דעה:

אני יודעת ממי

דברתי באופן כללי אני גם לא חושבת שצריך אומץ להיות אתה אבל כן צריך להיות פחדן כדי לא להיות אתה

אחרי שנתיים וחצי ואפילו יותר

אפשר להכיר אנשים מצויין דרך הכתיבה שלהם. לפעמים דרך כתיבה יותר מאשר במפגש פיזי בו רק מחליפים 'שלום שלום' ומסתמכים על שיפוט חיצוני בלבד.

נטשה

ואני רוצה להגיד מראש שאני לא נוטה להתנסח בצורה כזאת, היום את והכתיבה שלך גרמה לי בחילה. את נכנסת בבן אדם שאת אפילו לא מכירה, ואת יודעת מה??? היא אוהבת סקס אז???? גם אני אוהבת סקס!!! כשאני חושבת על זה, אני מזדיינת המאה! עשיתי כבר את כל תל אביב וחצי רמת גן. הינה אמרתי את זה. עכשיו תקחי את כל הקנאה שלך ואת כל רגשות הנחיתות שלך ותדחפי אותם ל*** מיכל

אשכרה צודקת.

לא מכירה אותה. שנתיים וחצי בדיוק...לא מכירה אותה, היא לא מכירה אותי. מעולם לא נפגשנו. מעולם לא דיברנו. את אשכרה צודקת. ואני מאוד שמחה שאת מזדיינת המאה. בהזדמנות ראשונה אני אארגן שתקבלי על זה אות הוקרה מצבי בר בכבודו ובעצמו :) אבל זה אחרי שתעשי את החצי השני של רמת-גן

נכון

אבל למטבע יש עוד צד
מצד אחד אנחנו אמורים להיות מספיק בוגרים כדי לדעת איך להעביר ביקורת.
מצד שני אנחנו אמורים להיות בוגרים מספיק כדי להבין שלא כל אחד יודע להעביר ביקורת ושאנחנו לא יכולים לצפות לשמוע כמו שנעים לנו באוזן רק בגלל שאנחנו אמורים להיות בוגרים וגם הצד השני אמור להיות בוגר
מצד אחד אנחנו פותחים במה כדי לבטא את עצמנו
מצד שני אנחנו פותחים במה גם לאחרים לבטא את עצמם כתגובה אלינו ברגע שאנחנו בוחרים לפתוח במה
מצד אחד אנחנו בקושי מכירים את עצמנו, ויודעים שאנשים לא ממש מכירים אותנו
מצד שני אנחנו יודעים שאנחנו בקושי מכירים את עצמנו, אבל צריכים לקחת בחשבון שתמיד יהיה זה שיתיימר להכיר אותנו להמשיך? או שברור בשלב הזה שלכל צד יש צד שני? הפורום הוא מקום ציבורי , אתה צודק בסופו של דבר אנשים כותבים פה במטרה לקבל תגובות... צריך לקחת בחשבון שהתגובות לפעמים יבואו בצורה שהכי פחות ציפינו להם בתור מי שיחסית חדש כמו שאתה אומר, אני מתארת לעצמי שהשרשורים האחרונים נראים זוועה מהצד, סביר להניח שאפילו יותר זוועתיים ממה שהם באמת.

יובל 33

New member
טל - מהכתיבה שלך :

ניתן להבין שאת קצת מבינה : תחשבי על זה ככה - מה היה נורא אם אחרי 5 תגובות שכבר ראינו שלא תצליחו לשכנע אותה ולא היא אתכם . מה היה קורה אם היית מגיבה אליה במסר? ולא בפומבי.....

אם היא לא היתה

משתפת פעולה ועונה והייתי מבינה שהיא לא מעוניינת להמשיך הייתי מפסיקה. אני ישירה לטוב ולרע, תמיד הייתי כזאת, תמיד אשאר ואני לא מתכוונת להתקפל בגלל שפתאום צצו רחמים. אני עומדת מאחורי כל מילה שלי, כי המילים נאמרו תוך כדי שיחה, ולא בנאום מקטרג וחד צדדי.

יובל 33

New member
טל

אני בטוח שכל אחד מאיתנו יכול להטיח בשני דברים . השאה היא מה סף הרגישות שאנו מגלים.

כשאני אהיה פסיכולוגית

יהיה מותר למי שרוצה להגיד שאני לא מקצועית עד אז? אני עונה כמו שאני יודעת רוצה ורגילה ומי שפותח שיחה לדיון כשאני חלק מהקהל, שיצפה לתגובות של טל כמו שהיא...או שיבקש מראש מטל לא להגיב.. קאפיש?

יובל 33

New member
את כנראה לא מבינה

אני מדבר על סף רגישות מסויימת . לא יותר ולא פחות.

לא, זה אתה שלא מבין

יש לי סף רגישות הוא בא לידי ביטוי בשרשור ההוא... לא יותר ולא פחות

3שרונית

New member
חלאס שניכם מה נהיה??.

המצב בשוק לא מי יודע מה, וכמו שאתם נראים לא יהיו עליכם הרבה קופצים קדימה יובל תעקוב אחרי....תגיד לה ...תגיד לה..אנא עארף מה תגיד לה... ואת יה עקשנית תני לו את הכבל מאריך ואת התמונה של החבר'ה מהמילואים..

כן כן

תביאי את הכבל הוא חזק? יכול להיות שאזדקק לו :) את יובל אני יכולה להבין הוא לא מהנפשות הפועלות הוא לא ותיק פה מבחינתו זה פורום הכרויות (עדיין חחחחחחחח) והוא לא מבין מאיפה נפלנו ב'סדר שיהיה... אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני

יובל 33

New member
כדברי מאיה בוסקילה :

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמא. מעניין איך זה שאת מאוהבת.....(-ף את בסדר את.....

אוי ואבוי

גם איתך אני מפתחת קשרים טלפאטים? לפני שפתחתי את ההודעה ידעתי שיהיה כתוב בה "את בסדר את"
אני מתחילה להפחיד את עצמי כנראה אני באמת מכשפה אתה רואה? אז אני לא אשמה... חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה