דעה קצת שונה משלכם...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif עם מלינדה זו בעיה אחרת,

לא עניין של צבע עור כי היא לא השחורה הראשונה שיצאה מאמריקן איידול. יש בה משהו מוזר, וזה אותו דבר שמהווה גורם להדחה שלה לדעתי. היא זמרת מעולה, אבל אין לה אופי ייחודי מדי כמבצעת, בטח שלא כאמנית. היא יכולה לשיר כל שיר שרק יתנו לה, אבל מלבד הקול המדהים שלה, אין שם יותר מדי דברים מעניינים. אני לא חושבת שאפילו היא ידעה איזה דיסק היא רוצה לעשות, ולאלה שעבדו איתה היה קשה לאסוף חומרים שיתאימו לה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שאני בין היחידים שלא התלהבו ממנה

בכלל. אפילו קול כזה טוב לא חשבתי שיש לה. העדפתי את לקישה פי אלף על פניה. היא נראתה לי כל כל משעממת גם בשירה שלה וגם בהופעה. שום דבר מושך לא היה לה וחוץ מההופעה עם השיר של פיית' היל לא התלהבתי ממנה בכלל כל העונה.

SHTRUDIDI

New member
אני איתך

אהבתי רק את ההופעה הראשונה שלה כי היא בהחלט יודעת לשיר. אבל מאותו רגע היא נשמעה לי אותו הדבר. השופטים גם כל כך נפלו ממנה שבכלל תהיתי מה הקטע. העדפתי את הקול של לקישה וגם את האישיות שלה, היו לה תגובות לסיימון, חיוכים, התרגשות, סוג של רגש. בלי קשר גם חשבתי שהבחירות שירים שלה היה מעניינות.

LeAnnDylan

Well-known member
לא התלהבת מאף אחת שאין לה קרי בשם

ורצוי גם אנדרווד בתור שם משפחה

symptoms

New member
זה שקר גס

יש לי חיבה גדולה לאנשים עם ק' בשם. רצוי בסוף או בהתחלה אשמתי שלא הייתה מישהי שענתה על הדרישות בעונה 6? רעות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif די התלהבתי ממנה

רק כי הייתה עונה כל כך גרועה שלא היה ממי להתלהב. את לקישה בכלל לא אהבתי. אבל זה באמת נכון, מלינדה בסך הכל שרה את השירים שלה, בלי שום ערך מוסף, גם לא ממש היה לה אופי. אבל אני חושבת שדווקא כן היה לה קול מצויין (או לפחות יכולות מצויינות).

symptoms

New member
הצלחה זה עניין יחסי,

הם מצליחים, זה כן. רובן מכר מעל מיליון מאלבום הבכורה שלו. פנטז'יה מצליחה מאוד בברודווי, אבל תשווי את זה להצלחה של קרי, קלי, קליי וכריס... רעות

symptoms

New member
בארה"ב, בניגוד לפה

דווקא זכו 4 בנות לעומת 2 בנים. והבנות גם יותר מצליחות מהבנים (באופן כללי) בנוגע למי שזוכה, זה תלוי הרבה בפופולריות, אבל זה גם מסתמך על כשרון, ועוד יותר מזה על מי אנשים לא שונאים... (בעיקר בשלבים המאוחרים). רעות

pendulum

New member
גם אני בעד סאיישה אבל גם לה יש מגרעות..

להגיד שסאיישה מדהימה זה גם לא מדוייק ( למרות שבהופעה האחרונה היא באמת הייתה מדהימה,לא פחות..). יש לה בעיות עם הקול בתחומים הגבוהים . ז.א. שלפעמים הקול שלה צורם משהו. בכל אופן לדעתי היא מאוד מוכשרת. דיוויד ארצ'י הוא באמת כישרון ויש לו קול מיוחד והדיוק שלו בשירה הוא מעולה אבל הסגנון שלו הוא מעט משעמם לטעמי. שאר המשתתפים פשוט גרועים!!! ממש. דייוויד קוק הוא "קאז'ואל" להחריד.יש 200 כמוה בכל פרבר ב ארה"ב. אני לא מבין איך הוא עדיין בתחרות (כנראה שהטעם שלי רחוק מהקונצנזוס,אולי כי אני לא בחורה מתבגרת) בכל אופן בשנה שעברה הזמרות היו הרבה יותר טובות. (שיט , אני באמת באמת לא מבין מה ברוק וג'ייסון עושים בתחרות הזאת, הם פשוט ג ר ו ע י ם ! קרלי הייתה בסדר דווקא) ולזאתי שכתבה את הפוסט, הניק שלך מזלזל וזה מגעיל.

למעלה