דעה שלי

Hwoarang

New member
ביקשתי ממך יפה לא לזיין את השכל ומה

אתה עושה? בדיוק ההיפך! אני רוצה שתסביר לי כמו לילד מפגר(אהה!אני באמת מפגר...:) מה הוא עושה בדיוק כשחבורה של 4 נערים נטפלים אליו מכניסים לו מכות ולא מפסיקים. אל תגיד הרמוניה שרמוניה בא לי לדעת פיזית מה לעשות. בתודה מראש

smile2life

New member
נו שוין

במידה והייתי אני נמצא במצב שכזה, הרי אתה לא יכול לצפות ממני לתאר מצבים שאיני יכול לתאר לעצמי שהייתי נמצא בהם, לא הייתי עושה כלום - ההתנגדות סתם תעורר אותם עוד. אז אולי הייתי יוצא עם כמה חבורות ופצעים ושברים אבל -לתפיסתי- הלקח שהילדים היו לומדים מהמכות שהפליאו בי חשוב יותר מהעובדה שהייתי מוכיח להם שאני יותר חזק או מצליח להחזיר. לא יודע מהו הלקח אני מדבר עליו (בעיקר מכיוון שאני מגיע מהמקום הזה שאתה מדבר עליו - ולא מהצד היפה) אבל לקח יהיה שם. וכרגע אני משאיר את הקטע ההרמומינ שרמוניה בצד, לפי בקשתך. דרך אגב, ממחר אני בשבוע טיפולי בצפון ולכן לא אוכל להמשיך בדיון האתי המעניין הזה. אני מתנצלבפני כל אלו שאכזבתי אותם בכך שהדיון ייקטע באיבו. אשמח להמשיך בדיון בחל מיום ב' הבא ה-20 בחודש. "אילוצים" אתם יודעים....

בודוקאן

New member
מצידי...

אני יכולה להבין וגם לקבל דברים בגישה העקרונית שאתה מנסה להציג. רק יש בעיה אחת: יש לי הרגשה שאתה מעריך באופן לא לגמרי מציאותי את יכולתם של בני אנוש "ללמוד לקחים". דוקא יצא לי לא פעם לגלות, לתדהמתי המוחלטת, שה"לקח" שהם למדו היה, אעפס, הפוך! לא מבינה למה זה כך, מין תכונה אנושית משונה (יש עוד כמה...)

WaveGal

New member
הוווראנג (או איך שמאייתים את זה)...

... אם אתה מנסה להדגים גישה אגרסיבית (מיותרת) וכיצד מתמודדים איתה ביעילות-הצלחת.

Hwoarang

New member
לא תמיד אגרסיביות=מיותרות

באתי בכוונה בגישה ישירה כדי לקבל תשובה ישירה... הבן אדם כתב שהוא נכח בהרבה מקרים ורציתי ללמוד קצת מחוכמתו זה שהוא מתלונן על הדרך בה אפשר להגיב לאלימות(באלימות חזרה) זאת בעיה שלו, והוא אולי הגיע למסקנה שכדאי ברוב המקרים לא להפגין אלימות בחזרה - אבל מה לעשות שהוא לא קובע את חוקי החברה, ואת איך שהחברה תתנהג. בכל מקרה בכלל לא קיבלתי ממנו תשובה ישירה "הפקידו ולה טודו" אמר שהוא יזיין להם תצורה...למרות שזה גם די כללי הייתי מבין שהוא היה מחזיר להם מכות בכל הכוח. אבל הבחור שבא לפה אומר לי שזה תלוי בסיטואציה, במצב רוח והוא יכול להגיד עוד 1001 דברים, ובסוף אני לא מקבל תשובה פשוטה לשאלה עוד יותר פשוטה. עכשיו שלא תחשבו שבאתי לתקוף פה מישהו על רקע אישי פשוט זה מזכיר לי את המקרה של "ש.פרס" או משהו כזה...: "יש לי סוד אבל אני לא אגלה לכם אותו"

אני יגיד לך...

אל תקשיב לזה שכתב לך שהוא לא היה עושה כלום והיה נותן להם להביא לו מכות... הוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו... וגם כתבתה שאתה רוצה לדעת פיזית מה לעשות.. אז אני יגיד לך מה אני הייתי עושה.. הייתי מזיין להם תצורה עד שאמא שלהם לא תזהה אותם.. כמה לוקיקים...איזה שנים שלוש אגרופים ונגמר העסק...בלי דרקונים...בלי זאבים...בלי עגורים...וכו.. הפשטות עובדת..לא הטכניקות המסובכות...

hapkido vale tudo שלום!

כשאתה אומר: "הייתי מזיין להם תצורה" אתה מתכוון שזו הצורה אצלך בשיטה לצאת מהארון? כי אם כן אז אני חייב להגיד לך שאתה מוצא חן גם בעיני, מאמי

crane

New member
אני גם הייתי דופק לעגורים כמה נוגרו

ת למה אם אתה כבר בשוונג אז חבל לבזבז

WaveGal

New member
בטח נוגרות. למה לוקיק לעגור...

זה מה זה קשה.למה הם גבוהים העגורים המנייקים. אבלמה, אם אתה מסתכל על הריצפה והעגור גמכן, אתה מביא לו ברך לפנים ואחרכך הם באותו גובה כמו כולם. לוקיקים לפנים. לא ככה. אחי? וגמכן הזאבים אותו דבר אבל הדרקונים זה בעסה. אלפכול הם חכמים. הדרקונים. כן. אז הוא בחיים לא יסתכל למטה. וביתכל, הם נושפים אש והם גם דוקרים. אז עם דרקונים הכי טוב לברוח. או חרב. בכל מקרה לא הייתי הייתי מזיין להם תצורה עד שאמא שלהם לא תזהה אותם. למה האמא של הדרקון זה יותר גרוע מדרקון.... טוב יש לי שיעורים לשות עכשיו אבל אחר כך. (מתנצל מראש על הניקוד התקין. בחיי שניסיתי
)

mickeym

New member
../images/Emo6.gif

טוב שכתבת את ההערה בסוף. כבר רציתי להעיר לך שהניקוד תקין מידי.

למעלה