אין שום בעיה עם אמירה כזו באמת שום בעיה , גם אם האומר אותה בטוח במיליון אחוז שזו הדרך הנכונה - אכבד אותה תמיד כדרכו הנכונה שאינה מחייבת בשום צורה את דרכי. כל בר דעת יודע שכל אדם ודרכו וגם במידה ואינו מכבד את דרכי כי חושב שטעות היא - תמיד אכבד את דרכו מתוך ידיעה שלכל אדם הזכות המלאה לבחור. אין לי שום בעיה לשאת את תסכולם של אותם שלא הצליחו לשכנע אותי בדרכם , זה שלהם ! תשמע ... אף אחד לא אוהב שאנשים חושבים אחרת ממנו . לעיתים אנו כל כך סגורים בדעה שלנו שקשה לראות שמישהו חושב אחרת , אנחנו בטוחים שישנה דרך אחת בלבד... נתקלתי בחיים (לא רק פה) במגוון התנהגויות של אנשים וגם פגשתי את עצמי במקומות מגוונים , זה היופי שבחיים - אותם מפגשים מיוחדים הגורמים לנו להזיז משהו בתוכינו אלו הם מפגשים מעצמים. ודבר אחרון - בנוגע לשרשור על פירגון : הנושא היה כללי לחלטין , משם הוא עלה . לא ביקשתי לרמוז כלום לאף אדם. המקום הזה - הפורום הזה קיבל בחיי את המקום הראוי לסביבה ווירטואלית. "המגרעות" שלי/שלנו הם חלק מהוויה האנושית שלנו , אחלה שהן קיימות. עצוב לו לא היו כלל. ולעניין לו התאספנו ביום גשום זה: יש מקום לכולם , אמרתי . גם לבוטות יש מקום , לעקיצות , ללעג , להתנשאות , לגמלים שאינם רואים את הדבשת שלהם , להטפות מוסר , כמו גם לפירגון , עזרה , תמיכה אוזן קשבת. מי שמעלה נושא ומצפה רק לליטופים שיכנס לפינת ליטופים בחי בר השכונתי... אך יש דרך להגיד , יש שפה , יש כללים . אבל כפי שאמרתי הכל לגיטימי , הכל סבבה!