דעה אישית

SuperStar666

New member
הממממ...

בתאכלס, הוט שיפרו קצת את מוצריהם, אבל השידורים והתכניות הם נשארו אותו הדבר. כך שאי אפשר להגיד שהוט יותר טובים, אני מנויה לYES מאז שנציגים שלהם הלכו מבית לבית והתחננו שיתחברו אליהם, וזה היה לפני הרבה שנים! ומאז אני רואה רק שיפורים... וגם בגלל שאני לקוחה ותיקה, המבצעים גדלים... והתשלום נהיה נוח יותר. אני מאוד מרוצה מהם.. .... אבל בהחלט יש מקום לשיפור בערוץ 14.. כל הזמן יש שידורים חוזרים, רוב השידורים הם חוזרים. מקווה מאוד שזה ישתפר בקרוב.. אפילו חשבתי על זה שאפשר לארגן עצומה... שכולם יחתמו עליה, ואז לשלוח לYES את זה...

לדעתי מה שהכי נוראי

זה הלקט הבלתי-נגמר של Y בעשר.. כברהספיקו לעבור על כל העונה 7 פעמים.. נמאס!!

dht160

New member
מה שבטוח! עובדה אחת ידועה

YES טובים יותר ברכש, הכבלים טובים יותר במקור. הפקות מקור זה תהליך מאוד מורכב שעוברות כל החברות עד שלומדים לעשות אותו ויס מתקדמת בנושא בקצב מסחרר!. אני מבטיח לך שכבר ב2006 הפקות מקור בYES לא יהיו כבר כל כך נדיר. 2007 כבר נעמיד לכבלים תחרות קשה מאוד ונתחיל לסגור תפער ולהוביל במעט. 2008 YES תהיה חברת הטלויזה שולטת ברכש ובמקור בצורה מוחלטת. עכשיו תעשו אתם את החישוב. אם הכבלים באים אלי ואומרים "יש לי מלא הפקות מקור" ברור שזה קלף.אבל בואו נפרק את זה ונראה. טלנובלות לא מעניין אותי. יצפאן ופינה,לא חסר לי. דרמה.בהחלט חסר לי . תוכניות לילדים לא חסר לי. אז מזה משנה לי שיש להם 15 הפקות מקור מרכזיות בשנה אם 1-2 פונות אלי? רז

לא צריך לעשות עצומה!

צריך פשוט, לפי דעתי, להסביר להם שלקוחותיהם ובעיקר קהל צופי YES Y מוטרדים מהשידורים החוזרים האינסופיים, ושיחשבו על סדרות אחרות!

dht160

New member
YES פלוס נמצא בעונת מעבר

שהיא קצת שונה. מה לעשות שאנחנו בתקופה שבה חומרי הרכש המובלים/מיינסטרים של אמרקיה נמצאים בעונה חדשה ואנחנו לא יכולים לשדר את זה באותו זמן כמו שהם! אז עד מרץ YES+ מלא תכנים שהיו באמרקיה בקיץ ואם תתונ להם צ'אנס תגלו חומרים מעולים! לא פחות כמו 'העשב של השכן' 'אי שם' ועוד. ובעיקר בקטע הזה! לא משנה עם זה כבלים וא YES. גם הכבלים לא יכולים לשדר בתקופה הנוחכית את הרכש הכי חדש ומוביל באמרקיה. זאת הסיבה שאין להם עכשיו אבודים,ג'אי או האוס. רז

למעלה