דעה:

ואם זה כך..., מה הבעיה שלך?

למה לך זה מציק? אולי פה זה רק כתוב? אולי בחיים זה אחרת? את יודעת את זה? את מכירה אותה? נו, באמת.

כי אכפת לי

אני לא שונאת אותה מה שאיחלתי לה היה מכל הלב נכון שאני לא מכירה אותה אבל אנחנו במדיה הוירטואלית קוראים שואלים עונים צוחקים בוכים מגיבים ק ו נ ק ר ט י ת למה שכתוב בלי לחשוב מי עומד מאחורי מה שכתוב זה לא מעניין אותנו מעניין אותנו הנושא כשתבינו את זה,לא יהיו בינכם מריבות.

הבעיה היא

וכאן אני מתחילה להסכים עם דנית שכשאנשים כן מכירים אחד את השני (וכבר לא רק וירטואלית) אז בניגוד אלייך...זה כבר יכול להצטייר כמשהו אישי, לטוב ולרע ואז אנשים מאבדים פרופורציות... באופן טבעי כשאת מאוד אוהבת מישהו או לחילופין מאוד לא אוהבת אותו, את יכולה להגיב בהתאם בצורה קצת יותר או קצת פחות מעודנת... על עצמי אני יכולה להעיד, שגם אם הטון שלי יהיה טיפה שונה, התגובה שלי עדיין תהיה אמיתית. ומי שמכיר אותי, יודע את זה מצויין

נכון

לא אמרתי שהיא עמדה על שלה אמרתי שהיא עמדה מול כיתת יורים היא לא עמדה על שלה היא שינתה גירסאות כל כמה שורות בהתאם לתגובות שהיא קיבלה ובגלל זה היא לא הפסיקה לקבל תגובות... אם היא היתה באה בפה מלא ואומרת קפצו לי כולכם ככה טוב לי זו אני ואני שמחה ומאושרת עם זה, כולם היו סותמים מזמן..

עכשיו באמת הצחקת אותי :)

ההיפך הגמור, אם היא היתה יוצאת בהצהרה כזו כולם היו כותשים אותה קצוץ קצוץ

למה טועה? חחחחחחחח

תסתכלי טוב ... לא משנה מה היא אמרה, לפעמים אפילו בלי שום קשר לדברים שהיא כותבת ומגיבה- אנשים נכנסו בה על אותו נושא, על אותו קו חשיבה ולרגע לא חשבו שהיא מה שהיא, זו היא, זה מה שהיא חושבת וזה מה שהיא עושה בהתאם לשיקול דעתה. מאמי, (סליחה, אני רגיל לקרוא מאמי, זה לא אישי ) פה אנשים , רוב... אוהבים לתפוס במה :)

היא הרתיחה אותם

עם התגובות המזלזלות שלה נוסח "מי שלא חושב כמוני שיזדיין" אם היא היתה אומרת "חבר'ה,אני מכבדת את הדעות של כולם וואלה טוב לי לגמרי עם מה שעשיתי ולא באתי לקבל תגובות..סתם רציתי לשתף " כנראה שהשרשור היה מסתיים מזמן אבל היא התגוננה ואחר כך אמרה "טוב אולי טעיתי קצת" ואחר כך שוב פעם אני זה אני ושכולם יזדיינו ואחר כך "טוב בעצם אולי הגזמתי" היא שיגעה את הראב ראבק של האנשים.היא עשתה רושם של אדם לא אמין וכשנדחקה לפינה באה עם הודעת "אני הולכת
" כדי לקבל תשומת לב את ילדה גדולה מספיק כדי לקבל בננות בתחת???? אז תהיי ילדה גדולה מספיק לקבל ביקורת!!!! גם אני מזדיינת גם אני עושה סמים גם אני אוהבת בננות אבל כל תינוק מגודל יודע שיש דברים שיפה להם השתיקה וצריך לשמור על פאקינג טאקט מינימלי.

יכול להיות

לא יודעת איך היתר היו מגיבים אני יודעת איך אני הייתי מגיבה ואני הייתי אומרת לה סחטיין עלייך אחותי, אם את שלמה עם עצמך,אני מתחילה לקפוץ במיידי...

קודם כל -

אף אחד לא ניסה לפגוע - וזה אפילו כתוב! אבל אף אחד לא טורח לקרוא!! < בכותרת 'מתוקה' >. אתם מחפשים רק את הרע ואת הרע. למה?! למה אתם באים עכשיו לחזק התנהגות שרק אתמול הוכחתם?! אתם חושבים שאתם באמת עוזרים לה ככה?! שאתם חברים טובים?! לא! לכל אחד פה יש את המניע שלו - ואני באמת אשמור על צנעת הפרט ולא אפרט. ואולי אני היחידה פה, שבאמת באמת אין לה שום אינטרנס ולכן היא גם מסובבת לעברה את הראי במטרה לעזור לה. ואחרים עשו זאת גם - אבל בחרתם לתקוף דווקא אותי. מקריות?! לא נראה לי. ואם כבר - גם אתה נסיך חביב לא טמנת ידך בצלחת, יו נואו.

מותר לי לשנות דיעה ../images/Emo8.gif

חושב עליה כל מיני דברים שאין לפורום הזה ולאנשים בו שום עניין בזה ובטח שלא אשתף בפומבי. אמרתי מה שאני חושב על מה שראיתי, זו האמת שלי, זה מה שאני רואה. אני חי עם עצמי טוב מאד :)

ולמה אתה לא מגיב בנושא

של מה שאני כתבתי?! ביקשתי ממך פעמיים להראות לי איפה כתבתי דברים 'רעים' שבאו להזיק מתוך כוונת זדון. אתה יודע, החיים הם לא שחור-לבן. או שאוהבים את שלי ושונאים את נטשה, או ששונאים את שלי ואוהבים את נטשה. ואני שמה לב לאיזושהי מגמה פה. תקן אותי אם אני טועה - אני כן מהאנשים שרוצים ללמוד מהטעויות שלהם
כתבתי לה באותה הודעה שנושאה 'מתוקה' על כך שאנשים פה לא שונאים אותה. כן, אותה הודעה שכולם בוחרים להתעלם ממנה.

בוא נעשה משהו אחר ../images/Emo13.gif

אתה תראה לי איפה כתבתי משהו שלא נראה לך - או משהו ששלי עצמה לא כתבה בימים האחרונים.

../images/Emo45.gif

עם זה אני בהחלט מסכימה... נטשה, עם רוב הדעות שלך אני מסכימה וקלטנו מזמן ביננו שיש לנו דעות דומות בהרבה תחומים.. אבל באמת צריך להתייחס לשרשור כשרשור על סטואציה ולא להפוך אותו למשהו שקשור בשלי, אלא למשהו שיכל להאמר גם על מיני-מאוס אם היא זאת שהיתה פותחת את השרשור

ואיפה עשיתי את זה?!

בכך שהגבתי שלא מדובר פה באנשים לגמרי זרים?! למה, אני מחדשת למישהו פה משהו?! וואלה, לא ידעתי שכולם פה חושבים שכולם פה זרים זה לזה - תינוקים שזה עתה נכנסו בפעם הראשונה לתפוז...תראי לי. אני באמת רוצה לדעת.

שכחי מזה

אני מעריצה את האומץ שלך לעמוד מאחורי המילים שלך זו תכונת אופי שאני מעריכה יותר מכל תכונה אחרת

אין פה שום אומץ

לא אמרתי משהו כ"כ חריג וחריף, ואם כן - ביקשתי שיראו לי -אך זה עדיין לא נעשה. אני יודעת בדיוק מה קורה פה, אבל עזבי...זה דרכו של העולם, זו דרכן של הבריות....ראונד אנד ראונד אנד ראונד ווי גו...עד הסיבוב הבא

למעלה