דעה קדומה?

אבי בן 1231

Well-known member
לא דעה קדומה. מה טוב במצעד הזה? מדוע צריכים לכפות על הציבור לראות / לשמוע מה נטיה מינית של אנשים?
אף אחד לא כופה על הציבור לראות זאת, יש מסלול מסויים בו הוא עובר
ואף אחד לא כופה על אף אחד לעמוד לאורך המסלול ולצפות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שזה מסלול יומו השוטף, נכפה עליו לשנות מסדרי חייו. או לשנות מסלול או כן להיחשף לזה, גם אם אינו מעונין. אפשר כמובן לומר שזה לגיטימי ותקין, אבל לא ניתן לומר שאין כאן שום כפיה.

דיברגנט חדש

Well-known member
המסלול עובר באזור בנוי, כך שגרים שם אנשים, ילדים מסתובבים.
למה הם צריכים להחשף לזוהמה הזאת?

אתה רוצה לעשות דבר כזה, עשה זאת בפארק הירקון, או בכל אזור אחר שאפשר לתחום אותו, תחום אותו וכך רק מי שבאמת רוצה, יבוא.

אבי בן 1231

Well-known member
המסלול עובר באזור בנוי, כך שגרים שם אנשים, ילדים מסתובבים.
למה הם צריכים להחשף לזוהמה הזאת?

אתה רוצה לעשות דבר כזה, עשה זאת בפארק הירקון, או בכל אזור אחר שאפשר לתחום אותו, תחום אותו וכך רק מי שבאמת רוצה, יבוא.
את זה אפשר לדרוש גם מהחרדים אשר מקיימים את ההקפות השניות בחוצות הערים,
את זה אפשר לדרוש גם מחיל האויר שמקיים מפגן אוירי בפומבי ומפריע.
מה שצריך לקבוע זה קבלת אישור רשיון ממשטרת ישראל.
המצעד הזה לא עובר בכל רחובות העיר ולא נערך במשך כמה ימים.

משתפרת1

Well-known member
גם מי שנשאר בביתו או במקום עבודתו נחשף לכך בכתבות הטלויזיה ובתוכניות החדשות. כלומר כמעט כולם.

אבי בן 1231

Well-known member
גם מי שנשאר בביתו או במקום עבודתו נחשף לכך בכתבות הטלויזיה ובתוכניות החדשות. כלומר כמעט כולם.
שאותו אדם יסתגר באותו יום בשרותים שלו.
אני נחשף כל יום לתעמולה ערבית בכל רשתות הטלויזיה, האם יש לי הזכות לדרוש שישנו את התכנים? לא! אני מכבה את הטלויזיה וזהו.
החרדים מתנגדים לטלויזיה החילונית האם יש להם זכות לדרוש את סגירת הערוצים החילוניים? לא!
הם לא משתמשים בטלויזיה או צופים בערוץ דתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
שאותו אדם יסתגר באותו יום בשרותים שלו.
אני נחשף כל יום לתעמולה ערבית בכל רשתות הטלויזיה, האם יש לי הזכות לדרוש שישנו את התכנים? לא! אני מכבה את הטלויזיה וזהו.
החרדים מתנגדים לטלויזיה החילונית האם יש להם זכות לדרוש את סגירת הערוצים החילוניים? לא!
הם לא משתמשים בטלויזיה או צופים בערוץ דתי.
לא דומה המרחב הציבורי למרחב הפרטי. על המרחב הפרטי אפשר לומר את מה שאתה אומר, איש לא מחייב לצפות דווקא בזה. במרחב הציבורי לפעמים על אנשים לעבור במקום מסוים, במסלול מסוים, ואין להם את הלוקסוס 'לכבות את המכשיר' או 'להעביר ערוץ'.

SupermanZW

Well-known member
למה עירום לא וזה כן?
יש חוק נגד עירום מחוץ לחופי ים, אפשר (ואף עדיף, הסבר בהמשך) מבחינתי לבטלו, רוב האנשים ילבשו בגדים בכל מקרה בגלל הנורמה החברתית, אלה שלא יקבלו הערות ועקב כך יזמו הקמת ישובים נודיסטים שיתאימו לתפיסת עולמם.

משתפרת1

Well-known member
יש חוק נגד עירום מחוץ לחופי ים, אפשר (ואף עדיף, הסבר בהמשך) מבחינתי לבטלו, רוב האנשים ילבשו בגדים בכל מקרה בגלל הנורמה החברתית, אלה שלא יקבלו הערות ועקב כך יזמו הקמת ישובים נודיסטים שיתאימו לתפיסת עולמם.
ראית את מצעדי הגאוה הקודמים? ראית את הלבוש (או בעצם חוסר הלבוש)?

משתפרת1

Well-known member
לא ומבחינתי זה צריך להיות מותר, אפילו היו עירומים לגמרי.
זוגות הטרוסקסואלים לא מסתובבים ברחובות כמעט עירומים. את המיניות שלהם הם שומרים בביתם ולא מבצעים מופעים שמדגימים משגל בציבור. זוגות חד מיניים שרוצים שיכירו בנורמליות של יחסיהם צריכים לנהוג בצורה הנורמלית, כלומר בלי ההפגנתיות.

SupermanZW

Well-known member
זוגות הטרוסקסואלים לא מסתובבים ברחובות כמעט עירומים. את המיניות שלהם הם שומרים בביתם ולא מבצעים מופעים שמדגימים משגל בציבור. זוגות חד מיניים שרוצים שיכירו בנורמליות של יחסיהם צריכים לנהוג בצורה הנורמלית, כלומר בלי ההפגנתיות.
אבל זה לא נורמלי וגם את זה יש להרשות לדעתי.

למעלה