O o r t a l13 New member 1/5/06 #59 שלי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif חמדמד =] יש כאן הרבה רקעים יפים! רציתי להגיב להרבה אבל המחשב שלי נדפק קצת ואני בקושי מצליחה לשלוח הודעות נקווה שזה יגיע XD]
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif חמדמד =] יש כאן הרבה רקעים יפים! רציתי להגיב להרבה אבל המחשב שלי נדפק קצת ואני בקושי מצליחה לשלוח הודעות נקווה שזה יגיע XD]
נ נעה בקולנוע New member 2/5/06 #72 אני התקנתי כמה משחקים בשביל אחי... הקטן... ואני כל הזמן מפחידה אותו עם המוזיקה של המרתף
N nWkobi New member 2/5/06 #63 החלפתי דסקטופ אז קבלו ת'חדש -> למי שלא מכיר, השחקנית ג'ניפר או'דל,ורוניקה מהסדרה "העולם האבוד" עפ"י ספרו של סר ארתור קונאן דויל.
החלפתי דסקטופ אז קבלו ת'חדש -> למי שלא מכיר, השחקנית ג'ניפר או'דל,ורוניקה מהסדרה "העולם האבוד" עפ"י ספרו של סר ארתור קונאן דויל.
M M i N i M i K i New member 2/5/06 #71 הדסקטופ שלי בתמונה הקטנה טייגר סימבה פומבה החתול שלי...[אני קוראת לו בשלושת השמות האלה..איך שיוצא לי..] ובתמונה הגדולה אהבות חיי האמיתיות...טימון ופומבה נ.ב לא זה לא מחשב חדש פשוט אני שומרת על סדר במחשב..
הדסקטופ שלי בתמונה הקטנה טייגר סימבה פומבה החתול שלי...[אני קוראת לו בשלושת השמות האלה..איך שיוצא לי..] ובתמונה הגדולה אהבות חיי האמיתיות...טימון ופומבה נ.ב לא זה לא מחשב חדש פשוט אני שומרת על סדר במחשב..