דעה אישית

yמית

New member
דעה אישית

המצב של ערוץ 'יס וואי' ממש בכי רע. ערוץ שהתחיל עם תוכניות וסדרות ישראליות, אולי לא מקוריות אבל בהחלט נחמדות, התדרדר בצורה ממש מחפירה להקרנה של שידורים חוזרים של סדרות מלפני שלוש שנים , או יותר. ואל תגידו לי שיש תקופות של קפאון ושל פוריות. כי זאת לא תשובה במקרה של טלוויזיה. לפחות לא בזמן שלנו. אני יכול להבין ולקבל שידור חוזר של סדרה אחת כל פעם. אבל שכל הסדרות שמשודרות הן רק ישנות - זה כבר "טו מאצ'". אני באמת יכול להבין אם תגידו לי שהבעיה של הערוץ היא בעיה כספית. אבל אנחנו לא דורשים מהם כל חודש פרוייקט חדש כלשהו, אנחנו רק דורשים לפחות קצת השתדלות, מאמץ, אפילו, קטן. לפחות תראו לנו שאכפת לכם מאיתנו. כי במצב הזה אני, לפחות, חושב של'יס' ממש לא אכפת מהקהל הצעיר שלה. היא גורמת לי לחשוב שהיא ממש מזלזלת בקהל שצופה בערוץ. ול'יס' לא חסרים רעיונות לסדרות. אפילו שלא תהיינה חדשות או מקוריות, או הדבר החם הבא. רק סדרה או תוכנית מעניינת כלשהי. אני בטוח שכשהזכרתי תוכניות טובות שהיו בערוץ, עלו לכל אחד זכרונות מהתוכניות שהוא אהב. בין אם זה ארבעת הבלוגים. 'קרציה'. התוכנית ההיא עם כמה מנחים שעונים על שאלות ( נו, זה עם אבוהב ומורן אייזנשטיין, שכחתי את שם התוכנית ). ועוד. בקצב הזה, אני ו'יס' יודעים מה יהיו ההשלכות לחוסר השקעה בערוץ. לאט לאט, אנשים כבר לא יעבירו אוטומטית לערוץ "יס וואי' כי הם יודעים שאין מה לראות, חוץ מהסדרה של ניקול ופאריז מלפני 17 שנים. קהל הצעירים ב'יס' יפסיק לתמוך בחברה. וזה גם עלול לפגוע להם בשאר הלקוחות שלא יתחברו לשום חברה, כי אתם יודעים איך זה... אחרי הכל שואלים אותנו, הצופים, למי יותר כדאי להתחבר ואם אנחנו מרוצים. אז אני יודע מה אני אענה אם ישאלו אותי מה אני חושב על ערוץ הצעירים של 'יס' ואם אני שבע רצון. אני לא יודע אם מישהו מחברת 'יס' נכנס לפורום מידי פעם. גם אם כן, אם הם לא עלו על זה לבד עד עכשיו - כנראה שהמצב גרוע. כמו"כ, אם התשובה חיובית אשמח לקבל תגובה להודעה שלי. אשמח לקבל גם תגובות משאר חברי הפורום על ההודעה, עמית.

darksideonline

New member
נכון,רק לא פרויקט וואי 3

חוץ מזה יס התיבשו רצח בזמן האחרון הייתי מת לעבור להוט אבל טכנית אין לנו תא האפשרות.בעסה

Aviad1987

New member
תאמין לי שם יותר עלוב

וחכה חודש חודשיים, אל 'דאג

popi199

New member
../images/Emo45.gif

צודק לחלוטין, אני מאותם אנשים שהזכרת שכבר אוטומטית לא טורחים אפילו להסתכל אם אולי במקרה יש משהו מעניין.

idodo cohen

New member
יש משהו בדברייך.

בכלל, יס נורא נורא נחלשו לאחרונה ואני ממש לא מבין למה. זה שהתחרות גדלה (כי הוט השתפרו) היה אמור גם להם לגרום להזיע יותר ולהביא תוצאות מוצלחות יותר. אבל somehow, יוצא ההפך.

Aviad1987

New member
דרך איזה משקפיים ...

ראית שהוט השתפרו? אל תניח שהדשא של השכן ירוק יותר, אתה טועה.

Aviad1987

New member
אמממ

יס וואי הוא בכלל לא חלק אינטגרלי מלוח השידורים שלי. רק כשיש משהו טוב לראות כמו פרוייקט וואי או החיים על פי וואי (או ברכש - החיים הפשוטים). יס פלוס, יס וויקאנד ויס דוקו עושים את העבודה. אני לא צריך את הערוץ הלא משהו (בלשון המעטה) הזה כדי להנות
הוט לא בא בחשבון, גרועים בטירוף.

yמית

New member
אביעד

חשבתי שזה ברור שאנשים צופים בעוד ערוצים חוץ מ'יס וואי'.. לזה התכוונתי, בכל אופן. פשוט אם הם לא משקיעים בערוץ הנ"ל, מה יקרה עם עוד ערוצים? מה יהיה גורל 'יס דוקו'? וכן הלאה... אני מקווה שאתה מבין את כוונתי, כי אם אתה לקוח של חברה - אתה מצפה ממנה לדבר מסוים ( אתה לא, כי אתה לא כ"כ צופה בערוץ.... כפי שהבנתי מדבריך ). אם כן, אסור לזלזל בזלזולם בערוץ 'יס וואי'. שני דברים שאמרת, שלא מתאימים למנהל פורום של ערוץ מסוים: " יס וואי הוא בכלל לא חלק אינטגרלי מלוח השידורים שלי ". "אני לא צריך את הערוץ הלא משהו (בלשון המעטה) הזה כדי להנות ". אם כן, למה אתה מנהל את הפורום? אני, חס ושלום לא מזלזל בך, אני סתם מנסה להבין. המשך ערב טוב, עמית.

Aviad1987

New member
יש הבדל בין יס וואי לערוצים הנ"ל

שהזכרת. יס וואי מופק על ידי חברת סינרגיה ואילו יס וויקאנד, יס פלוס ויס דוקו מופקים עצמאית על ידי יס שהוכיחו ומוכיחים שהם יודעים לעשות את העבודה הרבה יותר טוב. ואני מנהל את הפורום כי אני אוהב הרבה תוכניות בערוץ, אבל אני לא יושב מורעל מולו. אין לי צורך ממשי בו

dht160

New member
תגובתי

YES עוברת שיפור תמידי ואפשר לראות שהמסך שלה השתנה כליל מאז עלייתה לאויר. נקודת התורפה היא אכן הערוץ הזה שהוא בעצם כל מה שכן שיס לא. רמת הביצוע שלו גרועה,מבחינת ניהול הוא משורלט ולמצב הזה הוא הגיע כי הוא לא מופק ע"י YES. חבל לי מאוד ואמרתי רבות לאנשי התוכן בחברה שהמצב הזה לא יכול הלמשך. בעיקר חבל לי כי אנחנו רואים שפעם ב..כשבאמת יש שם משהו טוב הוא יכול להיות להיט גדול ולכן חבל מאוד על הערוץ כי יש לו בסיס כלשהו ופוטנציאל להיות להיט גדול. YES עברה בשנה וחצי האחרונה מתיחת פנים לכל ערוצי הבית והמצב עם Y הולך מאוד להשתפר. עדיין מרביתו יהיה תוכניות MTV בשלושה וחצי שקלים אבל אם הזמן הוא הולך להתחזק בהפקות מקור. אני אומר.הכול נכון,אבל תנו לו קצת זמן. "הוא בשיפוצים". וכל הכעס שלכם בעולם נכון! אבל הצעירים לא יעזבו את YES בגלל זה. הם מקבלים פיצוי שעונה על כל צרכייהם בערוצים והשרותים הנוספים ביס. רז

yמית

New member
שלום רז...

סליחה על ה'בורות', אבל אילו שינויים חלו לאחרונה בחברת 'יס'? מה גורם לך לחשוב שצעירים לא ירצו לעזוב את החברה בגלל שלא נותנים מענה לבקשותיהם בערוץ? יצא לי לדבר עם כמה נערים/ות על חברות הכבלים והלווין והם אמרו שהם באותה חברה מסויימת רק בגלל ערוץ הצעירים. לא יותר מזה. אז אני חושב שיש לזה חשיבות. במיוחד שהנוער מאוד משפיע ( לפעמים ) על הוריו בנושאים הללו. המשך ערב טוב, עמית.

dht160

New member
לכבלים יש ערוץ צעירים?

על פי מה שנאי יודע יש להם עסוק שעוסק בהומור. הוא כבר לא מיועד לבני נוער. בני הנוער מעדיפים באופן גורף את YES. זאת עובד ידועה. אני לא חושב שבגלל תקופה קצת פחות חזקה הם אכן יעזבו. ולשאלתך. אני מקוה לעמוד יום אחד בראש מחלקת התוכן ובמסגרת החלום אני בקשר עם בכירים בנושא בחברה. הנושא הזה של YES Y עולה עם הזמן בסדר העדיפויות. ואני מנסה לגרום לו להשאר שם עד שישפרו אותו. רז

בני הנוער מרוצים מאוד בהוט

יש להם השמיניה יש להם ביפ , אפילו אגו. דרמה שקוראים לה בטיפול , ותכנית בסגנון הרווק עם עינת ארליך. אם היה לי הוט הייתי מרחיב עוד , בקרוב אעבור להוט ואוכל לספר לך עוד.

Aviad1987

New member
ביפ

שידורים חוזרים של חברים וסיינפלד. אגו - אחד הערוצים הגרועים. אבל בכיף, תעבור תחזור תגיד איך היה

yמית

New member
כשתעבוד בראש מחלקת התוכן....?

תזכור את מה שכתבתי, כן?

תגובה לרז ולעמית

מתיחת פנים ליס , היא מתיחה. עובדים עלינו. עושים ערוצים נוספים כל הזמן כדי להראות להוט וללקוחותיה כאילו שיס יותר טובים. ערוץ ביוגרפיה שנכנס לפני יומיים מכיל תוכן שכבר ראינו בערוץ E על הבייוגרפיה של הסאלב. ערוץ Y מכיל לרוב תכנים של MTV ושל ה BBC. ערוץ Y+ גם כן מכיל תכנים של BBC ועוד תחנות בבריטניה. כבר אין בו את הדוקו שקיבל ערוץ משלו. וכמה אפשר לראות את ה SNL נמאס. כל מה שהיה מיוחד ב Y+ נגמר. גם הישרדות עברה לוויקאנד. אז עכשיו מכניסים סידרה חדשה כל יום ב10 רק קונאן אובריין נשאר לראות שם. התכנים של ערוץ דוקו כבר ראינו ב Y+ הכי מעצבן ערוץ 5 שחוזר על עצמו ואין שם הרבה הפקות מקור כמו שהובטחו. כל זה נעשה כדי ליצור ריבוי ערוצים ולהראות שכאילו הם יותר טובים מהוט , אבל הרוב נלקח מערוצים לועזיים שיש לכולם , או חוזר על עצמו. בקיצור , ערוצי הבית הם נכס שולי ביותר ולא בגללם נישאר ביס , למעשה , כיום מאוד כדאי לעבור להוט , מבחינת מחיר , מבחינת אינטרנט , מבחינת קו טלפון , ישנו עדיין יתרון קטן ליס מבחינת התוכן . אגב ,יש מלא תכניות תכניות בלעדיות להוט , לא רק ליס. כמו למשל , השמיניה , בטיפול ( דרמה ישראלית חזקה ) , ההוא , המיליונר היהודי שמחפש אישהעם עינת ארליך ועוד. כך שיש מה להרוויח הלעבור להוט ואני שוקל את זה ברצינות.

Aviad1987

New member
יס פלוס הוא הערוץ הכי טוב בטלוויזיה

נקודה. זה שאתה לא אוהב תוכן איכותי זה כבר משהו אחר. רוב התכנים שם לא שודרו בBBC, זה מאוד לא נכון להגיד ועוד לא הייתה סדרה ששודרה ביס פלוס ועברה ליס וויקאנד אז נא לדייק. הההוא המיליונר זאת תוכנית זוועתית, בטיפול זאת תוכנית מעולה שנגמרת עוד שבוע, השמינייה? נו באמת.

למה לא אוהב ? נא לדייק במה שאמרתי

אוהב , אבל כל התכניות הן בשידור חוזר שם. מרפי , קולין קווין , וואייג'ר , SNL רק קואנאן נשאר ועכשיו מתחילות סדרות ב 10. אני עשיתי יס רק בגלל ערוץ Y + , אבל נגמר לי הערוץ בדיוק כמו שנגמר לי יס Y . הם גירו אנשים לעשות יס והפסיקו להשקיע בלקורחות , עכשיו הם מגרים לקוחות חדשים והזניחו את הקיימים. ערוץ יס + נחשב לערוץ שמכיל דרמות וקומדיות בריטיות בין השאר , כתבתי על BBC וכתבתי גם על תכנים בריטיים וזה נכון מאוד וקל לבדיקה. סדרה שהייתה ב Y + ועברה לוויקאנד היא הסדרה הישרדות. הייתה עונה ששודרה ב Y + בלבד. גם הרווק היא תכנית זוועתית , ובכל זאת רואים את זה , אני לפחות. כך אני מתרשם מיס והייתי עובר רק בשביל ערוץ האקדמיה או הקמפוס , שמשדר את חומר הלימוד שלי.

למעלה