דעה אישית

סאפ../images/Emo45.gif Youre right

עזיבתו של בריי לטענתו: "להיות עם קרי <למרות שהם מתגרשים
> ועם הבנות" עשתה באמת טוב ללהקה, למרות שהוא חסר...כשראיתי ת'קליפ החדש שלהם בVH1 ראיתי עד כמה הוא חסר ללהקה. קיאן וניקי בד"כ עושים "סתם קולות" הם לא שרים כמו בריי ושיין, אפילו מארק לא שר כ"כ הרבה כמו בריי ושיין! אני חושבת שהשינוי עשתה גם רע וגם טוב: א) לטובה- תקפיץ את בריי יותר גבוה! ב) רעה-ללהקה- תוריד אותם מאוד...וחבל. בריי אגואיסט חחחחח סתם סתם!!! Irish Son

sapir aloud555

New member
מארק ../images/Emo99.gif

אמנם הוא שר פחות מבריאן [בזמנו] ושיין, אבל הוא הקול של הלהקה לטעמי. ובריאן באמת חסר ,אבל הוא עזב את ווסטלייף בזמן הכי מתאים לעזוב, הם עשו החלטה גרועה להוציא את האלבום המזעזע הזה. וקיאן וניקי לא שרים כל כך..כמו שאמרתי.. ובקשר לטובה ורעה, זה תאמת לא מקפיץ את בריאן, תראי איזה מקום הוא במידווקס - 8..לא ציפתי לזה..אבל כנראה שבריאן דעך..אז זה לא עשה כל כך טוב, חוץ מהסגנון היחודי של בריאן..שהסגנון שלו טוב מאוד. והלהקה כבר יורדת בזכות עצמה עם האלבום המזעזע שלהם, גם פחות מעריצים בגלל בריאן, וזהו.

דניאל בדינגפילד-Ofcourse

דניאל בדינגפילד-3 לדצמבר 1980
דניאל יליד ניו זילנד ותושב....אנגליה!!! אכתוב על הסינגל הראשון שלו: Gotta Get Theu This שיר הנושא של האלבום הקוד שלו: דניאל כתב ת'סינגל עליי להתגבר על זה לפני כ-8 שנים, ולא מצא למצוא חברת תקליטים שתיקח אותו :)(). אז, הוא הפיץ בעצמו סינגלים. די ג'יי אחד במועדון תיירים בריטי בקפריסין נדלק על גוטה גט ט'רו דיס (זה יותר יפה באנגלית) ואז חברת פולידור הידועה החליטה להמר עליו ולשלם 400 אלף פאונדס.... עבור הזכויות לשיר, ולא התחרטה!!!...גם לא בדינגפילד
גוטה גט ט'רו דיס הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי, להיט בבריטניה ובארה"ב, שיר קצבי, תוסס, שרק ששומעים את הצלילים מתקרבים כבר בא לקפוץ ולהשתגע-מניסיון
!!! הקליפ מצויין, בMTV MASH עירבבו את הקליפ את The Streets וקראו לשיר Thru The Steet. שני סינגלים נוספים החזירו את דן למקום הראשון בבריטניה "If Youre Not The One" <אם את לא החאת והיחידה,שיר שקט ורומנטי....כמו כל השירים שלו> ו-Never Gonna Leave Your Side <לעולם לא אתרחק ממך>. כעת, לדניאל יש אלבום חדשדש-Second First Impression אלבום מצויין!!!! אין ספק, דניאל הוא הזמר הכי אהוב עליי והשירים שלו כ"כ מתחברים אליי, והרבה אנשים יכולים לומר שהתחברו עלייו.....אגב.....Gotta Get Thru This רק השם עושה את זה.....הוא שיר כ"כ מעודד, ועוזר ברעים עצובים/קשים. זהו חבר'ס.......מקווה שנהנתם:) חיה.

sapir aloud555

New member
חח, אהבתי.

אבל הממ, היית אמורה לכתוב על שיר אחד ,לא על אמן Oo.. בכלופן, אהבתי את הביקורת,, ונכון לעכשיו השירים האהובים עליי שלו הם Friday וDont Giver It Al. וכן, GGTT שיר מעודד..שיר טוב מאוד. גם האלבום החדש טוב, אבל פחות טוב מהקודם לדעתי. כי עדיין לא התחברתי לכולו, בכלל התחברתי רק ל5 שירים..מתוך 13..

תראי

1.כשמדובר על GGTT שזה ה-שיר שהקפיץ אותו חייבים לכתוב על דניאל כ=ו=ל=ו! 2. האלבום החדש של דניאל מצויין, לטעמי כמובן....בעינייך הוא פחות טוב, לא לכל שיר מתחבריים מהר, כי כשאת רגילה לסטייל מסויים קשה פתאום להתרגל לסטייל אחר- כלומר כל הזמן היית רגילה לשמוע שירים מהאלבום ה1 של אלאוד ופתאום את שומעת שירים כמו LM /ISBY קשה להתרגל..... אחרי שמיעה שנייה, שלישית, רביעית-מתרגלים ופשוט שמים אותו נון סטופ-מניסיון
אז ככה זה היה אצלי עם השירים של דניאל, הפתיע אותי קצת כל השירים "המוזרים" בכל זאת, עוד מהאלבום ה1 שלו הוא תמיד היה מגוון, ותמיד טוב לגוון ולחדש! סוף סוף האלבום שאלייו אני והכמה וכמה אלפים/ מיליונים שציפו לו!!!!

sapir aloud555

New member
אמ,

1- נכון, אבל לא על כל שיר ושיר Oo 2- נכון, השירים החדשים של אלאוד מוזרים בשבילי לפחות בשמיעה ראשונה..יש להן שיר RNB אפילו! ופאנק! P: אבל באמת אח"כ מתרגלים..בקשר לדניאל, אני כבר רגילה לאלבום ה1 אז האלבום ה2 גם היה קצת מוזר לי, ויש בו יותר שירים שקטים מקצביים כמו שאני אוהבת..אז אני מעדיפה לשמוע יותר את הקצביים. חח, ונכון אחרי שמתרגלחים לא מפסיקים ;] דניאל באמת היה מגוון עוד מהאלבום ה1 ,ואחלק אמרו שהוא היה יותר מידי אלבום מבולגן ולא מובן כך שהיה בכלל להתחבר אל דניאל..כך גם עם האלבום ה2 שקצת איכזב..אבל לא נורא, הוא עוד יעלה.

למעלה