דעה אישית

sapir aloud555

New member
דעה אישית ../images/Emo88.gif

אממ..פינה שבועית חדשה [מקווה שתצליח].. הרעיון הוא, כל חבר פורום [מי שרוצה לפחות] יכתוב דעה על שיר כלשהו. יכולה להיות דעה רעה, ויכולה להיות טובה..השיר לא חייב להיות של גירלז אלאוד. ואז, אחרי שכותבים את דעתך על שיר מסויים, שאר חברי הפורום כותבים את דעתם עליו. לטובה או לרעה.. כמה אנשים יכולים לומר את דעתם על שיר מסויים..למשל X אמר את דעתו על שיר של בריטני, אז Y יכול לשרשר לראש הפינה ולכתוב את דעתו על שיר של מארון 5 למשל. מקווה שהבנתם..שנתחיל? בהצלחה לנו

necky

New member
דעתי על.....

השיר dido - thank you השיר שהביא לעולם את הזמרת המהממת דידו, שיר יפה מאוד ומתוק מאוד. שמעתי אותו לראשונה בסימפול שעשה אמינם לשיר שלו STAN אני התאהבתי בשיר של אמינם הרבה בזכות הקטע של דידו, וישר התחלתי לשאול את עצמי איך קוראים לשיר, ואז מצאתי את השיר והכרתי את הזמרת ומשם הכל היסטוריה והיא הביאה לנו עוד להיטים מתוקים כמוהה. THANK YOU DIDO FOR EVERYTHING

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif ואו, ערפא..

איזו כתיבה יפה..אמרתי לך שהמילים יבואו מעצמם כשאתה שומע את השיר..;] אני אישית לא אוהבת את דיידו, דיכאונית כזאת..וידוע שאני אוהבת Aloud
.. למרות שאת השיר שלה עם אמינם אהבתי מאוד..ואני בדר"כ לא אוהבת ראפ, ולא אוהבת דיידו..אז זה דבר נדיר שאני אוהבת דבר כזה..שיר טוב מאוד של אמינם ודידו.. ידעתי שLFR שלה לא יצליח כמו WF..למרות שיותר מידי חרשו על WF [וויט פלאג] אבל יותר מידי...בהתחלה השארתי את הערוץ לשמוע ולראות מה כבר יהיה אח"כ..שייגמר כבר..חח, אבל אחרי שכבר נמאס לי כל פעם שראיתי את השעונים האלו בתחילת הקליפ ואת המוזיקה הדיי מעצבנת, העברתי מיד. P: ו..זהו נדמה לי. דיידו מעצבנת אותי קצת. P:

necky

New member
WHITE FLAG../images/Emo99.gif

השיר האהוב שלה עליי וידעת שהדיסק הזה שממנו לקוחים השירים האלה הוא הדיסק שהכי מכר בבריטניה בשנה שעברה ואת צודקת גם אני ידעתי ש-LFR לא יצליח כמו WF למרות שגם הוא יפה אבל WF יותר

sapir aloud555

New member
כן ידעתי

שזה האלבום הכי נמכר שנה שעברה..[או יותר נכון לפני שנתיים, כי אנחנו עוד מעט ב2005..] וזה הכל בגלל WF. הוא היה במקום 1 בבריטי 5 שבועות אם אני לא טועה..נמאס! היא לא הצליחה הרבה עם השירים לפני WF, ואחרי LFR היא נעלמה. היא כזאת 2HW!

necky

New member
היא לא ממש...

נעלמה היא הוציאה אחריו שני שירים שאחד מהם לא הצליח(אפשר להבין כי הוא הסינגל האחרון מהדיסק שלה) אבל בטח עכשיו היא עובדת על אלבום חדש

sapir aloud555

New member
אני לא יודעת

כמה טוב היא עשתה לעולם המוזיקה עם השירים שלה..בשבילי היא לא עשתה כלום..היא מיותרת. ובקשר לשיר אחרון מהאלבום, הרבה שירים אחרונים מאלבומים קצת יורדים במכירות בגלל שכבר הרבה קנו את האלבום, אבל זה לא אצל כולם..דוגמא: Jump. ולא נראה לי שהיא עובדת על אלבום חדש אבל אם כן- סבבה לה ואני בטוחה שהמעריצים שלה ינסו להעלות אותה כמה שאפשר..כנראה שעם LFR זה לא כל כך עזר לה ;]

necky

New member
עם JUMP זה לא...

היה ככה כי נראה לי שהשיר הזה לא היה בהתחלה באלבום אז אנשים הלכו לקנות את הסינגל ואת צודקת יש הרבה אמנים שלא מצליחים עם הסינגל האחרון שלהם: דוגמה השבוע אבריל ואנסטסיה נפלו חזק במצעד הבריטי

sapir aloud555

New member
עם Jump

זה היה בערך ככה..כי הן הוציאו ביחד עם הסינגל את ההוצאה המחודשת של Sound of the underground יחד עם השיר Jump ועוד 2 שירים שלא היו בהוצאה הרגילה.. אז זה עדיין נחשב כסינגל אחרון מתוך אלבום. ואבריל ואנסטסיה הפתיעו מאוד..במיוחד אבריל. חשבתי שהיא תכנס לטופ 3 בכלל..אנסטסיה חשבתי שתכנס ל15, 17 ככה.. למרות שמה שיש להודות- הבריטים משתבחים יום ויום בבחירת מוזיקה, גם העיפו 2 שירים גרועים של אנסטסיה ואבריל לטעמי למקומות מתחת לטופ 20 במצעד, [כי בדר"כ אומנים מוערגים מצליחים, לא משנה כמה הסינגל יהיה גרוע....אבל כנראה גם במקום הנמוך בגלל המכירות של האלבום..] וגם..ISBY מקום 1. אכן, הבריטים משתבחים.
. -- ואו..תראה את השעה..עוד שעתיים וחצי אני צריכה לקום..חח אין לי כוח |-)

necky

New member
חחחחחחחח

טוב שיהיה אם את חושבת שהם משתבחים אז סבבה אני לא אגיד מה אני חושב על השירים של אנסטסיה ואבריל כי לא שמעתי אותם משוגעת תלכי לישון כי אם את תתעוררי בעוד 2 אני אתעורר בשעה 2 יאלה לילה טוב ביייי

sapir aloud555

New member
כן..

למרות שאני חושבת שאבריל ואנסטסיה יכנסו לאירופאי. לא למקום 1, אבל ייכנסו..באירופה לא שמים על בריטניה! לא משנה כמה שבועות Sound ישב שם במקום הראשון, אפילו באירופה למקום 20 הוא לא הגיע! אירופה מאכזבת..רק אמנים מוערכים יצליחו, אם יש להיט חדש הוא יצליח ואז האמן יהיה מוכר כמעט לנצח. לא משנה כמה גרוע יהיה השיר שאחריו.. והשיר של אנסטסיה שקט, השיר של אבריל דומה לאחרים שלה..היא הולכת תמיד על אותו קו..מעולם לא אהבתי אותה..אולי את הסגנון שלה, אבל אותה לא..חוץ מMHA שזה שיר טוב לדעתי, כל השירים שלה דומים וחסרי טעם. ואני משוגעת..את זה אני יודעת..חח, איזה כיף לך, אתה תקום מתי שאני חוזרת מהלימודים..Fuck. :\ לילה טוב, גם אני פורשת..ביי

sapir aloud555

New member
דעתי על..

לא זה לא שיר של גירלז אלאוד לשם שינוי: Brian McFadden - Real To Me נראה שכל העניין של עזיבתו של בריאן מווסטלייף עשתה טוב ל2 הצדדים..[או שמא לא?] קודם כל, בריאן מוציא את סינגל הסולו הראשון שלו..R2M, עם סגנון שונה משל ווסטלייף..דיי רוקרי הייתי אומרת. שיר מצוין! אחרי ששמעתי שהוא עזב ישר הפנתי את גבי ואמרתי שלא אשמע שירים שלו. אבל טעיתי, כי השיר הזה פשוט טוב! גורם לך להרגיש טוב כזה..אפילו בנקודת "הרגש" בשיר הוא צועק משפט דיי שטותי "ואז הרמתי את האצבע והעברתי לראות כדורגל בטלוויזיה" XDD [סורי על התרגום הגרוע שלי..] השיר הזה מדבר על כל הShit שיש בשואוביז..ממליצה לכולם :] ובקשר למשפט שכתבתי שעשה טוב ל2 הצדדים, סוף סוף קיאן וניקי שרים..למרות שהסגנון גרוע, והאלבום גרוע..אז..אני לא יודעת. בריאן פשוט עולה על הגל ו-ווסטלייף טובעים. [לפחות נכון לעכשיו..]

necky

New member
צודקת בקשר...

לזה שזה עשה טוב לשני הצדדים אכן השיר של בריאן טוב מאוד וגם אני אהבתי מאוד והשיר אכן שונה מהשירים של ווסט ובקשר לזה שווסט טובעים אני מקווה שלא ושהם יחזרו בשנה הבאה עם אלבום עם שירים שלהם ולא שירים משנות ה-50 וה-40 ואני שמח בשביל ניקי וקיאן שהם שרים עכשיו למרות שגם מקודם הם שרו אבל בשירים שלא יצאו כסינגלים אלא בשירים מהאלבומים

sapir aloud555

New member
אתה בעצמך אמרת

שמתוך 3 שירים מהחדש שלהם אהבת רק 1... זה כבר מראה שהם "טובעים" כביכול.. וגם לא בטוח שהם יחזרו שנה הבאה, מה שכחת כמה פעמים הם אמרו "מצליחים או מתפרקים"? כי הם פשוט ידעו שהחומר שלהם גרוע! ואז הם הבהילו את המעריצות המטורפות שלהן שרצו לקנות סינגלים שהן בכלל לא אוהבות..זה עקום. הכי דפוק היה לעשות את האלבום הזה. "בשביל הכיף"..כן, כן, למה שלא תודו שאין חומר אחר אחרי שבריאן עזב? רעיון מגוחך. ואני לא חושבת ששמעתי את ניקי וקיאן שרים אי פעם. אולי כן, אבל קצת..הם לא שרים, הם היו רק לנוי עד עכשיו בלהקה.

necky

New member
אולי את לא שמעת...

אבל אני שמעתי הרבה שירים דוגמת: you make me feel ששם יש לניקי קטע גדול seasons in the sun uptown girl וכו' והשבוע שאלו את ניקי אם האלבום הזה לא יצליח האם אתם תתפרקו אז הוא ענה שהם לא מתפרקים גם אם הוא לא יצליח ולשם השוואה גם על האלבום האחרון TURN AROUND לא כל כך אהבתי אבל אחר כך התמכרתי לכל השירים אז אני צריך לתת להם זמן סך הכל שמעתי את שני השירים האחרים שלא אהבתי רק פעם אחת

sapir aloud555

New member
אממ

שמעתי את השירים האלו. ואין לניקי קטע גדול..שיין, בריאן ומארק שרים..ניקי וקיאן כל הזמן עושים את ה"ווהווו" וזהו. ויופי שניקי אומר סוף כל סוף שהם לא מתפרקים..לפחות שלא יבהילו מעריצות לחינם. ואני חושבת שTA אלבום טוב..אהבתי את הסגנון של שיר הנושא כבר מההתחלה ששמעתי אותו.. ואתה שמעת שירים שלהם שאתה פחות אוהב רק פעם אחת? טוב..אני גם אוהבת שירים של אמנים מסויימים חלק יותר וחלק פחות..אבל לא שומעת רק פעם 1, מי יודע, אולי בשמיעה ה2 אני אתחיל לחבב את השיר.. ועוד הוכחה שהם ירדו: מקום 4 בהצעד ההורדות..מצעד ההורדות! מעניין מה היה קורה במצעד המכירות אם הם היו חושבים להוציא את השיר לשם.

necky

New member
את בטוחה...

ששמעת את השירים שרשמתי, כי ניקי וקיאן לא עושים רק ווהוו, הם שרים ויש להם גם קטעים גדולים במיוחד בשירים YOU MAKE ME FEEL ו-SEASONS IN THE SUN

sapir aloud555

New member
בטוחה, בטוחה..

יש לי את 3 השירים האלו על המחשב! P: טוב בוא נעשה ככה, תכתוב לי את השורות שהם שרים אוקיי?

necky

New member
טוב, אני אנסה

seasons in the sun [Kian:] Goodbye to you my trusted friend We've known each other since we were nine or ten Together we've climbed hills and trees Learned of love and ABC's Skinned our hearts and skinned our knees [Nicky:] Goodbye Michelle my little one You gave me love and helped me find the sun And every time that I was down You would always come around And get my feet back on the ground you make me feel: ניקי: I've been trying to reach you 'Cause I got something to say But you're talking about nothing at all And you're slipping away We were crying together It was a long time ago Before you walk out the door And leave me this way Just here what I say ואחרי הפיזמון עוד פעם ניקי או קיאן אני מתבלבל בקולות שלהם: I've been trying to leave you Why should we go on like this But my heart can't breathe When I hear you sya It's better this way ב-uptown girl יש להם כמו שאמרתי קטע קטן כל אחד אומר פעם אחת את הקטע הזה: She'll see I'm not so tough Just because I'm in love with an uptown girl ויש עוד שירים שבהם הם שרים דוגמת: loneliness knows me be name heal ובטח יש עוד שירים שאני לא זוכר בינתיים

למעלה