חח תיארתי לעצמי שתיהיה פה אדית יפה!
R Rioter New member 1/5/06 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
R Rioter New member 1/5/06 #26 אמרתי לך ../images/Emo2.gif לא האמנת לי? XD וגם אמרתי לך מה חברים שלי אמרו על זה ונקרעתי מהתגובה שלך D:
אמרתי לך ../images/Emo2.gif לא האמנת לי? XD וגם אמרתי לך מה חברים שלי אמרו על זה ונקרעתי מהתגובה שלך D:
נ נעמקה19 New member 1/5/06 #36 כן, אבל חשבתי שכבר הורדת את זה XD! וכן, אמרת לי מה הם אמרו . כבר אמרת להם תודה מכל הלב, ושהם עשו לי את השבוע?
כן, אבל חשבתי שכבר הורדת את זה XD! וכן, אמרת לי מה הם אמרו . כבר אמרת להם תודה מכל הלב, ושהם עשו לי את השבוע?
נ נעמקה19 New member 1/5/06 #22 היא באמת חמודה. היא בין האנשות הכי חמודות בעולם . (בכוונה אמרתי אנשות! להלן: ריוטר תמיד אומרת את זה. סטגדיש?)
היא באמת חמודה. היא בין האנשות הכי חמודות בעולם . (בכוונה אמרתי אנשות! להלן: ריוטר תמיד אומרת את זה. סטגדיש?)
R Rioter New member 1/5/06 #30 כפרעליכן. 3> (ז"א, על שתיכן. גם על אורטל. וגם על נעם. אני אוהבת אתכןןןן ) אה דרך אגב, נעם, אני צריכה לדבר איתך בנוגע למחר
כפרעליכן. 3> (ז"א, על שתיכן. גם על אורטל. וגם על נעם. אני אוהבת אתכןןןן ) אה דרך אגב, נעם, אני צריכה לדבר איתך בנוגע למחר
R Rioter New member 1/5/06 #33 אה נעם, אני צריכה לדבר איתך אז.. בואי נדבר איך שדיברנו אתמול. את חסמת אותי שם או משהו? O: